Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

smagūs mažyliai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 08 spalio 2010 - 10:11
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 08, 08:35)
o man atrodo suvaidinta.

na tai dauguma foto čia suvaidintų, kad ir kaip bandytų slėpt.... Gal tik su kepurėm netyčia pagauta g.gif
Atsakyti
atsiprašau, bet čia panašu į parodiją
user posted image
Atsakyti
ir dėl šitos ir dėl tų gimtadieninkų "kepurių" kažkaipo atrodo ne į temą foto,,,
Atsakyti
Tai kad nieko blogo gi ir nėr tame jūsų vadinamame suvaidinime. Svarbu, koks rezultatas galiausiai gaunas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 08 spalio 2010 - 10:51
QUOTE(Rustė @ 2010 10 04, 09:08)
user posted image

Maži vaikučiai, labai išradingi, ypač kai reikia kažką kurti, net jei tai būna apsirengimas.
Jie mėgina autis tėvelio batus, matuotis mamytės papuošalus, tikrina kaip matosi per močiutės akinius ar išsidabina makaronų karoliais! Tampa vos ne pasaulinio lygio dizaineriais!

Skelbiame konkursą, kuriame laukiame nuotraukų, kuriose užfiksavote mažylio mados išraiškas, puošmenas, apsirengimą ir t.t. Mažylis turi būti pasidabinęs pats.

[B]Nuotraukos, kuriose bus nufotografuoti tėvelių tvarkingai išpustyti, aprengti mažyliai, sustatyti pozavimui, nebus tvirtinamos
. Taip pat netvirtinsim naujagimių, kūdikėlių nuotraukų , kuriuos akivaizdžiai bus papuošę tėveliai.
Nuotraukos priimamos 2010-10-04 - 2010-10-18
Balsavimas 2010-10-19 - 2010-10-25

Nepamirškite susipažinti su bendromis fotokonkursų taisyklėmis

user posted image[/b]

QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 08, 11:32)
atsiprašau, bet čia panašu į parodiją
user posted image

Na su taisyklėm lyg ir neprasiliankia biggrin.gif "tėvelių tvarkingai išpustyti, aprengti mažyliai,"- Nėra ji jau tokia mažylė, todėl tikėtina, kad apsirengė pati biggrin.gif "sustatyti pozavimui" , -galėjo atsistoti ir pati, nebe tokia ir maža biggrin.gif mamai beliko tik fonu pasirūpint, skepetėlę paklot, bet to kaip ir taisyklės nedraužia biggrin.gif Dėl pozavimo, tai beveik visose vienaip ar kitaip vaikiukai pozuoja biggrin.gif
O ar nuotrauka žavi,čia jau kaip kam, matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ona777 @ 2010 10 08, 11:54)
Na su taisyklėm lyg ir neprasiliankia biggrin.gif

neprasilenkia.
man kitokias asociacijas kelia
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 08, 10:50)
Tai kad nieko blogo gi ir nėr tame jūsų vadinamame suvaidinime. Svarbu, koks rezultatas galiausiai gaunas...

nea, man pozavimas nekliūna (toj pirmoj foto su vaikais keliais)m bet kliūna as, kad ten kas, tos karūnos kaip stiliaus priemonė?
o ta mergaitė tai tikrai prasilenkia su taisyklėm, bewnt jau reikėjo pagaut kokį momentą kaip batus aunas ar dar ką, o dabar sustatyta kaip priklauso, ir dar skėtis šalia padėtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 08, 11:56)

neprasilenkia.
man kitokias asociacijas kelia

Na va, o man tokios foto nieko nekelia unsure.gif , nu visai nieko unsure.gif
Suprantamas mamos noras bet kuriuo atveju sudalyvauti ir tiek.
Parodiją galiu įžvelgt tik tiek, kad pašiepiamas pozavimas, bet kažkaip labai abejoju ar šia foto taikyta kaip tik ten g.gif
Ką jūs įžvelgiate?
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 10 07, 23:09)
Labai faina foto thumbup.gif  Ir aprašymas  thumbup.gif
http://www.supermama...p...&phid=20952[attachmentid=204453]

pasaka wub.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ona777 @ 2010 10 08, 11:54)
mamai beliko tik fonu pasirūpint, skepetėlę paklot, bet to kaip ir taisyklės nedraužia biggrin.gif

lotuliukas.gif man atrodo, kad fonas - tapetai, o skepetėlė - stalo viršus ir jo užtiesalas, vaikas stovi ant stalo cool.gif
mažiau kibkit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 08, 12:18)
pasaka wub.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif man atrodo, kad fonas - tapetai, o skepetėlė - stalo viršus ir jo užtiesalas, vaikas stovi ant stalo cool.gif
mažiau kibkit ax.gif

dėl pirmos nepriekabiausiu ax.gif , patinka ir man wub.gif ir pavadinimas thumbup.gif

O dėl antrosios, tai jūs sakote, kad čia tapetai bigsmile.gif ir ant stalo bigsmile.gif - negaliu patikėt, jau norėjau klaust kokioje čia studijoje toks nuostabus antras planas bigsmile.gif , nu gerai baigiu, nepriekabiauju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 08, 12:18)
vaikas stovi ant stalo cool.gif

ir jei taip būtų, tai būtų pats aiškiausias variantas, kad vaikas tikrai nesustatytas pozavimui. nail.gif
Atsakyti