Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

taigi parašiau, kad neteisingai buvo.

aš nesiginu, kad suklydau, priėmimas teisingas buvo parašytas, balsavimo data čia per vėlai buvo, o kai eina copy/paste ir čia ir ten, konkursuose taip klaida ir nukeliavo.

gaila, niekas anksčiau nepastebėjote, būčiau pasitaisiusi.

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 10 18, 21:42)
priėmimas teisingas buvo parašytas,

Ne, neteisingas, jei priimat iki 17d. 17 val., turit ir nurodyti 17 dieną, o ne 18.

"Nuotraukos priimamos 2010-10-04 - 2010-10-18
Balsavimas 2010-10-18 - 2010-10-25"

Jei nėra kažkaip suskirstyta valandomis, tai šitoks parašymas yra nesąmonė, nes nebeaišku ar tą diena dar priimama ar jau balsuojama. Pagalvokit pati, jei paršyta, kad šventė vyks penktadienį - sekmadienį, tai pagal jūsų logiką sekmadienį ji jau turėtų nebevykti? Bet sekmadienį pagal tą parašymą ji vyksta pilnu tempu, tiesiog tai yra paskutinė šventės diena. Riba. O nebešventė pirmadienį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 18 spalio 2010 - 20:57
smile.gif+2010 10 18, 21:55-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 18, 21:55)
Ne, neteisingas, jei priimat iki 17d. 17 val., turit ir nurodyti 17 dieną, o ne 18.

"Nuotraukos priimamos 2010-10-04 - 2010-10-18
Balsavimas 2010-10-18 - 2010-10-25"

Jei nėra kažkaip suskirstyta valandomis, tai šitoks parašymas yra nesąmonė, nes nebeaišku ar tą diena dar priimama ar jau balsuojama.  Pagalvokit pati, jei šventė penktadienį - sekmadienį, tai pagal jūsų logiką sekmadienį ji jau turėtų nebevykti? Bet sekmadienį ji pagal tą parašymą ji vyksta pilnu tempu, tiesiog tai yra paskutinė šventės diena. Riba. O nebešventė pirmadienį.

sistema taip nurodo datas. g.gif

kitam kartui pažiūrėsiu kaip ten tiksliau.
anksčiau kažkaip visada atitikdavo. 4u.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau į dabar esantį konkursą.
Rašo taip:

"Paraiškos priimamos nuo 11-10-2010 (ne daugiau 1 iš dalyvio)
Balsavimas nuo 25-10-2010 iki 08-11-2010, 3 balsai iš dalyvio"

Nėra jokio dubliavimo, tik aišku kada priėmimo ir kada balsavimo pradžia. Sudubliuotos priėmimo pabaigos ir balsavimo pradžios nėra.

Ir spalvotame aprašyme, kuris nurodo priėmimo pabaigą, datos dubliavimo taip pat nėra, viskas kuo aiškiausiai, kad vieną dieną dar priima, o kitą balsuoja.
http://s57.radikal.r...11248dbc6ac.jpg

Galų gale žinutes juk ne sistema rašo, galima padaryt, kad nekiltų painiavos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 18 spalio 2010 - 21:09
smile.gif+2010 10 18, 22:04-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 18, 22:04)
Pažiūrėjau į dabar esantį konkursą.
Rašo taip:

"Paraiškos priimamos nuo 11-10-2010 (ne daugiau 1 iš dalyvio)
Balsavimas nuo 25-10-2010 iki 08-11-2010, 3 balsai iš dalyvio"

Nėra jokio dubliavimo, tik aišku kada priėmimo ir kada balsavimo pradžia. Sudubliuotos priėmimo pabaigos ir balsavimo pradžios nėra.

Galų gale žinutes juk ne sistema rašo, galima padaryt, kad nekiltų painiavos.

oi nelyginkim konkursų kur padaro kopiuteristai, ir kur atidarau aš.

aš tų , kitų koreguoti negaliu, todėl ir datos jau kaip ten užrašomos tai jau ir būna.

pasižadu kitame pertikrinti datas du kartus pioneer.gif

nesiginu, kad suklysti galėjau ir aš mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(giciuke @ 2010 10 18, 11:55)
Niekada negaila uz tokius grazuoliukus vaikucius prabalsuoti thumbup.gif . Maciau ir Soledad Matukas dalyvauja smile.gif

! 
Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.
Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas. Ir visai nesvarbu kas tai padarė - pats nuotrauką konkursui atsiuntęs dalyvis, ar kitas forumo dalyvis, nuotrauka iš konkurso bus išimta.

