Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 13, 10:08)
sita foto nors nekokybiska verysad.gif , bet superine thumbup.gif

o man joje superinė tik vaiko nuotaika...bet nuotraukai norisi daugiau. Dėl anos mergytės, kad ten nedaug ką derint prie pižamytės, padėjo nepadėjo labai mama, bet paprastai žiūrint neatrodo labai virš vaiko jėgų kepurę užsidėt ir batus pričiupt, todėl man atrodo gan natūraliai.
Bet šiaip save prisiminus kelia smagias emocijas konkursas. Sėdžiu ir prisimenu kai būdama kokia pradinukė tėvams kažkur išvykus susirengiau mano manymu gražiausias mamos (gal mergautines, nnž, bet buvo padėta atskirai) sukneles, apsiaviau vestuvinius batelius ir išėjau prie namo ant šaligatvio žmonėm pasirodyt. Atsisėdau ant laiptuko prie namo, dar pliušinę beždžionę už vaiką į rankas ir sėdžiu visa graži...biggrin.gif Bet tai tėvai šito nematė, patys geriausi stiliaus bandymai buvo bent jau mano manymu suaugusiems anoniminiai. :]]
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 13, 09:08)
bet sioj foto, 100% vaikas aprenktas jau mamos mirksiukas.gif ,

100 proc gali tvirtinti tik už savo foto, bet ne už kitų mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 10 13, 09:30-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 13, 09:30)
o man joje superinė tik vaiko nuotaika...bet nuotraukai norisi daugiau. Dėl anos mergytės, kad ten nedaug ką derint prie pižamytės, padėjo nepadėjo labai mama, bet paprastai žiūrint neatrodo labai virš vaiko jėgų kepurę užsidėt ir batus pričiupt, todėl man atrodo gan natūraliai.
Bet šiaip save prisiminus kelia smagias emocijas konkursas. Sėdžiu ir prisimenu kai būdama kokia pradinukė tėvams kažkur išvykus susirengiau mano manymu gražiausias mamos (gal mergautines, nnž, bet buvo padėta atskirai) sukneles, apsiaviau vestuvinius batelius ir išėjau prie namo ant šaligatvio žmonėm pasirodyt. Atsisėdau ant laiptuko prie namo, dar pliušinę beždžionę už vaiką į rankas ir sėdžiu visa graži...biggrin.gif Bet tai tėvai šito nematė, patys geriausi stiliaus bandymai buvo bent jau mano manymu suaugusiems anoniminiai. :]]

ne pati foto man labai su ta mergyte wub.gif
bet,kad surezisuota tai taip 4u.gif net tapati pyzama uzdeta maza

kolkas man si foto graziausia, ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 spalio 2010 - 10:26
QUOTE(grange @ 2010 10 13, 09:59)
čia atvejis, ne nemokėjimo, bet "ai, gerai ir taip", arba net neatkreipimo dėmesio  4u.gif

aš irgi manau kad čia viena iš "gerai ir bile kaip, vistiek bus wub.gif wub.gif wub.gif " smile.gif šiaip būtų visai nieko, bet 4 taisyklė tikrai nereikalinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 10 12, 23:17)
Nesakykite kad as nepanasi i savo mociute mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

čia pats vaikas apsirišo blink.gif unsure.gif gal tada aš nieko nesuprantu šiuolaikiniuose vaikuose mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 13, 13:03)
čia pats vaikas apsirišo blink.gif  unsure.gif gal tada aš nieko nesuprantu šiuolaikiniuose vaikuose mastau.gif

nėra tos foto konkurse.
iš asmeninio albumo ten
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 13, 13:06)
nėra tos foto konkurse.
iš asmeninio albumo ten

uffff..., o tai net kraujas užvirė lotuliukas.gif
Atsakyti
taigi nekonkursinė čia nuotrauka, o vi-va-vi dukrytės mirksiukas.gif
šitos įdėja smagi, tik fonas nekoks ir kokybės trūksta g.gif
ši patiko, kuri mergaitė to nedarė/ nenorėjo padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 05, 14:34)

kiekviena gyvenam su savais suvokimais, priimtinais dalykais ir t.t.
aš savo vaiką mokinu,kad tai ką dedam ant užpakalio,nereik dėt ant galvos ir tiek.

bet ne visi tokie kaip aš arba kaip jūs  4u.gif  smile.gif

user posted image
Atsakyti
labai žavi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 13, 13:03)
čia pats vaikas apsirišo blink.gif  unsure.gif gal tada aš nieko nesuprantu šiuolaikiniuose vaikuose mastau.gif
mirksiukas.gif As Vilijai uzrisau biggrin.gif mane si nuotrauka prajuokinai lotuliukas.gif pamaniau ir jums patiks.
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 13, 13:06)
nėra tos foto konkurse.
iš asmeninio albumo ten

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 13 spalio 2010 - 15:06
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 13, 15:40)
labai žavi

Super šita wub.gif Kol kas vienintelė, tikrai užkabinusi.
Atsakyti