Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

čia jau nieko nepakeisi. kaip bendraujama temose, dalyvaujama konkursuose, natūralu kad vaikai tampa atpažįstami ir tokios nuotraukos gauna balsų ne už kokybę ar grožį, o tik už asmenį nuotraukoje smile.gif galima tik spėlioti buvo minėtas atvejis sąžiningas ar ne. man rodos įrodyti galima tik patvirtinus kad buvo siuntinėjamos až.
Atsakyti
Tai gal kažkas ir buvo, rašė moderatorė, kad "buvo gautas skundas, kad balsavimas už pašalintąją nuotrauką vyksta nesąžiningai". Nesugalvosi gi taip apie bet kurią parašyt, nes gi nesimato kaip tas balsavimas vyksta. g.gif
Atsakyti
as galiu pasakyti garsiai,jei gausiu prasyma i az,pirmu taikymu ji persiusiu moderatoriams cool.gif
Atsakyti
Ainu jums rašyti biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 10 24, 11:09-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 24, 11:09)
Ainu jums rašyti biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
balsus padalinom taip:
Trolių apyakė smile.gif
Mažoji menininkė
Mergaitiški patarimai
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 10 24, 07:48)
kokia jūs gudruolė bigsmile.gif būtų suplanuota, būtų ir kitos mamos subalsavusios, kuriose temose bendrauju smile.gif

matyt nespėjo nail.gif: biggrin.gif

QUOTE(rds @ 2010 10 24, 08:53)
nesupykit, bet jusu mastymas labai ribotas  tongue.gif , o nepagalvojot, kad pavadinimas gali buti nesusijes su situo konkursu, o pvz. su lenktynemis, kuriose ruosiasi pirma vieta uzimti  bigsmile.gif

nepagalvojau tongue.gif pirma mintis tokia šovė, nu ir ką tongue.gif

bet nemanai, jei foto būtų laimėjus, būtų kilęs įtarimas ar taip ar taip, nes šiaip yra daaaug geresnių ir gražesnių už ją, ir ne tik mano akims... anksčiau ar vėliau būtų iaiškinta.

o įrodymų ne visada ir rasi, nebūtinai per až rašyt, yra skypai, yra fb.. aš dažnai gaunu į až su prašymu balsuot, tik ne SM konkurse,bet kur kitur, tai trinu nepažiūrėjus net kokiam ar ko prašo, neebent tai pažįstama, tai pažiūriu, kur dalyvauja. Gal ir iš sm buvo koks,kai nepažiūrėdavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 24, 12:41)
tai trinu nepažiūrėjus net kokiam ar ko prašo

Va beveik todėl ir aš nesuprantu tų "būtų ir kitos mamos subalsavusios, kuriose temose bendrauju". Nu gauni tai gauni žinutę, bet gi kas privers balsuot? Nekreipi dėmesio ir tiek. Kokio turinio turi būt ta žinutė, kad priverstų balsuot - "už balsą ir atsiustą balsavimo print skreaną gausite 100 Lt?". Tai, kad net ir taip padarius balsą galima atšaukt. :] Ar vien tas prašymas yra jau tokia poveikio priemonė, kuriai atsiispirt neįmanoma?

QUOTE(mmergyte @ 2010 10 24, 11:42)

ar pabalsavote už mane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 24 spalio 2010 - 12:19
smile.gif+2010 10 24, 13:18-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 24, 13:18)

ar pabalsavote už mane?

per velai prasot,jau buvau isdalinus balsiukus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 24, 13:24)
per velai prasot,jau buvau isdalinus balsiukus  verysad.gif

berods atsiimt galima biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 10 24, 12:18-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 24, 12:18)
Va beveik todėl ir aš nesuprantu tų "būtų ir kitos mamos subalsavusios, kuriose temose bendrauju". Nu gauni tai gauni žinutę, bet gi kas privers balsuot?

nu joa, niekas neprivers, bet yra labai daug, kurios iš vis nebalsuoja, ir nežino, kad yra konkursai, tai tiesiog gavę tokį prašymą, atsidaro, pabalsuoja, ir uždaro, nesigilindamos, kas per kitos foto ir pan.
tai gal dėl to.
o šiaip, tai aišku jei nepatiks man foto,tai rinksiuos kitą, ale būna ir kitaip.
iš vienos pusės, man tai negaila, tegul balsuoja, ale tik abydna tuo atveju,jei tai foto,kuri tikrai nepanaši į geriausią.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 24, 13:28)
berods atsiimt galima biggrin.gif

Tai aišku. Ir kitos gi neprašė, gal joms net nereikia, o aš prašiau. Tereikia po nuotrauka už kurią balsuota paspausti mygtuką "aš nenoriu balsuoti už šią nuotrauką". Ir balsuot už maniškę. Ačiū.
Atsakyti