smagūs mažyliai
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 08, 08:35)
o man atrodo suvaidinta.
na tai dauguma foto čia suvaidintų, kad ir kaip bandytų slėpt.... Gal tik su kepurėm netyčia pagauta
ir dėl šitos ir dėl tų gimtadieninkų "kepurių" kažkaipo atrodo ne į temą foto,,,
QUOTE(Rustė @ 2010 10 04, 09:08)
Maži vaikučiai, labai išradingi, ypač kai reikia kažką kurti, net jei tai būna apsirengimas.
Jie mėgina autis tėvelio batus, matuotis mamytės papuošalus, tikrina kaip matosi per močiutės akinius ar išsidabina makaronų karoliais! Tampa vos ne pasaulinio lygio dizaineriais!
Skelbiame konkursą, kuriame laukiame nuotraukų, kuriose užfiksavote mažylio mados išraiškas, puošmenas, apsirengimą ir t.t. Mažylis turi būti pasidabinęs pats.
[B]Nuotraukos, kuriose bus nufotografuoti tėvelių tvarkingai išpustyti, aprengti mažyliai, sustatyti pozavimui, nebus tvirtinamos. Taip pat netvirtinsim naujagimių, kūdikėlių nuotraukų , kuriuos akivaizdžiai bus papuošę tėveliai.
Nuotraukos priimamos 2010-10-04 - 2010-10-18
Balsavimas 2010-10-19 - 2010-10-25
Nepamirškite susipažinti su bendromis fotokonkursų taisyklėmis
[/b]
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 08, 11:32)
Na su taisyklėm lyg ir neprasiliankia "tėvelių tvarkingai išpustyti, aprengti mažyliai,"- Nėra ji jau tokia mažylė, todėl tikėtina, kad apsirengė pati "sustatyti pozavimui" , -galėjo atsistoti ir pati, nebe tokia ir maža mamai beliko tik fonu pasirūpint, skepetėlę paklot, bet to kaip ir taisyklės nedraužia Dėl pozavimo, tai beveik visose vienaip ar kitaip vaikiukai pozuoja
O ar nuotrauka žavi,čia jau kaip kam, matyt
QUOTE(ona777 @ 2010 10 08, 11:54)
Na su taisyklėm lyg ir neprasiliankia
neprasilenkia.
man kitokias asociacijas kelia
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 08, 10:50)
Tai kad nieko blogo gi ir nėr tame jūsų vadinamame suvaidinime. Svarbu, koks rezultatas galiausiai gaunas...
nea, man pozavimas nekliūna (toj pirmoj foto su vaikais keliais)m bet kliūna as, kad ten kas, tos karūnos kaip stiliaus priemonė?
o ta mergaitė tai tikrai prasilenkia su taisyklėm, bewnt jau reikėjo pagaut kokį momentą kaip batus aunas ar dar ką, o dabar sustatyta kaip priklauso, ir dar skėtis šalia padėtas
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 08, 11:56)
Na va, o man tokios foto nieko nekelia , nu visai nieko
Suprantamas mamos noras bet kuriuo atveju sudalyvauti ir tiek.
Parodiją galiu įžvelgt tik tiek, kad pašiepiamas pozavimas, bet kažkaip labai abejoju ar šia foto taikyta kaip tik ten
Ką jūs įžvelgiate?
QUOTE(Ende @ 2010 10 07, 23:09)
pasaka
Papildyta:
QUOTE(ona777 @ 2010 10 08, 11:54)
mamai beliko tik fonu pasirūpint, skepetėlę paklot, bet to kaip ir taisyklės nedraužia
man atrodo, kad fonas - tapetai, o skepetėlė - stalo viršus ir jo užtiesalas, vaikas stovi ant stalo
mažiau kibkit
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 08, 12:18)
pasaka
Papildyta:
man atrodo, kad fonas - tapetai, o skepetėlė - stalo viršus ir jo užtiesalas, vaikas stovi ant stalo
mažiau kibkit
Papildyta:
mažiau kibkit
dėl pirmos nepriekabiausiu , patinka ir man ir pavadinimas
O dėl antrosios, tai jūs sakote, kad čia tapetai ir ant stalo - negaliu patikėt, jau norėjau klaust kokioje čia studijoje toks nuostabus antras planas , nu gerai baigiu, nepriekabiauju
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 08, 12:18)
vaikas stovi ant stalo
ir jei taip būtų, tai būtų pats aiškiausias variantas, kad vaikas tikrai nesustatytas pozavimui.