Viskas ok, as nesipiktinu Aciu, kad idejote kita musu nuotraukele Savo fotografo tikrai nenorejau reklamuoti, nes jam darbo ir taip uztenka Sekmes visiems.
labas rytas Įlindau į SM ir net du naujus fotokonkursus atradau, liuks Yra, yra šiame gražių nuotraukėlių, bet nei vienos, kad būtų suuuuuuuuper Gal dar atsiras kokių naujų, o jei ne, tai labai reiks galvą pasukti už ką balsuoti...
Man tai ši bent jau kai kuriais ten "kliuvusiais", o čia pašalintais momentais geresnė. Anos jau rašiau ir su veido išblyškinimu ir su akių spalvos dirbtinumu buvo persistengta. Kitų dalykų (na pvz. kompozicijos) nelyginu. O čia akytės jau gražiai žiūrisi.
Man tai ši bent jau kai kuriais ten "kliuvusiais", o čia pašalintais momentais geresnė. Anos jau rašiau ir su veido išblyškinimu ir su akių spalvos dirbtinumu buvo persistengta. Kitų dalykų (na pvz. kompozicijos) nelyginu. O čia akytės jau gražiai žiūrisi.
o man čia pirmas FOTOkonkursas, kai nėra už ką balsuot...............jei šias foto mamos dėtų mūsų ,,pezalų,, skyreliuos - viskas būtų čiki.....na bet konkursinių fotkių čia nėėėėėėra.............