QUOTE(vidal @ 2010 10 13, 21:01)
sveiki,na žinokit iš Jūsų pusės, pasakyčiau žiauru tokius vaizdus rodyt, kai dabar taip žiauriai šalta ir nyku ant Lietuvos žemelės Daroso pavojinga prieš miega net užsuktį į šią tema
Dievuliau, kokį gėrį apturėjot šia vasara jau aš galvojau, kad mes daug pamatėm, apsižavėjom vaizdai, nu bet jūūūūūūūūūūs.....
Sveikinu, super reportažas,o jau fotkinat kaip profė( atsiprašau, o gal ne kaip....)
Dievuliau, kokį gėrį apturėjot šia vasara jau aš galvojau, kad mes daug pamatėm, apsižavėjom vaizdai, nu bet jūūūūūūūūūūs.....
Sveikinu, super reportažas,o jau fotkinat kaip profė( atsiprašau, o gal ne kaip....)
Labai džiaugiuos, kad mano pasakojimas patinka Pati prieš keletą metų net neįsivaizdavau kad tokios vietos egzistuoja Iš pradžių bijojau net rašyt , galvojau kaži ar sugebėsiu Kai apsisprendžiau pasidalint savo įspūdžiais, ilgai galvojau kaip pavadint šį pasakojimą - visą laiką prieš akis buvo tik du apibūdinimai - arba kelionė į ROJŲ, arba kelionė į PASAKĄ, nes iš tikro visą laiką ten būdami jautėmės būtent taip
Nejuokaukit, kokia aš "profė" - mano fotoaparatas net ne veidrodinis ,o truputį ""krūtesnė" muilinė Aš tik paprasčiausiai labai mėgstu fotografuot
Papildyta:
Lankant Center des Ocres patariama apsirent tamsesniais drabužiais - balti gali pavirst "rausvai rusvais" ir teks juos išmesti lauk Mes, asmeniškai , kad ir apsirengę ""tamsiau", grįžom kaip "murzilkos"
Papildyta: