Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 13, 12:15)

nžn, kaip jūs, bet aš matau didelį skirtumą tarp to vaikiuko su pėdkelnėm ir dičkės merginos su pampersu...
Atsakyti
kokia estetika bigsmile.gif koks stilius wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 13, 15:56)
kokia estetika bigsmile.gif koks stilius wub.gif  wub.gif  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o ta su berniuku ir mergaite tai jau šviečias tarp pirmų vietų, jei ne pati pirma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 10 13, 17:04)

o ta su berniuku ir mergaite tai jau šviečias tarp pirmų vietų, jei ne pati pirma smile.gif

Kodėl? Kad nesurežisuotas kardas? ar nuotraukos kokybė gera?
Drįsčiau pasiginčyti schmoll.gif
Atsakyti
nežinau, viskas viename man patinka, pati nuotaika sukurta.
o dėl kokybės, gal tas langas prieš pamaišė, nes kitaip tai jai foto gaunas l.gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 13, 14:40)
labai žavi
user posted image

Kol kas vienintele tikrai patraukusi demesi thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau, gal ir klystu, dėl šios nuotraukos, bet man regis čia pabijota SM kritikių ir foto specialiai " sumuilinta", atseit nėr kokybės tai kaip ir tikra. Žinant šio žmogaus sugebėjimus ir technikos galimybes nemanau, kad taip nutiko dėl lango, ar kitų priežasčių. Tiesiog jei šis kadras būtų kokybiškas, būtų apšauktas pozavimu, režisavimu ir t.t Man asmeniškai nei režisavimas, nei pozavimas( kurio apstu kitose nuotraukose) tikrai nemaiš0 - svarbu galutinis rezultatas. Ši foto būtų tikrai liux, jei ji būtų kokybiška ir visai man nemaišytų nei parežisavimas, nei šioks toks papozavimas . Tikrai basuočiau.
Už šią, tokią kokią matau, nežinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 13 spalio 2010 - 17:45
Aha, pamiršau pridurt anam poste ką rašiau, kad man jau asmeniškai ir daug kartų geriau taip vadinama "surežisuota", nekliūna man, jei galutinis rezultatas gražus ir miela žiūrėti, o ne bet kaip kažkur kampe nufotkinta, kur nei vaizdo nei dar ko nėr...
Atsakyti
vaikutis nedidukas atrodo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 13, 18:42)
vaikutis nedidukas atrodo
user posted image

pagal profilį šitam kūdikėliui beveik 2 metukai.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 10 13, 18:44)
pagal profilį šitam kūdikėliui beveik 2 metukai.

foto gali būti ir seniau daryta smile.gif

o ir šiaip,jei man atrodo, nereiškia,kad tai ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2010 10 13, 15:26)
nžn, kaip jūs, bet aš matau didelį skirtumą tarp to vaikiuko su pėdkelnėm ir dičkės merginos su pampersu...

tas vaikiukas su pedkelnem faina foto buvo,o sita nee schmoll.gif
Atsakyti