Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Mažasis/mažoji stileiva"

kiek įlendu į konkursus , tai vis au au biggrin.gif eh nerimstat... taip ir gimsta straipsniai pipedijoj biggrin.gif

o man kažkaip praėjo jau didžiosios kritikos laikotarpis , bent jau kol kas tikrai biggrin.gif aišku nesakau gal tuoj ir grįš bet kol kas tyliai pakikensiu iš jūsų ( p.s čia tyčia jus erzinu žinokit ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 10 09, 19:16)
arba kitu niku prisiregistravus įdėt ir  lotuliukas.gif šaunios taisyklės thumbup.gif

už tai irgi gali šalint biggrin.gif

O čia taisyklės. Ir tiek...jokio įvykio.

Lera (čia rašau jau po tavo žinutės nr.123 :]) blondinas imho kuria klonus, kai ankstesnius užbanina. Keista tik kad juos visus sm laiko. Nebent kai baigsis banai, visus atbanins ir galės rašyt iš visų. :] Žodžiu, pagal tą planą kol kas vargu ar pabalsuotum iš visų...:]]]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 09 spalio 2010 - 20:24
aš tai sakiau prisikursiu sau klonų kaip blondinas , patalpinsiu kokia fotke , ir jau kaip girsiu o jau reklamuosiu . o jau diskusijas vesiu kas bus prieš ją , o jau kai prasidės balsavimas tai iš visu kai pabalsuosiu tai laimėsiu garantuotai , čia planą ką tik tokį sukuriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 09, 21:06)
Prie ko čia šiukšlių kibiras? blink.gif
Negalima išsiduot, kuri nuotrauka tavo. Jei būtum tik paklausiu, kaip ta nuotrauka ir nebūtum tikslinus, kad ji tavo, ko gero ji ir dabar būtų konkurse. Tik tiek.

Dėl kibiro,tai,kad dauguma foto yra netikę,nevykę ir t.t toliau, jos neturi nei meninės,nei bet kokios kitokios vizualinės estetikos. Kas dėl mano sąžiningumo, žiopla klaida,kuri užvedė nesamoningą bylinėjimasi čia. mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 10 09, 20:14-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 10 09, 20:14)
už tai irgi gali šalint biggrin.gif

O čia taisyklės. Ir tiek...jokio įvykio.

Lera (čia rašau jau po tavo žinutės  nr.123 :]) blondinas imho kuria klonus, kai ankstesnius užbanina. Keista tik kad juos visus sm laiko. Nebent kai baigsis banai, visus atbanins ir galės rašyt iš visų. :] Žodžiu, pagal tą planą kol kas vargu ar pabalsuotum iš visų...:]]]

baigsis banu laikas , kaip linksma bus , ypac moderatoriams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 10 09, 20:34)
Dėl kibiro,tai,kad dauguma foto yra netikę,nevykę ir t.t toliau, jos neturi nei meninės,nei bet kokios kitokios vizualinės estetikos. Kas dėl mano sąžiningumo, žiopla klaida,kuri užvedė nesamoningą bylinėjimasi čia. mirksiukas.gif

Neįsižeisk, bet kokią meninę ar vizualinę estetiką (hmmm... keistai kažkaip skamba, bet tiek to) turi tavoji nuotrauka? IMHO aišku, bet nei kokybė, nei siužetas nieko gero...
Atsakyti
nelabai gražu, bet mane šita situacija pralinksmino. Ne dėl paties pašalimo fakto, dėl vieno "sužaidusio" žodžio. Atėjo žmogus, kreipės į teisėjas ir sulaukė nuosprendžio. hihihi.gif

QUOTE(leliuga @ 2010 10 09, 20:41)
Panašu,kad užmovus šiukšlių kibirą tikrai pirma vieta garantuota.

o jūs geriau pažiūrėkit kokios laimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 09 spalio 2010 - 21:11
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 08, 11:32)
atsiprašau, bet čia panašu į parodiją
user posted image

Pazvelkit placiau bigsmile.gif Tapetai - kopos, skepetaite - jura, salia nuo saules sketis, vaikas namuose susikure sau pliaza cool.gif Uz ideja 10 balu (zinoma, jei vaiko sugalvota), uz pacia nuotrauka... g.gif nezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 10 spalio 2010 - 08:37
jei jau fotošopines patvirtina, tai galėjo ir neanoniminę palikt biggrin.gif
Atsakyti
Rustyt, kodėl tvirtinamos photošopintos foto?
Nesu aš šios srities specas, nu, bet nufotografuoti, kad šešėliai kristų tik ant mergaitės ir dar pakankamai ryškūs ,o prie to pačio apšvietimo kūnas nemestų jokio, net mažiausio šešėlio neįmanoma. galvoju reikia autorės perklaust, gal nežinojo, kad taip negalima. Manau turėtų būt sąlygos visoms vienodos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 10 10, 09:35)
Rustyt, kodėl tvirtinamos photošopintos foto?
Nesu aš šios srities specas, nu, bet nufotografuoti, kad šešėliai kristų tik ant mergaitės ir dar pakankamai ryškūs ,o prie to pačio apšvietimo kūnas nemestų jokio, net mažiausio šešėlio neįmanoma. galvoju reikia autorės perklaust, gal nežinojo, kad taip negalima. Manau turėtų būt sąlygos visoms vienodos 4u.gif

drinks_cheers.gif
man irgi si foto iskart itarima kele ax.gif
Atsakyti
nu žinokit...jum vėl pakėlus "klausimą", šiandien apžiūrėjau ir aš. Nu nerodo jokių koregavimo programų mano "apžiūra". Taip, rodo gerą fotoaparatą. Apkritai rodo visiškai visus duomenis, kas paprastai, kad kas nekištų smalsios nosies neretai netgi pratrinta būna. Taip tuos duomenis galima iškraipyt, bet netikiu, kad kas bandytų vie dėl to, kad patektų konkursan, įdėti šitiek darbo. Netgi "scene type" rašo: a directly photographed image. Fotografavimo laikas, jei teisingai nustatyta fotoaparate - pavakarys, šešėlis nuo mergaitės gali būti ir prieky, kur konkretaus kadro vaizdas nebesiekia, f nustatymas - 2.8, kas rodo koncentraciją į konkretų objektą, o ne į visus "horizontus", "contrast": hard, todėl mergaitės išryškinimas atrodo įtikinamas. Nežinau iš tikro, bet man atrodo tai tik fotoaparato nustatymų klausimas, o ne jokių "photoshopų". Photoshopo ten apskritai nė kvapo, nors jei ta programa vien pamažini foto, "išraše" jau ir rodo, kad liesta šios programos.
Bent jau aš pati kad ir mėgstu sm sukvailiot, bet entuziazmo padirbinėt visus duomenis pritrūkčiau. Nes juos labai paprasta tiesiog nutrint. Ir atsiprašau autorės už tokį knaisiojimąsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 10 spalio 2010 - 10:32