QUOTE(Medona @ 2010 10 20, 10:14)
Ir as uz sia foto balsavau ir visai nesvarbu, kas ja aprenge
bet to pilnai tikiu, kad pati, nes maniske 2.5 ir labai daznai is savo kambario ateina persirengus PATI ir net ilgom rankovem maikes
is tavo aprasyto posto atrodo, kad berniukus augini nes jie lepesni (nors pasitikrus pamaciau, kad ne)
ir is vis keistai skamba, jei grazi foto ir ne pati, tada nebalsuosiu
kas čia keisto
? taisyklės sugalvotos, kad jų laikytis. o viena iš taisyklių ta, kad vaikas turi būti apsirengęs pats, o ne tėvų. dėl to, kaip suprantu, ne visos nuotraukos ir patvirtintos buvo
man graži ir balsuoju, tai jei ne į temą, o graži? ai bet graži, tai dafai balsuosiu
na kitų mamų vaikai išvis kaip iš kitų planetų, kai pasiklausai - 3 mėn.
mama pasako, nuo 6 mėn. sąmoningai ant puoduko prašosi, vaikšto nuo pusmečio, tiesa, nesvarbu, kad tik žingsnį ir krenta, kad stovėt ir atsistot dar nemoka
apsirengusi pati ateina rūbais, kuriais rengėsi prieš metus laiko, ane? ir gražiai, tvarkingai susisegiojusi, neatvirkščiai, neišvirkščiai? super dvimetė, gaila, bet mano trimetė į sesės rūbus neįsispraudžia, nors labai norėtų
galėčiau abi tais pačiais rengti, ot sutaupyčiau
QUOTE(Vilika @ 2010 10 20, 10:37)
O šitoje foto vaikutis man atrodo ne didesnis nei vienerių metukų ir tikrai nemanau, kad pats tą kepurę užsidėjo...
šita įtarimų man nekelia. žinoma, galėjo ir mama tą kepurę uždėti, bet techniškai ji pati labai ramiai ją užsidėti galėjo
vaikai linkę viską ant galvos sau dėtis ir ant kojų autis