Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

smile.gif+2010 10 14, 12:27-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 14, 12:27)
ot žmonės įdomūs, jei neblizga kaip tortas maximos kataloge, tai būtinai "sudrebėjo", "nepavyko", "nesusireguliavo" biggrin.gif...gal žmonės gi kitaip nei tik nusaldintai pafotografuot pabando. O pabandyt iš anos foto tą intensyvią šviesą atimt ir kas belieka? Tamsi foto koridoriuj?  Tos foto visuma taip rasta mano galva.

O man ne šviesa į akis krito, o "išplaukusi" foto, užtat ir sakau, kad gal ranka sudrebėjo. Na, o jei tas išplaukimas buvo planuotas, tai visai gerai, reiškia, pas mane tokių meninių-kokybiškų nuotraukų apstu ir galėsiu nebesiteisinti, kad rankos fotografuojant dreba laugh.gif
Kaip ten bebūtų, idėja graži tos foto.
Atsakyti
Negalėsi, ne visos fotografavimo klaidos yra menas ;]
Atsakyti
gražios
user posted image
user posted image
Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=20998

man sita patinka.. biggrin.gif
Atsakyti
Musu viena grazi nuotraukele daryta fotografo buvo atmesta, neva ne pats vaikas apsirenges (susikures stiliu), o aprengtas... Nors turiu pasakyti, kad vaikui dalyvaujant foto sesijoje buvo visiska laisve elgtis kaip nori ir viskas vyko naturaliai.
Ziurint i mergaite su skrybele ar bet kuria kita foto tikrai neatrodo originaliai. Daugelyje nuotrauku nemanau, kad vaikas pats uzsidejes aksesuara g.gif Todel kartais susidaro nuomone, kad ne visiems taisykles galioja schmoll.gif Arba dalyvauti konkursuose gali ne visi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soledad: 14 spalio 2010 - 21:44
QUOTE(Soledad @ 2010 10 14, 21:40)
Musu viena grazi nuotraukele daryta fotografo buvo atmesta, neva ne pats vaikas apsirenges (susikures stiliu), o aprengtas...
Bet ziurint i mergaite su skrybele ar bet kuria kita foto irgi neatrodo originaliai. Daugelyje nuotrauku nemanau, kad vaikas pats uzsidejes aksesuara g.gif Todel kartais susidaro nuomone, kad ne visiems taisykles galioja schmoll.gif

Pvz?...
Atsakyti
Pvz:
kudikis su mamos vasariska kepure tikriausiai pats sugalvojo ja paispuosti biggrin.gif Tai apie ka tada kalbame?
Yra ir daugiau pvz, bet nenoriu vardint konkreciai vien del to, kad gali isizeisti mamytes. O ir as visai ne tai norejau pasakyti... Tiesiog neadekvatus nuotrauku vertinimas kas originalu, o kas ne g.gif
Butu tikslingiau ivesti salyga, kad dalyviai pvz nuo 5 metu, kai patys jau moka apsirengti ir bent kruopelyte supranta apie stiliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soledad @ 2010 10 14, 22:40)
Musu viena grazi nuotraukele daryta fotografo buvo atmesta, neva ne pats vaikas apsirenges (susikures stiliu), o aprengtas... Nors turiu pasakyti, kad vaikui dalyvaujant foto sesijoje buvo visiska laisve elgtis kaip nori ir viskas vyko naturaliai.
Ziurint i mergaite su skrybele ar bet kuria kita foto tikrai neatrodo originaliai. Daugelyje nuotrauku nemanau, kad vaikas pats uzsidejes aksesuara g.gif Todel kartais susidaro nuomone, kad ne visiems taisykles galioja schmoll.gif Arba dalyvauti konkursuose gali ne visi.

O koks tikslas dėti fotografo, ne jūsų pačios darytą nuotrauką? Norite parodyti vaiką ar pareklamuoti fotografą? Tarkim jūs laimite, gaunate SM medalį, jis kieno- jūsų, nes jūsų vaikas ar fotografo nes jis padarė gražią nuotraukytę?
Jei norite parodyti vaiką - kelkit čia mirksiukas.gif
jei norite pareklamuoti fotografą įmeskit nuorodą mirksiukas.gif Ir viskas liux thumbup.gif
Atsakyti
iš "batų "serijos man šita visai nebloga, kažkuo žavi paprastumu, jei tik būtų nukirptas tas galas su pakaba ir batais iki to kampo kur šešėlis rankos..

http://www.supermama...p...&phid=21115
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 14 spalio 2010 - 22:36
QUOTE(grange @ 2010 10 14, 22:35)
iš "batų "serijos man šita visai nebloga, kažkuo žavi paprastumu, jei tik būtų nukirptas tas galas su pakaba ir batais iki to kampo kur šešėlis rankos..

http://www.supermama...p...&phid=21115

drinks_cheers.gif kai kur tikrai tiek nedaug trūksta, truputį apkarpyti. Ir ne tik šioje nuotraukoje, bet ir kitose.
Kita vertus, didieji "stiliaus atradimai" vyksta tvarkant spintas, kai namie šioks toks bardakėlis... Tai dalis visos nuotaikos, bet kai kur per daug jau buitiškas vaizdelis... g.gif

P.S. kai kuriose nuotraukose vaikai ir man atrodo aprengti, tačiau tuo galima ir suabejoti (ypač namudinėse nuotrakose), o jei nuotraukos iš fotosesijos, kurias darė profas, tai tikimybė, jog vaikas aprengtas daug didesnė... Čia toks mano pastebėjimas bet nebūtinai jis yra aksioma. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soledad @ 2010 10 14, 22:50)
Pvz:
kudikis su mamos vasariska kepure tikriausiai pats sugalvojo ja paispuosti  biggrin.gif Tai apie ka tada kalbame?
Yra ir daugiau pvz, bet nenoriu vardint konkreciai vien del to, kad gali isizeisti mamytes. O ir as visai ne tai norejau pasakyti... Tiesiog neadekvatus nuotrauku vertinimas kas originalu, o kas ne  g.gif
Butu tikslingiau ivesti salyga, kad dalyviai pvz nuo 5 metu, kai patys jau moka apsirengti ir bent kruopelyte supranta apie stiliu  biggrin.gif

jūsų nuotraukoje leliukas buvo kone 6 mėn, tikrai tokie mažulyčiai neapsirengia patys išsitraukę kažko iš spintos, ar stalčiaus, todėl jos ir netvirtinau.

viskas, ką jis buvo pasipuošęs, akivaizdžiai sudėjo kažkas iš pašalies.

prašau nesipiktinti, dalyvaukite su kita foto, negi tik vieną turite?
Atsakyti
Viskas ok, as nesipiktinu 4u.gif Aciu, kad idejote kita musu nuotraukele mirksiukas.gif Savo fotografo tikrai nenorejau reklamuoti, nes jam darbo ir taip uztenka tongue.gif Sekmes visiems.
Atsakyti