Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

QUOTE(lijo @ 2010 10 20, 10:35)
o aš vis tik manau, kad čia tikrai ne pati mergaitė apsirengė  schmoll.gif kiek jai? 3 metai plius minus?

tokio amžiaus vaikas tikrai gali pasirengti ir pats mirksiukas.gif tikiu, kad mama padėjo mergaitei pasirinkti rūbus, bet tokių foto, kur mamos pasufleruoja, ką daryti, manau yra ne viena....

QUOTE(Incense @ 2010 10 20, 09:23)

O šitoje foto vaikutis man atrodo ne didesnis nei vienerių metukų ir tikrai nemanau, kad pats tą kepurę užsidėjo...
Atsakyti
na, kad aprengtų pilna tai faktas kaip blynas, matyti gi tai. bet kadangi nepagautas ne vagis, nereikėtų per daug į tai gilintis, o tiesiog balsuoti už labiausiai patinkančias foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 20, 11:47)
na, kad aprengtų pilna tai faktas kaip blynas, matyti gi tai. bet kadangi nepagautas ne vagis, nereikėtų per daug į tai gilintis, o tiesiog balsuoti už labiausiai patinkančias foto smile.gif

drinks_cheers.gif
o jei kažkam nėra patinkančių galima ir visai nebalsuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 10 20, 09:35)
o aš vis tik manau, kad čia tikrai ne pati mergaitė apsirengė  schmoll.gif kiek jai? 3 metai plius minus? niu nederina tokio amžiaus vaikai rūbų  schmoll.gif o apie įsiskverbimą į išaugtinius šliaužtus negali būti nė kalbos  schmoll.gif dabar maniškė eina į daželį, grupėje 3-4 metų vaikai, tai abejoju ar bent 1 iš jų į išeugtinį rūbą ilgomis rankovėmis įlįstų pats  doh.gif be pagalbos

as manau,kad ten apie 1.5-2m vaikui,kad surezisuota tai faktas
bet foto man grazi ,manau uz ja balsuosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 10 19, 15:18)
Taip norejo dalyvauti konkurse,net buvo nuotrauka pasikeite.ir pati iskase sau duobe doh.gif
liudna verysad.gif

biggrin.gif aha, tiek stengės tiek stengės, o taisyklių neskaito irnesakyk.gif
ai, man tai asmeniškai nei kiek neliūdna, nesiruošiau balsuot už tą foto, visiškai nežavėjo,tai buvus nebuvus.... ax.gif

QUOTE(lijo @ 2010 10 20, 09:35)
o aš vis tik manau, kad čia tikrai ne pati mergaitė apsirengė  schmoll.gif kiek jai? 3 metai plius minus? niu nederina tokio amžiaus vaikai rūbų  schmoll.gif

negali kalbėt už visus mirksiukas.gif
patikėk, dar kaip gali būt... pati gyvenau ir dirbau su dviem merginom (dvynukės), buvo ne pilni 3 metai kai atvykau, vienai dzin viskas buvo, o kita - nežinau kuom ji bus kai užaugs.. jei violetinis megztukas, pėdkelnės TIK violetinės ir be jokios kalbos kita spalva. jei maikutė balta su taškiukais, tai ir kelnaitės turi būt tokios pat.jei kojinės žalios, tai būtinai pasiims ką nors žalio, nes aiškina, jog turi bųūt spalvos tokios pat, ir t.t. kiek visko prisižiūrėjau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 20 spalio 2010 - 13:02
QUOTE(Medona @ 2010 10 20, 10:14)
Ir as uz sia foto balsavau ir visai nesvarbu, kas ja aprenge  smile.gif  bet to pilnai tikiu, kad pati, nes maniske 2.5 ir labai daznai is savo kambario ateina persirengus PATI ir net ilgom rankovem maikes  biggrin.gif  is tavo aprasyto posto atrodo, kad berniukus augini nes jie lepesni (nors pasitikrus pamaciau, kad ne)  smile.gif
ir is vis keistai skamba, jei grazi foto ir ne pati, tada nebalsuosiu  biggrin.gif

kas čia keisto cool.gif ? taisyklės sugalvotos, kad jų laikytis. o viena iš taisyklių ta, kad vaikas turi būti apsirengęs pats, o ne tėvų. dėl to, kaip suprantu, ne visos nuotraukos ir patvirtintos buvo lotuliukas.gif man graži ir balsuoju, tai jei ne į temą, o graži? ai bet graži, tai dafai balsuosiu lotuliukas.gif
na kitų mamų vaikai išvis kaip iš kitų planetų, kai pasiklausai - 3 mėn. mama pasako, nuo 6 mėn. sąmoningai ant puoduko prašosi, vaikšto nuo pusmečio, tiesa, nesvarbu, kad tik žingsnį ir krenta, kad stovėt ir atsistot dar nemoka lotuliukas.gif
apsirengusi pati ateina rūbais, kuriais rengėsi prieš metus laiko, ane? ir gražiai, tvarkingai susisegiojusi, neatvirkščiai, neišvirkščiai? super dvimetė, gaila, bet mano trimetė į sesės rūbus neįsispraudžia, nors labai norėtų lotuliukas.gif galėčiau abi tais pačiais rengti, ot sutaupyčiau thumbup.gif

QUOTE(Vilika @ 2010 10 20, 10:37)
O šitoje foto vaikutis man atrodo ne didesnis nei vienerių metukų ir tikrai nemanau, kad pats tą kepurę užsidėjo...

šita įtarimų man nekelia. žinoma, galėjo ir mama tą kepurę uždėti, bet techniškai ji pati labai ramiai ją užsidėti galėjo mirksiukas.gif vaikai linkę viską ant galvos sau dėtis ir ant kojų autis lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 20, 13:01)
negali kalbėt už visus  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip būna. Mano dukra pvz. vieną kartą pasakiau apie derinimą spalvų, atrodo net negirdėjo, o kitą kartą jau klausia, ar čia ji 'suderinta' - t.y. ar rūbeliai tinka tarpusavy... (p.s. trimetukė) smile.gif

Aš manau, čia jei kokią rankovę mama pataisė, tai ne kriminalas, tuo labiau, kad čia tas ap(si)rengimas sąžinės reikalas, gi nepatikrinsi kur pats su su pagalba apsirengė... Svarbu, man atrodo, kad nuotrauka kažkuo įdomi, gal juokinga, gal šiaip primena ką nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Balsavau uz tas,kur vaikuciai patys apsirenge.Tokia ir siunciau i konkursa,nors, pati aprengus vaika,galejau padaryt tikrai daug geresne foto.Tiesiog,suprantu taisykles taip,kaip parasyta.Per daug teisinga,matyt,esu ax.gif tongue.gif Nors,prisipazinsiu,mamu aprengti vaikai,nuotraukose tikrai graziau atrode mirksiukas.gif 4u.gif
Sekmes visoms nuotraukytems!
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2010 10 20, 11:14)
ir is vis keistai skamba, jei grazi foto ir ne pati, tada nebalsuosiu  biggrin.gif

kodėl keistai? kai kurie žmonės vis dar sugeba atsižvelgti į taisykles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 10 20, 14:08)
(p.s. trimetukė) smile.gif

Aš manau, čia jei kokią rankovę mama pataisė, tai ne kriminalas, tuo labiau, kad čia tas ap(si)rengimas sąžinės reikalas, gi nepatikrinsi kur pats su su pagalba apsirengė... Svarbu, man atrodo, kad nuotrauka kažkuo įdomi, gal juokinga, gal šiaip primena ką nors  mirksiukas.gif

trimetinukė mano ir suvokia, kas yra spalvų derinimas, bet neieško spintoje kelnių, šliaužtų ir mano batų, kurie tarpusavyje derėtų doh.gif

rankovę pataisė? tarkim lotuliukas.gif o ko nepatvirtino studijinės foto? ten gi ir tik kažkas kažką galbūt patvarkę buvo smile.gif žinoma sąžinės lotuliukas.gif ypač reiktų sąžinę patikrinti po balsavimo, ar ne tie patys žmonės kaskart už tuos pačius asmenis balsuoja biggrin.gif

QUOTE(zana33 @ 2010 10 20, 14:10)
Balsavau uz tas,kur vaikuciai patys apsirenge.Tokia ir siunciau i konkursa,nors, pati aprengus vaika,galejau padaryt tikrai daug geresne foto.Tiesiog,suprantu taisykles taip,kaip parasyta.Per daug teisinga,matyt,esu ax.gif  tongue.gif Nors,prisipazinsiu,mamu aprengti vaikai,nuotraukose tikrai graziau atrode mirksiukas.gif  4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif reiks kada ne ieškot konkursui foto archyve, o daryt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 20, 14:21)
kodėl keistai? kai kurie žmonės vis dar sugeba atsižvelgti į taisykles smile.gif

teisingai smile.gif bet matyt, tas ir keista, kad kai kurie atsižvelgia lotuliukas.gif ai niu bet yra durnių kaip aš, kurios dabar biednos, bet teisingos, algų pastojusios nesusikėlė, nes neva kaip taip galima lotuliukas.gif grįžtų laikas atgal, kitaip daryčiau
Atsakyti
QUOTE(hi :} @ 2010 10 20, 11:01)
O man tiesą sakant vienodai pati ar ne pati.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Ir aplamai, tai buvo mano balsai ir aš juos atidaviau už man patinkančias nuotraukas. O jus darykit taip, kai jums atrodo gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incense: 20 spalio 2010 - 15:10
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 20, 14:21)

todel, kad jei mano nemoka apsirenkt ir kitu turi nemoket ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lijo @ 2010 10 20, 14:00)
1.  man graži ir balsuoju, tai jei ne į temą, o graži? ai bet graži, tai dafai balsuosiu  lotuliukas.gif

2. vaikšto nuo pusmečio, tiesa, nesvarbu, kad tik žingsnį ir krenta, kad stovėt ir atsistot dar nemoka  lotuliukas.gif

3.apsirengusi pati ateina rūbais, kuriais rengėsi prieš metus laiko, ane? ir gražiai, tvarkingai susisegiojusi, neatvirkščiai, neišvirkščiai?

1.Jei pateko i konkursa reiskias i tema.

2. sunus pradejo 8 men pats vaikscioti, o dukryte 10men. O krenta ir dabar... turiu filmuotos medziagos tongue.gif

3. Jei istampytas rubas, tai ir sena gali tilpt ir graziai, tvarkinai, neisvirksciai..... pati stebiuosi, nes sunus dar ir dabar mielai jauciasi rengiamas, nor ir pats moka.

Sekmes tau konkurse, lijo.
Atsakyti