Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 19, 08:32)
nu vat, pykčio akys trumpos biggrin.gif gi ne aš taip sakiau. Aš radau net tris foto, už kurias balsavau ir turbūt dar būčiau atradus porą, gal trejetą, bet jau nebeieškojau, vistiek gi balsų nebėr biggrin.gif  mirksiukas.gif
tiesiog, tos foto skyrėsi nuo kitų, natūralesnės kažkokios, man mielesnės, kokybiškės ir vualia, ko daugiau sukti galvą? kitas užskaičiau kaip prastesnes i vsio biggrin.gif

beje, jaučiu, kad gali daug surinkti viena man labai nekokia foto... nei kokybės, o jau vaiko išraiška unsure.gif  doh.gif labai nemėgstu tokių perspautų, fu. Žinau kas tai yra. Pačiai kartą neišėjo. Ir trinti tą foto labai gaila, nes ten ir vaizdas svarbu, ne tik aš ir laikyti šlykštu. Taigi vaiko išraiška irgi ne angelo, taip pat šlykščiai atrodo, kai vaikas jau taip išspaudžia... ax.gif

Pyktis apskritai aklas. Bet čia ne apie mane, aš šiaip "vriedna" cool.gif

Vaj... Tai gal čia maniškė? blink.gif lotuliukas.gif
Man dvi yra atgrasios blush2.gif Na, bet čia turbūt mano problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 10 18, 13:51)
sveikos,
as ir vel cia  biggrin.gif kam idomu CIA.

! 
Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.
Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 10 19, 15:35)
Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.
Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas
Taip norejo dalyvauti konkurse,net buvo nuotrauka pasikeite.ir pati iskase sau duobe doh.gif
liudna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 19 spalio 2010 - 15:20
sveikos,šįkart pasigedau įdomių ir tuo pačiu gražių nuotraukų kažkaip smile.gif Bet balsus atidaviau mergaitei ,kuri žengia dešine kojyte kairiu batuku hihihi.gif , ir mergytei smėliadėžėj su mamos sijonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2005 05 05, 21:09)
KOMENTARĄ PAPILDĖ SUPERMAMA.LT:
Parašius 20 komentarų Forume, jau galima:
- Balsuoti apklausose ir fotokonkursuose;
- Paskelbti temą Skelbimuose (kai kuriose skiltyse);

Bet...

Forumo administratorius uždraudė balsuoti grupės dalyviams "Naujokai".

Kodel man neleidzia balsuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Incense @ 2010 10 20, 07:46)
Bet...
Kodel man neleidzia balsuoti?  g.gif

Trūksta 2 žinučių.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 20, 09:03)
Trūksta 2 žinučių.

Ačiū už info. Bet juk balsuoti galima parašius 20 komentarų, pas mane buvo 23, kai norėjau balsuoti. Kur šuo pakastas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Incense @ 2010 10 20, 08:11)
Ačiū už info. Bet juk balsuoti galima parašius 20 komentarų, pas mane buvo 23, kai norėjau balsuoti. Kur šuo pakastas?  ax.gif

Kad jau kažkurį laiką 25 reikia, matyt pamiršo taisyklėse pataisyt. Juk matai, kad ir statusas nuo 25 pasikeitė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lašelis Liūdnas: 20 spalio 2010 - 08:24
O, dabar viskas tvarkoj.

1 balsas
2 balsas
3 balsas
Atsakyti
QUOTE(Incense @ 2010 10 20, 08:23)

o aš vis tik manau, kad čia tikrai ne pati mergaitė apsirengė schmoll.gif kiek jai? 3 metai plius minus? niu nederina tokio amžiaus vaikai rūbų schmoll.gif o apie įsiskverbimą į išaugtinius šliaužtus negali būti nė kalbos schmoll.gif dabar maniškė eina į daželį, grupėje 3-4 metų vaikai, tai abejoju ar bent 1 iš jų į išeugtinį rūbą ilgomis rankovėmis įlįstų pats doh.gif be pagalbos
Atsakyti
O man tiesą sakant vienodai pati ar ne pati. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2010 10 20, 09:35)
o aš vis tik manau, kad čia tikrai ne pati mergaitė apsirengė  schmoll.gif kiek jai? 3 metai plius minus? niu nederina tokio amžiaus vaikai rūbų  schmoll.gif o apie įsiskverbimą į išaugtinius šliaužtus negali būti nė kalbos  schmoll.gif dabar maniškė eina į daželį, grupėje 3-4 metų vaikai, tai abejoju ar bent 1 iš jų į išeugtinį rūbą ilgomis rankovėmis įlįstų pats  doh.gif be pagalbos

Ir as uz sia foto balsavau ir visai nesvarbu, kas ja aprenge smile.gif bet to pilnai tikiu, kad pati, nes maniske 2.5 ir labai daznai is savo kambario ateina persirengus PATI ir net ilgom rankovem maikes biggrin.gif is tavo aprasyto posto atrodo, kad berniukus augini nes jie lepesni (nors pasitikrus pamaciau, kad ne) smile.gif
ir is vis keistai skamba, jei grazi foto ir ne pati, tada nebalsuosiu biggrin.gif
Atsakyti