draugės pasistengė, už vienas balsavo, kitą išviešino.
na ką padaryti, gaila, bet tvarka yra tvarka...
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 18, 17:25)
Ką komentuot, kai tu savo nededi? Juk jau turbūt įdėtum ir konkurentų nebeliktų cool.gif

kokia musė įkando? mes jau mokykloje to net būname mokomi, kūrinių nebūnam nei vienas parašę, bet komentuojam, interpretuojam, savo mintis dėstom apie kitus rašytojus, ar ne taip? ax.gif
oi bus tau gėda pelėda, kai pasirodys, kad už tavo foto balsavau, turėsi man atsiprašymo laišką siųsti biggrin.gif
Atsakyti
pagal forumo "genijų" logiką negalima kritikuoti muzikos jei nesi operos solistės, negalima kritikuoti filmų jei nesi režisierius, o neturint argumentų fotokonkurse "geriausias" argumentas "įdėk savo" kaip kad kitur neturint argumentų ar ką protingo pasakyt - "tu vaikų neturi" biggrin.gif
Atsakyti
Nu kas sakė, kad negalima. Tiesiog darbai įtikinamiau už žodžius kalba. :]] O sm mes visi vienodi operos solistai ir režisieriai...;] Visų statusas tas pats - narys. Tik vieni praktikai, kiti teoretikai. O treti 2 in 1. :]]]

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 18 spalio 2010 - 21:54
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 18, 21:19)
kokia musė įkando? mes jau mokykloje to net būname mokomi, kūrinių nebūnam nei vienas parašę, bet komentuojam, interpretuojam, savo mintis dėstom apie kitus rašytojus, ar ne taip? ax.gif
oi bus tau gėda pelėda, kai pasirodys, kad už tavo foto balsavau, turėsi man atsiprašymo laišką siųsti biggrin.gif

Nu įkando kažkokia.... unsure.gif Būna gi...
Nebus gėda, nes tas nelabai susiję, o ir nebalsuosi už maniškę, eilinė ji, niekuo neišsiskirianti... tongue.gif biggrin.gif Gėda nebent dėl kandumo ir apskritai "vriednumo", bet čia jau musė kalta smile.gif Tiesiog kai konkurse dalyvauji, o jis anoniminis ir kažkas mesteli tokią bendrinę frazę, kad nėra už ką balsuot, tai.... Nu nervina blink.gif Ir tas juk visai normalu bei žmogiška.

Geros dienos visoms smile.gif Manęs sunki laukia, vakare vėl musių apkandžiota prisijungsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 19, 08:37)
Nu įkando kažkokia.... unsure.gif Būna gi...
Nebus gėda, nes tas nelabai susiję, o ir nebalsuosi už maniškę, eilinė ji, niekuo neišsiskirianti... tongue.gif  biggrin.gif Gėda nebent dėl kandumo ir apskritai "vriednumo", bet čia jau musė kalta smile.gif Tiesiog kai konkurse dalyvauji, o jis anoniminis ir kažkas mesteli tokią bendrinę frazę, kad nėra už ką balsuot, tai.... Nu nervina blink.gif Ir tas juk visai normalu bei žmogiška.

Geros dienos visoms smile.gif Manęs sunki laukia, vakare vėl musių apkandžiota prisijungsiu tongue.gif

nu vat, pykčio akys trumpos biggrin.gif gi ne aš taip sakiau. Aš radau net tris foto, už kurias balsavau ir turbūt dar būčiau atradus porą, gal trejetą, bet jau nebeieškojau, vistiek gi balsų nebėr biggrin.gif mirksiukas.gif
tiesiog, tos foto skyrėsi nuo kitų, natūralesnės kažkokios, man mielesnės, kokybiškės ir vualia, ko daugiau sukti galvą? kitas užskaičiau kaip prastesnes i vsio biggrin.gif

beje, jaučiu, kad gali daug surinkti viena man labai nekokia foto... nei kokybės, o jau vaiko išraiška unsure.gif doh.gif labai nemėgstu tokių perspautų, fu. Žinau kas tai yra. Pačiai kartą neišėjo. Ir trinti tą foto labai gaila, nes ten ir vaizdas svarbu, ne tik aš ir laikyti šlykštu. Taigi vaiko išraiška irgi ne angelo, taip pat šlykščiai atrodo, kai vaikas jau taip išspaudžia... ax.gif
Atsakyti
VV, iš kur gi tiek pagiežos, "šlykštu, fui"... blink.gif

O man vieno balso trūksta, patinka nuotraukos, kur vyksta persirengimas, kur tėvai fotografai, o vaikai - dalyviai, mergaitės kur skrybėlėm viena kitą puošė (Mergaitiški patarimai), berniukai, kurie dažo vienas kitą (Kapitonas Jack Sparrow), o labiausiai patiko dvi - mergytė su raudona kepure ir mergytė su juoda skrybėle (džentelmena). Šios išraiška paperka, o anos jaukumas situacijos... Pagal peržiūras (pastebėjau, kad tai dažnai rezultatų atspindys) daugiau balsų surinks pirmoji, tai galvoju gal balsuot už antrą... O bet tačiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 10 19, 10:52)
VV, iš kur gi tiek pagiežos, "šlykštu, fui"... blink.gif

paprasta, kai persistengta, perspauta, negražu pas nieką: ar tai būtų suaugęs, ar vaikas ax.gif ir jumoro forma nebesigauna to priimti biggrin.gif
Atsakyti