Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

QUOTE(Keit @ 2010 10 23, 16:28)
Sveikinu dvi pirmosios vietos tikrai to vertos! Trečiajai trūksta natūralumo.

Kad dar konkursas nesibaigė mastau.gif Iki 25d dar balsuojam mirksiukas.gif
Atsakyti

Taigi dar nėra jokių vietų, tebesitesia balsavimas smile.gif
Atsakyti

Nesupratau. Ar tai pokštas? Balsavimas dar nesibaigė.
Atsakyti
tai čia pagal atsitiktinai iškeltas foto viršuje pakomentavo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 23, 16:40)
tai čia pagal atsitiktinai iškeltas foto viršuje pakomentavo doh.gif  lotuliukas.gif

Ale žmonėms davė viltį, o jūs staiga ją atėmėt. biggrin.gif
Atsakyti
aš jau juoktis pradėjau kad moderatorė pati save už prizinę vietą apdovanos lotuliukas.gif
Atsakyti

! 
Iš fotokonkurso šalinama nuotrauka, kurios autorė nesąžiningu būdu prisiprašė balsų.

nuotrauka va ši http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21106

autorė http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...e&MID=22389

šiuo metu ši nuotrauka turėjo 80 balsų, kurie sukėlė įtarimą, buvo peržiūrėta visa balsavimo išklotinė ir aptikta štai kas:

Iš bendraujančių Bendraminčiuose (tema: Puošiame vaikučius. Ruošiames žiemai..Gap,Next,Gymboree,H&M,UCB,RL..) už tą nuotrauką balsavo: 39 narės (tiksliau 38 + 1 iš antrinio nicko atidavė dar vieną balsą).

Dar 4 balsavusios su bendrauja Spaliukai 2007 temoje.

Taip pat 5 balsavusios yra iš Birželinukai 2010 temos. . Viena iš tų 5 balsavusių bendrauja temoje spaliukai 2007 (ji nepriskaičiuota prie tų 4 balsavusių iš spaliukų temos).

Na ir yra tokių, kurios už tą nuotrauką balsavo 2 kartus, t.y. iš kelių nickų. Tokių narių 5 (viso jos davė 10 balsų).

Sutikrinta visi nikai, už ką esu be galo dėkinga moderatorei Svajūnei, kuri atidžiai peržiūrėjo balsavusias, balsavimo laiką ir kitas smulkmenas, ir visa moderatorių komanda, įvertinusi atlikto tyrimo rezultatus priėjo prie išvados, kad balsavimas buvo nesąžiningas, ir yra pagrindas šalinti nuotrauką iš fotokonkurso.
Atsakyti
Ei na Ruste, aš suprantu, kad čia sliškom, bet apskritai tai negi dabar šalinsit visus balsus jei kažkas su kažkuo kažkur bendrauja? Gi kad bendrauji, tai tau nedraudžiama už to žmogaus foto balsuot ir galų gale tai neįrodymas, kad žinai kas toje foto. Negi, kad bendrauji tai jau foto turi privaloma tvarka nebepatikt?
Čia ne apie tokius balsavimus kai visa tema subalsuoja, šiaip iškilo klausimas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 23 spalio 2010 - 21:21
Aš ne Rustė, tačiau galiu pasakyti, kad tai yra būtent tas atvejis, kai subalsavo visa tema.
Atsakyti
Aš ne dėl to atvejo klausiu. Tiksliau klausiu dėl jo, bet ne apie jį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 23 spalio 2010 - 21:47
Jei balsuoja mamos, pažinusios vaiką/-us, tai matosi pagal balsų skaičių. Nesulekia balsuoti visa tema. Balsų būna max 5-10. Bet ne didžioji dalis, kuriuos atiduoda toje pačioje temoje bendraujančios.

Nuotraukas kaitalioja sistema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 10 23, 21:04)
[EX] Iš fotokonkurso šalinama nuotrauka, kurios autorė nesąžiningu būdu prisiprašė balsų.

detekytvai kaip visada cool.gif

visada apziuriu fotokonkurso nuotraukas, ir taip iseina jei randu zmogaus, su kuriuo bendrauju kazkur kitur, nuotrauka, tai jau negaliu balsuoti uz ji? tai as kaip nare neturiu jau tokiu teisiu balsuoti uz tai kas patinka ir uz tai, uz ka noriu tai daryti???

tai kurkit keliu puslapiu taisykliu sarasa, tada visai mamoms dings noras kazkur dalyvauti 4u.gif

Atsakyti