Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

Prieš kelias dienas buvo gautas skundas, kad balsavimas už pašalintąją nuotrauką vyksta nesąžiningai. Moderatoriai privalo reaguoti tokiu atveju. Nuotrauka buvo pašalinta tik po to, kai buvo įsitikinta, jog balsavimas vyko nesąžiningai, t.y. pažeidžiant taisykles.

Papildyta:
QUOTE(Laura_online @ 2010 10 23, 23:21)
detekytvai kaip visada  cool.gif

visada apziuriu fotokonkurso nuotraukas, ir taip iseina jei randu zmogaus, su kuriuo bendrauju kazkur kitur, nuotrauka, tai jau negaliu balsuoti uz ji? tai as kaip nare neturiu jau tokiu teisiu balsuoti uz tai kas patinka ir uz tai, uz ka noriu tai daryti???

tai kurkit keliu puslapiu taisykliu sarasa, tada visai mamoms dings noras kazkur dalyvauti  4u.gif

Tikrai galite. Niekas nedraudžia balsuoti už Jums patinkančias nuotraukas. Lygiai taip pat niekas nedraudžia balsuoti už Jums pažįstamų narių nuotraukas, net jei tai darote tik dėl to, kad su tuo nariu bendraujate kažkurioje temoje. Todėl Jūsų balso niekas nepašalino.
Buvo pašalinta nuotrauka, kurios autorė pažeidė taisykles.
Atsakyti
Bet aš tai nesuprantu. Na gauni až. Na aišku, to taisyklės neleidžia. Čia jau autorės reikalas. Bet tai kam balsuot jei nepatinka, na ir kas kad prašo. Gi ne pistoletas į nugarą...o ir nepatikrins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 23 spalio 2010 - 22:40
QUOTE(Rustė @ 2010 10 23, 21:04)
Iš fotokonkurso šalinama nuotrauka, kurios autorė nesąžiningu būdu prisiprašė balsų.

nuotrauka va ši http://www.supermama...p...&phid=21106

autorė http://www.supermama...?...e&MID=22389

bet jau matyt "suplanavus" buvo, nes ir pavadinimas toks, kad įsitikinus biggrin.gif naivuolė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 23, 23:56)
bet jau matyt "suplanavus" buvo, nes ir pavadinimas toks, kad įsitikinus  biggrin.gif  naivuolė  cool.gif

Oi cia geras lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 24, 00:56)
bet jau matyt "suplanavus" buvo, nes ir pavadinimas toks, kad įsitikinus  biggrin.gif  naivuolė  cool.gif

kokia jūs gudruolė bigsmile.gif būtų suplanuota, būtų ir kitos mamos subalsavusios, kuriose temose bendrauju smile.gif
geriausia apipilti visais brudais ir vaidinti labai protingas biggrin.gif
matosi, kad didesnių rūpesčių neturit doh.gif

p.s. tarp kitko, nuotraukos pavadinimas net nesusijęs su konkurso pirma vieta doh.gif gal nesu tokia savimyla, kad būčiau garantuota tokiais dalykais doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 24 spalio 2010 - 07:50
bet pripazinkit foto neverta laimeti,o galejo taip nutikti blush2.gif
Atsakyti
oi, koks detektyvas gavosi doh.gif Na balsavau aš už ją ir ką? Visada foto konkursuose balsuoju ir balsuoju už ką noriu - už man patikusią foto, už foto su man mielu vaikučiu ir pan. Kur yra parašyta, kad negalima balsuoti už pažįstamo vaiką? Niekas manęs balsuoti neprašė, aš pati mergytę pažinau ir balsavau. Jei jau taip viską sekate, tai ir taisyklėse parašykite, kad negali už foto balsuoti tų temų, kuriose lankosi autorė, dalyvės, nes dabar neteisingai gavosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MaršuA: 24 spalio 2010 - 08:19
QUOTE(grange @ 2010 10 24, 00:56)

nesupykit, bet jusu mastymas labai ribotas tongue.gif , o nepagalvojot, kad pavadinimas gali buti nesusijes su situo konkursu, o pvz. su lenktynemis, kuriose ruosiasi pirma vieta uzimti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(MaršuA @ 2010 10 24, 09:18)

ne tame esme, kad atpazinot, manau cia uzkliuvo labiau, kad kazkaip visos pazistamos vienu metu atbego balsuot, turbut todel nuspresta, kad buvo prasymas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 24 spalio 2010 - 08:50
QUOTE(rds @ 2010 10 24, 09:53)
ne tame esme, kad atpazinot, manau cia uzkliuvo labiau, kad kazkaip visos pazistamos vienu metu atbego balsuot, turbut todel nuspresta, kad buvo prasymas  g.gif

tai va ir rašau, jog iš to, kad balsuoja vienos temos dalyvės, negalima spręsti, kad nuotraukos autorė to prašė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 24, 08:58)
bet pripazinkit foto neverta laimeti,o galejo taip nutikti  blush2.gif

Sutinku. Taip, vaikas mielas, bet nuotrauka nieko ypatingo. Labai nustebciau, jei gautu prizine vieta.
Atsakyti
man siaip keista,kas is to,jei subalsuos pazystami,ar at tai paglosto savimeile ar ka? ax.gif as is to konkuros puse nuotrauku ismesciau jei ne daugiau blush2.gif
Atsakyti
Na, bet pripazinkim, kad balsuoti vien uz tai, kad tai yra pazystamas veidas, nera labai teisinga. Tada fotografijos nugaletojas turetu buti ne graziausia nuotrauka, o daugiausiai draugu/pazystamu turinti nuotrauka. Be abejo, galima skelbti ir toki konkursa, nieko cia blogo, bet nemanau, kad sis konkursas yra butent toks.
Atsakyti