Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 17, 17:31)
sita pakeista kiek supratau
http://www.supermama...p...&phid=21178

bet ana daug geresne buvo rolleyes.gif

ale ot mergytė nuo mažų dienų gerą skonį turi - net batus prie suknės prisiderino lotuliukas.gif
Atsakyti
prabalsuota thumbup.gif
Atsakyti
Toks nelaimingas vaikas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
balsavau: už kokybę, už veiksmą, už išraišką smile.gif praktiškai ir buvo tik 3 foto, už kurias įmanoma balsuoti ax.gif
Atsakyti
Prabalsavau už 2, dėl trečios neapsisprendžiau dar 4u.gif
Atsakyti
Balsavau ir aš ir užteko man iš ko ir t.t. Labai sveika matyt, kad čia fotokonkursas, bet sveika ir neužmiršt pažiūrėt, kad ne specializuotam fotografų, o labiau tiesiog tėvų norinčių pasidžiaugt savo vaikais portale. Tada viskas kur kas paprasčiau atrodo. ;] Man netgi praverstų dar 1 balsiukas.
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 18, 07:50)
Toks nelaimingas vaikas biggrin.gif

nagi mama keistai aprengė, kur čia laimingas būsi biggrin.gif juokauju, gal tiesiog pozuoti nemėgsta? smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 10 18, 10:42-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 18, 10:42)
Balsavau ir aš ir užteko man iš ko ir t.t. Labai sveika matyt, kad čia fotokonkursas, bet sveika ir neužmiršt pažiūrėt, kad ne specializuotam fotografų, o labiau tiesiog tėvų norinčių pasidžiaugt savo vaikais portale. Tada viskas kur kas paprasčiau atrodo. ;] Man netgi praverstų dar 1 balsiukas.

ir tu tai sakai? smile.gif koks bebūtų konkursas, nesvarbu kaimo, didmiesčio, šalies ar tik kiemo, žodis 'konkursas' yra konkursas, visi normalūs žmonės turi suprasti tą prasme. Tas pats kas tarkim dalyvaujant skaitovų konkurse, vos pažinti raides...

Pasidžiaugti galima temose, jų tiek daug, kiekvienai progai. Kam lįsti su neaiškiom, telefoninėm foto į konkursus? Čia labai didelis forumas, pažiūrėkit kiek narių, čia gi ne kelių kaimynkių forumiukas ax.gif be abejo, kad pilna čia ir prof. fotografų. Nu kam čia nuvertinti konkursų prasmę ir kas kartą apsijuokti su baisiom foto?
Atsakyti
tą ir norėjau pasakyt - temų, kur džiaugtis savo nuotraukomis - apstu..........
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 18, 11:26)
ir tu tai sakai? smile.gif

Aš neignoruoju konkurso kaip konkurso, klysti jei taip pamanei. Bet konkursai konkursams nelygūs. Taip tai yra didelis forumas, taip būtų gerai jei būtų žiūrima kas dedama į konkursus. Čia moderatorių darbas atrinkinėt. Antra vertus faktas, reikia skaitytis ir su tuo, kad tai konkursas ne tik "besimokantiems fotografuoti" ar "pažengusių" skyrelių nariams. Todėl, "oi nerandu nė vienos" man šitame kontekste atrodo jau per pretenzingas. Taip reikia žiūrėt kokybės, sutinku. Ir nesiruošiu balsuot už neįmanomą įžiūrėt ar pan., reikia pasistengt. Bet skiriu, kad esu ne fotomenininkų portale. ;] Kuriame taip, yra reikalavimai, kurių reikia laikytis, kur negali dėti bet ko. Bet, kad neberast nė vienos už kurią mamų portale būtų įmanoma balsuot, pasikartosiu, bet man atrodo jau per pretenzinga. Nes yra.
Mėgėjiškas konkursas nuo profesionalų vis tik skirias. Taip reikia abiem stengtis. Bet vienas iš jų yra labiau visiems prieinamas. ;]
Antra vertus savo požiūriu vis tiek vieni kitų nepriversim balsuot ar nebalsuot, tai tik išsakiau jį ir tiek. O balsavau už visas mergaites. Už kokybiškas ir tvarkingas foto, nes tokių yra. Ot. biggrin.gif

QUOTE(daidora @ 2010 10 18, 11:36)
tą ir norėjau pasakyt - temų, kur džiaugtis savo nuotraukomis - apstu..........

O tai apie ką mes kalbam? Gerų nėra, pačios gerų konkurso vertų neįdedam, tai apie ką kalba? Ką mes čia veikiam, jei niekas nepatinka ir nieko parodyt "kaip turi būt" neturim? Va apie tai aš kalbu, o ne kad kiekvieną netvarkingą "ginu"... Labai jau norisi sėdint ant "sopkės" kitam reikalavimus kelt. Ogi sueitų va visos žinančios kaip turi būt (gi ne viena tokia), sudėtų savo foto ir konkursas iškart sublizgėtų ir lygis pakiltų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 18 spalio 2010 - 11:40
Aš musiet prie tų paprastesnių, nes radau visiems trims savo balsams nuotraukytes ir dar poros pritrūko.
Aš kažkaip šįkart už berniukus visus balsus atidaviau smile.gif
Atsakyti
rasote, kad nuotraukas siusti iki 18d, balsavimas nuo 19d. bet siandien paraiskos uzpildyti jau nebegalime...... sad.gif((
Atsakyti