Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 13, 18:42)
vaikutis nedidukas atrodo
user posted image

Šeip tai šita labiausei man kritusi i aki g.gif
O aplamai tai labai sunku išrinkti tikrai daug neblogu foto Gerai kad dar yra laiko prabalsuoti reike pagalvoti biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 13, 18:39)
Nežinau, gal ir klystu, dėl šios nuotraukos, bet man regis čia pabijota SM kritikių ir foto specialiai  " sumuilinta", atseit nėr kokybės tai kaip ir tikra. Žinant šio žmogaus sugebėjimus ir technikos galimybes nemanau, kad taip nutiko dėl lango, ar kitų priežasčių. Tiesiog jei šis kadras būtų kokybiškas, būtų apšauktas pozavimu, režisavimu ir t.t Man asmeniškai nei režisavimas, nei pozavimas( kurio apstu kitose nuotraukose) tikrai nemaiš0 - svarbu galutinis rezultatas. Ši foto būtų tikrai liux, jei ji būtų kokybiška ir visai man nemaišytų nei parežisavimas, nei šioks toks papozavimas . Tikrai basuočiau.
Už šią, tokią kokią matau, nežinau g.gif

drinks_cheers.gif
nors aš neatskiriu vis dar autorės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 13, 17:42)
o dėl kokybės, gal tas langas prieš pamaišė, nes kitaip tai jai foto gaunas l.gražios smile.gif

Langai šiek tiek daugiau nusimanantiems būna kad ne tik "pasimaišo", bet sąmoningai pasirenkami...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 13, 20:34)
drinks_cheers.gif
nors aš neatskiriu vis dar autorės smile.gif

tegul ir lieka paslaptim biggrin.gif
Papildyta:
smile.gif+2010 10 13, 20:45-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 13, 20:45)
Langai šiek tiek daugiau nusimanantiems būna kad ne tik "pasimaišo", bet sąmoningai pasirenkami...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 13, 19:49)
tegul ir lieka paslaptim biggrin.gif

ai nu ką čia slapukauti? pasakok garsiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 10 13, 21:11)

Aš visoms jau į až parašiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 13 spalio 2010 - 20:39
QUOTE(Lera @ 2010 10 13, 20:11)

garsiai negalima nono.gif vaikucius taip pat atpazinau bigsmile.gif
Atsakyti
kokybiška
user posted image
Atsakyti
Įtariu kieno ta mergytė su išaugtu šliaužtuku ir kepure... Labai estetiška ir šilta nuotrauka. wub.gif O dėl berniuko ir mergaitės nuotraukos, tai labai nustebau dėl kokybės (žinant autorės galimybes)... bet čia ko gero jau toks užmanymas... g.gif
Atsakyti
O gal čia buvo labai spontaniškai ta akimirka pagauta, nebuvo laiko reguliuoti, taikyti kažką, o gal dar ranka sudrebėjo ir gavosi tokia nuotrauka.
Atsakyti
ot žmonės įdomūs, jei neblizga kaip tortas maximos kataloge, tai būtinai "sudrebėjo", "nepavyko", "nesusireguliavo" biggrin.gif...gal žmonės gi kitaip nei tik nusaldintai pafotografuot pabando. O pabandyt iš anos foto tą intensyvią šviesą atimt ir kas belieka? Tamsi foto koridoriuj? Tos foto visuma taip rasta mano galva.
Atsakyti
nepasakyčiau,kad ji nėr kokybiška.
tiesiog kitokia 4u.gif
Atsakyti