Dėkui visoms labsavusioms už mano nuotraukytę.
Sveikinu
c-girl ir
Žanę
c-girl - nuotrauka,man labai patinka, patinka ta išlaikyta ramybė ir didelis jaučiamas pasitikėjimas vienas kitu, vaikų pasitikėjimas mama, mamos vaikais - taip aš perskaičiau šią foto. Man labai patiko.
Žanės, nuotraukytė, paprasta ir labai šilta, manau paprastumas ir šiluma nuperka daugelį.
Taigi, nuoširdūs sveikinimai
QUOTE(grange @ 2010 10 25, 00:09)
Sveikinimai!
balsavau už 1 ir3
2 tai negalvojau kad bus
kokybiška foto,aišku,bet kažkas buvo kad nekabino
Papildyta:
tai dabar frederica pasakok kaip čia buvo
ir c-girl kaip čia gavos su tavo foto
Nežinau ar verta čia ką pasakot
Jei rimtai tai nelabai ir yra ką. Toms kurios žino geriau už mane, kad 3 - jų metų vaikas pats nemoka apsirengt, aš vistiek neįrodysiu , kad manoji moka. Tų kurios mano, kad tokio amžiaus vaikai neskiria ir nemoka derinti spalvų taip pat, neįtikinsiu, kad moka. Galiu tik nuoširdžiai prisipažinti, kad vaikas tikrai nebuvo kankinamas ir verčiamas ką nors daryti prieš jo valią
ir, kad taip kadras šiek tiek parežisuotas, parežisavimas tame, kad leidau į darbo kambarį, kuriame ne taip dažnai įleidžiama šeimininkauti
Mano darbas susijęs su drabužių kūrimu, pati siuvu, neriu mezgu. Todėl spalvų derinimas mano kasdienybė, dažnai ir mažoji kiloja audinių skiauteles, klausdama ar gražu ar tinka. Maži šliaužtukai taip pat turi istoriją, jie pirkti jau senokai ir buvo suruošti pertvarkymui Kalėdoms, žadėjau nukirpti "kojas', vilioja ją jau jie seniai
Batukai mano mylimukai, jie visada po ranka, manau būtent dėl to ji juos ir nusičiupo. Tai kaip ir tiek.
Geros dienos visoms
Gražių ir prasminkgų dienų Kalėdų belaukiant