QUOTE(c-girl @ 2010 10 26, 00:01)
Geras
nugis pasitaiko
Nieko nieko... nereaguoju siaip as i tokius dalykus
žiūriu jau mažas beibiukas yra sveikinimai!
QUOTE(Stebukle @ 2010 10 26, 09:34)
Žodžiu, akivaizdžiai vertinta mane, o ne nuotrauka.
su tokiu ryškumu ir aiškumu daaaaug nuotraukų šitam konkurse, bet niekas prie kokybės neprikibo,
Aš ant nuotraukos uždėjau minkštumo, nuėmiau aštrumą ir viskas.
nu šiuo atveju,turbūt kai buvo "atpažinta" foto, tai taip pasirodė, kad kažkas "negerai" padaryta su foto, pvz. aš kai apie fotografiją neišmanau, tai man neatrodė, kad kažkas padaryta (nu aštrumai/minkštumai ar dar kas) tai ir ta foto neatrodė ryški (nu kaip pamenu kelias paskutines tavo foto, kad ir su senele, ar su šluota), tai tik dėl to
QUOTE(baltė @ 2010 10 26, 10:13)
Jei panaudojus efektus nuotrauka mažai kuo skriasi (paprasto žiūrovo akiai) nuo nelabai kokybiškos nuotraukos, tai gal irgi nėra toks jau puikus pasirinkimas rodyt ją būtent tokią. Nors meniniu požiūriu gal ir turėtų turėti didesnę vertę. Čia šiaip pamąstymas garsiai...
aha
QUOTE(Stebukle @ 2010 10 26, 10:34)
Taip kaip ir raudonos akys, vieni jas mato ir sako, kad tai apsileidimas, kad tų akių nepanaikina. O aš matau, kad žmogus turi aparatą, bet nemoka juo naudotis, keldamas fotografuojamam objektui regėjimo problemas. Kas tai yra raudonos akys? taip taip... fotografinis fui, bet mamų forume, turėtų mamytės žinot, kad raudonos akys, tai yra APŠVIESTAS AKIŲ DUGNAS, ir jei tą akių dugną taip ir toliau visi apšvietinės, nusispjaudami į raudonas akis, tai vaikai atrodys taip, kaip Rico nuotraukos herojus.
geras, šito tai tikrai nežinojau, va kodėl vienas žmogiukas (kunigas) kai kas norėjo su juo paveiksluotis (kelionėj čia) tai jis vis akinius nuo saulės dėdavos
mes vis dar susižvalgydavom,sakau ką čia sugadinsi paveiksluodamas, ir prašydavo be blico, bet vistiek dėdavos, jei netyčia pamiršdavai. dabar jau aišku