Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 05, 14:44)
o koks blogis pedkelnese?  blink.gif gi ne tevu trusus uzsidejo doh.gif

o koks skirtumas savo ar tėvų? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 05, 14:46)

o koks skirtumas savo ar tėvų? mastau.gif

vaikam reikia leisti buti vaikais.
Mes tai su durka abi uzsidedavom,ir budavom princeses. Labai grazi nuotrauka, gal atgal ides
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 05, 13:48)
Mes tai su durka abi uzsidedavom,ir budavom princeses. Labai grazi nuotrauka, gal atgal ides

pilnai pritariu
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 05, 13:34)

kiekviena gyvenam su savais suvokimais, priimtinais dalykais ir t.t.
aš savo vaiką mokinu,kad tai ką dedam ant užpakalio,nereik dėt ant galvos ir tiek.

bet ne visi tokie kaip aš arba kaip jūs  4u.gif  smile.gif

supratau. Na, aš tokių dalykų nemokau, man pakanka žinot, kad užaugus ji pėdkelnių ant galvos nesidės, ir tiek smile.gif. Kaip ir nepieš ant sienų, neištekės už princo, didelėj pily gyvenančio ir nelos, visus įtikinėdama, kad ji - šuniukas smile.gif.
Tiesiog norėjau pasakyt, kad kartais mes per daug viską vertinam teisingai ir iš suaugusio žmogaus pozicijų.

O apie nuotraukų dėjimą portalan truputį kitą nuomonę turiu, manau, kad kai kurie kadrai turi likt šeimos albume. Aš ne apie šią nuotrauką. Šiaip kai kurios foto stebina viešoj erdvėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 05 spalio 2010 - 13:59
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 05, 14:48)

drinks_cheers.gif vat dėl to aš nesupratau, kodėl neleido dėti nuotraukos, kur vaikas mokėsi dažytis biggrin.gif gal "neestetiška"... bet ir makaronais pasipuošęs vaikas man neestetiška, o tokias sakė tvirtins biggrin.gif jeigu tai mamai atrodė nuotrauka tinkama konkursui, tai lai ji ir būna tam konkurse, gal kažkam nuotaiką pakels, negi gaila... išvis žiūriu labai griežtos su tais konkursais taisyklės, ir kažkokia kaip konkurencija darosi, apkalbinėja mamos viena kitą, kanda gelia konkurentėms... visai nebėr smagumo fotokonkursuose... man tai tiesiog smagu būna ateiti čia pažiūrėti nuotraukų, ir savo jeigu dedame, tai tik dėl to, kad gal kažkam bus smagu pažiūrėti, bet tokie komentavimai, pamazgos ant kitų mamyčių nuotraukų fui kaip negražu...
aš galvoju kad šitos pletkų ir intrigų temos apskritai galėtų nebūti ax.gif pilnai pakaktų paties konkurso... ir tegu nuotraukos kalba už save. nei vienai nuotraukai nėra būtinas kažkieno advokatavimas "prabalsavau už šitą", "man šita tinkamu rakursu pagauta" ar pan. o apie žeminančius, negražius komentarus išvis patyliu...kažkokia tema-širšių ir kelių etatinių dalyvautojų lizdas...
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 10 05, 15:02)
kažkokia tema-širšių ir kelių etatinių dalyvautojų lizdas...

o ką jūs būdama kitokia veikiat šitoj temoj?

čia retoriškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 05, 15:07)
o ką jūs būdama kitokia veikiat šitoj temoj?

čia retoriškai smile.gif

atėjau pasižiūrėti, kodėl nepatvirtino mano dėtos foto. ir sužinojau, kad makiažas NĖRA stiliaus dalis biggrin.gif nors mano profesija drąsiai leistų teigti kitaip biggrin.gif
sužinojau ir užleidžiu areną širšėms tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 10 05, 14:10)
atėjau pasižiūrėti, kodėl nepatvirtino mano dėtos foto. ir sužinojau, kad makiažas NĖRA stiliaus dalis  biggrin.gif nors mano profesija drąsiai leistų teigti kitaip  biggrin.gif
sužinojau ir užleidžiu areną širšėms  tongue.gif

Ta tema yra toms, kurios nori išsakyt savo nuomonę apie konkursan įkeltas nuotraukas. Nematau nieko tame blogo. Kitąvertus dalyvės neprivalo joje lankytis ir skaityt visko, kas čia rašoma. O apsivardžiuoti negražu... Čia noras išsikraut dėl to, kad pačios nuotraukos netvirtino? Todėl visos blogos? Juk čia ir apie gražias, patinkančias nuotraukas daug parašoma.

Nepatiko man vaiko su pėdkelnėm ant galvos nuotrauka ir ką? Man ji negraži (pati nuotrauka, ne vaikas), tą ir parašiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 05 spalio 2010 - 15:13
man tas kiškis buvo labai fainas, vaikystę priminė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 05, 15:15)
man tas kiškis buvo labai fainas, vaikystę priminė biggrin.gif

Man taip pat kiškis fainas, žaisdavom ir mes taip smile.gif Tik pati nuotrauka labai nekokia.... Na nepatinka man tokios su blikste į kaktą ax.gif
Atsakyti
Man irgi visai 'čiotka' nuotrauka su kiškiu, priminė vaikystę, kaip kažkuri jau rašė thumbup.gif

Šiaip tai ir šukuosena ar makiažas yra stiliaus dalis, bet čia mažasis/-oji stileiva turima omeny labiau aprangos ar aksesuarų naudojimą.

Konkurso aprašas:

Maži vaikučiai, labai išradingi, ypač kai reikia kažką kurti, net jei tai būna apsirengimas.

Skelbiame konkursą, kuriame laukiame nuotraukų, kuriose užfiksavote mažylio mados išraiškas, puošmenas, apsirengimą ir t.t. Mažylis turi būti pasidabinęs pats.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 05, 16:21)
Man taip pat kiškis fainas, žaisdavom ir mes taip smile.gif Tik pati nuotrauka labai nekokia.... Na nepatinka man tokios su blikste į kaktą ax.gif

ta nuotrauka daryta pries kelis metus kai dar nesidomejau fotografija ir blykstes kalimas i kakta visai nemaise, o ir objektyvas buvo tamsus, savaime blykste issokdavo.
pamacius nauja konkursa perziurejau savo nuotrauku archyva, kad rasciau kazka atitinkancio tema, buvo daug nuotrauku kur vaikas issipuoses pats, bet butu kimbama, kad ne pats apsirenge, kad pozuota ir t.t.si labiausiai atitiko reikalavimus, o ir man kaip mamai buvo miela prisiminus kaip iejus i kambari paziuret ar miega vaikas, randu juokus krecianti, kiski vaidinanti bigsmile.gif
sureagavau i pirmus komentarus ir nenorejau, kad nuotrauka toliau dalyvautu konkurse, gal del nestumo hormonai sukile, nezinau, bet tiek to, pasidziaugsiu kitais vaikuciais ir ju isradingumu, kvailiojimais smile.gif
na va, pasiteisinau doh.gif aciu kam patiko zuikis mano 4u.gif
Atsakyti