QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 18, 15:51)
jo, čia tu teisi, kiekvienama konkurse visada yra bent po vieną, o šiiap tikrai daugiau gerą foto, šaunuoliai žmonės čia ne aš sakiau, kad nėra už ką visai balsuoti, aš atradau. Apsigyniau čia tam, nes mano citavai ir visą mintį išdėjai po mano postu
čia tu irgi teisi, aš tarkim labai norėčiau dalyvauti, bet esu dalyvavus dar tik kartą, nes niekada netelpu į šio forumo konkursų rėmus. Arba nebūna laiko ir sąlygų sugalvoti ir įgyvendinti įdomiai idėją, nes pripažink, tikrai ne visada savo namuose ar savo kieme padarysi kažką tinkamo ir gero, arba man temos perdaug viešos, reikia žmonių ir t.t. ir pan.
čia tu irgi teisi, aš tarkim labai norėčiau dalyvauti, bet esu dalyvavus dar tik kartą, nes niekada netelpu į šio forumo konkursų rėmus. Arba nebūna laiko ir sąlygų sugalvoti ir įgyvendinti įdomiai idėją, nes pripažink, tikrai ne visada savo namuose ar savo kieme padarysi kažką tinkamo ir gero, arba man temos perdaug viešos, reikia žmonių ir t.t. ir pan.
Kaip ten sako?... Blogam šokėjui ir k...ai trukdo... Lengviausia gi ant įdėjusių varyt, kai savo apskritai nieko neišsteni...