QUOTE(Rustė @ 2010 10 04, 13:54)
noriu perspėti, kad išsimozojusių vaikų foto netvirtinsiu, tik apsirengusių rūbais, papuošalais, aksesuarais (diržas, pirštinės, rankinukas).
o gaila. labai susiaurinote sąvoką "stilius" ir kodėl "išsimozoję", juk tada kažkuo apsirengusį galima pavadinti "apsikarstęs" bet va apsikarstęs stilinga, o jau išsimozojęs - ne
QUOTE(Rucelie @ 2010 10 04, 20:27)
o gaila. labai susiaurinote sąvoką "stilius" ir kodėl "išsimozoję", juk tada kažkuo apsirengusį galima pavadinti "apsikarstęs" bet va apsikarstęs stilinga, o jau išsimozojęs - ne
Nu tai kad tema apie stileivą, o ne peckeivą.
QUOTE(Rucelie @ 2010 10 04, 21:44)
stilius yra ne tik skudurai
šiuo atveju skudurai ir aksesuarai. konkursas apie rūbus, aprašyme nepaminėjau, kad tinka plaukai, kosmetika ir t.t.
na tiesiog siauresnė tema, konkretizuojantis į rūbus ir aksesuarus.
deja kosmetika man nelabai tinka į apsirengimo stiliaus apibrėžimą.
juolab, kad vaikai ir kosmetika ir šiaip nelabai dera.
stileiva
stileiva b. menkinamai kas perdėtai madingai rengiasi ar puošiasi, gražeiva, dabita.
P.S. tamstos foto aprašymas mane sužavėjo
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 04, 20:32)
Nu tai kad tema apie stileivą, o ne peckeivą.
ta su karoliais nei į tvorą, nei į mietą, nei į aprašymą, bet kitos smagios. turėtų būti tikrai daug nuotraukų
QUOTE(l'eau @ 2010 10 05, 05:56)
ta su karoliais nei į tvorą, nei į mietą, nei į aprašymą, bet kitos smagios. turėtų būti tikrai daug nuotraukų
Apie kurią tu?
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 05, 08:02)
manau apie "trolius"
Bet tai kad yra aksesuaras, kurį vaikas savo nuožiūra panaudojo.... Gal kažkiek ir pritempta prie temos. Nors man ši mielesnė, nei pėdkelnės ant galvos
Kur galima foto pažiūrėti?