QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 05, 14:48)
vaikam reikia leisti buti vaikais.
vat dėl to aš nesupratau, kodėl neleido dėti nuotraukos, kur vaikas mokėsi dažytis
gal "neestetiška"... bet ir makaronais pasipuošęs vaikas man neestetiška, o tokias sakė tvirtins
jeigu tai mamai atrodė nuotrauka tinkama konkursui, tai lai ji ir būna tam konkurse, gal kažkam nuotaiką pakels, negi gaila... išvis žiūriu labai griežtos su tais konkursais taisyklės, ir kažkokia kaip konkurencija darosi, apkalbinėja mamos viena kitą, kanda gelia konkurentėms... visai nebėr smagumo fotokonkursuose... man tai tiesiog smagu būna ateiti čia pažiūrėti nuotraukų, ir savo jeigu dedame, tai tik dėl to, kad gal kažkam bus smagu pažiūrėti, bet tokie komentavimai, pamazgos ant kitų mamyčių nuotraukų fui kaip negražu...
aš galvoju kad šitos pletkų ir intrigų temos apskritai galėtų nebūti
pilnai pakaktų paties konkurso... ir tegu nuotraukos kalba už save. nei vienai nuotraukai nėra būtinas kažkieno advokatavimas "prabalsavau už šitą", "man šita tinkamu rakursu pagauta" ar pan. o apie žeminančius, negražius komentarus išvis patyliu...kažkokia tema-širšių ir kelių etatinių dalyvautojų lizdas...