QUOTE(hi @ 2010 10 10, 10:04)
nu žinokit...jum vėl pakėlus "klausimą", šiandien apžiūrėjau ir aš. Nu nerodo jokių koregavimo programų mano "apžiūra". Taip, rodo gerą fotoaparatą. Apkritai rodo visiškai visus duomenis, kas paprastai, kad kas nekištų smalsios nosies neretai netgi pratrinta būna. Taip tuos duomenis galima iškraipyt, bet netikiu, kad kas bandytų vie dėl to, kad patektų konkursan, įdėti šitiek darbo. Netgi "scene type" rašo: a directly photographed image. Fotografavimo laikas, jei teisingai nustatyta fotoaparate - pavakarys, o jo metu tokie intensyvūs šešėliai kaip tarkim vidurdienį ir nebebūna, beje šešėlis nuo mergaitės gali būti ir prieky, kur konkretaus kadro vaizdas nebesiekia, f nustatymas - 2.8, kas rodo koncentraciją į konkretų objektą, o ne į visus "horizontus", "contrast": hard, todėl mergaitės išryškinimas atrodo įtikinamas. Nežinau iš tikro, bet man atrodo tai tik fotoaparato nustatymų klausimas, o ne jokių "photoshopų". Photoshopo ten apskritai nė kvapo, nors jei ta programa vien pamažini foto, "išraše" jau ir rodo, kad liesta šios programos.
Bent jau aš pati kad ir mėgstu sm sukvailiot, bet entuziazmo padirbinėt visus duomenis pritrūkčiau. Nes juos labai paprasta tiesiog nutrint. Ir atsiprašau autorės už tokį knaisiojimąsi.
Bent jau aš pati kad ir mėgstu sm sukvailiot, bet entuziazmo padirbinėt visus duomenis pritrūkčiau. Nes juos labai paprasta tiesiog nutrint. Ir atsiprašau autorės už tokį knaisiojimąsi.
Montažo tikrai nėra.