Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

QUOTE(Kutveliukas @ 2010 10 18, 13:52)
rasote, kad nuotraukas siusti iki 18d, balsavimas nuo 19d. bet siandien paraiskos uzpildyti jau nebegalime...... sad.gif((

iki 18d. tai vadinas paskutinė diena 17 buvo.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 18, 13:55)
iki 18d. tai vadinas paskutinė diena 17 buvo.

Nea, jei rašo iki 18, tai ir turėtų būt iki 18d. (paprastai skaičius žiūrimas "imtinai") 17 val. Tik vėl(na neseniai kažkas panašaus jau buvo), tai kas rašoma temoj, nesutampa su tuo kas rašoma konkurse. O ten rašoma, kad balsavimas nuo 18 d.
Temoj taip, rašoma, kad nuo 19...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 18 spalio 2010 - 13:44
smile.gif+2010 10 18, 14:44-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 18, 14:44)
Nea, jei rašo iki 18, tai ir turėtų būt iki 18d. (paprastai skaičius žiūrimas "imtinai")

jei gydytojo darbo laikas nuo 12 iki 15 val. tai ji darbą baigia 15 val, ne 16 g.gif
o čia ne tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 18, 14:47)
jei gydytojo darbo laikas nuo 12 iki 15 val. tai ji darbą baigia 15 val, ne 16  g.gif
o čia ne tas pats?

Tas pats, tai taip ir gaunasi - dirba iki 15val imtinai smile.gif Pagal tavo anksčiau rašytą postą išeina, kad turėtų dirbti tik iki 14val biggrin.gif

Nes jei 17d paskutinė, o balsavimas nuo 19, tai viena diena pasimeta kažkur wink.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 10 18, 14:49)
Tas pats, tai taip ir gaunasi - dirba iki 15val imtinai smile.gif Pagal tavo anksčiau rašytą postą išeina, kad turėtų dirbti tik iki 14val biggrin.gif

Nes jei 17d paskutinė, o balsavimas nuo 19, tai viena diena pasimeta kažkur wink.gif

apie balsavimą aš nieko nerašiau.
rašiau, kad jei iki 18d. vadinas paskutinė siuntimui 17d.

o viena diena gal pasidžiaugimui prieš balsavimą buvo numatyta palikt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2010 10 18, 10:06)

! 
Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.
Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas.
Atsakyti
Atidavau savo 3 balsus thumbup.gif
Si nuotrauka patiko is pacios pradzios konkurso,mergaite atrodo laiminga ir pasitikinti savimi wub.gif thumbup.gif
user posted image
Uz sia nuotrauka, labai grazus modeliukas thumbup.gif wub.gif kaip ir raso mama busimas modelis mirksiukas.gif
user posted image
Vaikai jau supranta siu dalyku esme thumbup.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 18 spalio 2010 - 14:35
QUOTE(indree.. @ 2010 10 18, 11:41)
Sveikutes..  ax.gif  kam negaila balso.. http://www.supermama...p...&phid=20994  4u.gif

! 
Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan. Netiesioginė nuotraukos reklama (pvz.: "Užeikit pažiūrėt į konkursą, pamatysit patys..." ir pan.) taip pat draudžiama.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai bus galima padaryti fotokonkursui pasibaigus.
Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 10 18, 14:37)

Nu va.. kaip grybai po lietaus.... unsure.gif
Atsakyti
nuotrauka mane ,,kabina,, arba ne. nenusimanau nieko apie techniką. šimtąkart išdiskutuota tema. viskas kaip buvo, taip ir bus. dėjo deda dės visokias. ir gerai. taškas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 17, 22:40)

drinks_cheers.gif aš irgi už ją vienintelę.
Atsakyti
smile.gif+2010 10 18, 12:32-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 18, 12:32)
Bet, kad neberast nė vienos už kurią mamų portale būtų įmanoma balsuot, pasikartosiu, bet man atrodo jau per pretenzinga. Nes yra.

O tai apie ką mes kalbam? Gerų nėra, pačios gerų konkurso vertų neįdedam, tai apie ką kalba? Ką mes čia veikiam, jei niekas nepatinka ir nieko parodyt "kaip turi būt" neturim? Va apie tai aš kalbu, o ne kad kiekvieną netvarkingą "ginu"... Labai jau norisi sėdint ant "sopkės" kitam reikalavimus kelt. Ogi sueitų va visos žinančios kaip turi būt (gi ne viena tokia), sudėtų savo foto ir konkursas iškart sublizgėtų ir lygis pakiltų.

jo, čia tu teisi, kiekvienama konkurse visada yra bent po vieną, o šiiap tikrai daugiau gerą foto, šaunuoliai žmonės smile.gif čia ne aš sakiau, kad nėra už ką visai balsuoti, aš atradau. Apsigyniau čia tam, nes mano citavai ir visą mintį išdėjai po mano postu smile.gif

čia tu irgi teisi, aš tarkim labai norėčiau dalyvauti, bet esu dalyvavus dar tik kartą, nes niekada netelpu į šio forumo konkursų rėmus. Arba nebūna laiko ir sąlygų sugalvoti ir įgyvendinti įdomiai idėją, nes pripažink, tikrai ne visada savo namuose ar savo kieme padarysi kažką tinkamo ir gero, arba man temos perdaug viešos, reikia žmonių ir t.t. ir pan. ax.gif
Atsakyti