QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 18, 11:26)
ir tu tai sakai?
Aš neignoruoju konkurso kaip konkurso, klysti jei taip pamanei. Bet konkursai konkursams nelygūs. Taip tai yra didelis forumas, taip būtų gerai jei būtų žiūrima kas dedama į konkursus. Čia moderatorių darbas atrinkinėt. Antra vertus faktas, reikia skaitytis ir su tuo, kad tai konkursas ne tik "besimokantiems fotografuoti" ar "pažengusių" skyrelių nariams. Todėl, "oi nerandu nė vienos" man šitame kontekste atrodo jau per pretenzingas. Taip reikia žiūrėt kokybės, sutinku. Ir nesiruošiu balsuot už neįmanomą įžiūrėt ar pan., reikia pasistengt. Bet skiriu, kad esu ne fotomenininkų portale. ;] Kuriame taip, yra reikalavimai, kurių reikia laikytis, kur negali dėti bet ko. Bet, kad neberast
nė vienos už kurią mamų portale būtų įmanoma balsuot, pasikartosiu, bet man atrodo jau per pretenzinga. Nes yra.
Mėgėjiškas konkursas nuo profesionalų vis tik skirias. Taip reikia abiem stengtis. Bet vienas iš jų yra labiau visiems prieinamas. ;]
Antra vertus savo požiūriu vis tiek vieni kitų nepriversim balsuot ar nebalsuot, tai tik išsakiau jį ir tiek. O balsavau už visas mergaites. Už kokybiškas ir tvarkingas foto, nes tokių yra. Ot.
QUOTE(daidora @ 2010 10 18, 11:36)
tą ir norėjau pasakyt - temų, kur džiaugtis savo nuotraukomis - apstu..........
O tai apie ką mes kalbam? Gerų nėra, pačios gerų konkurso vertų neįdedam, tai apie ką kalba? Ką mes čia veikiam, jei niekas nepatinka ir nieko parodyt "kaip turi būt" neturim? Va apie tai aš kalbu, o ne kad kiekvieną netvarkingą "ginu"... Labai jau norisi sėdint ant "sopkės" kitam reikalavimus kelt. Ogi sueitų va visos žinančios kaip turi būt (gi ne viena tokia), sudėtų savo foto ir konkursas iškart sublizgėtų ir lygis pakiltų.