QUOTE(NPFM @ 2010 10 12, 19:48)
as tai zinokit spaudziu lita prie lito, kad tik i tuos kalnus nuvaziuoti jau viskas as ligonis tuo klausimu
Aš irgi spaudžiu litą prie lito Visko, be ko įmanoma išgyvent, stengiuos atsisakyt kad tik galėtume vasarą pakeliaut Netgi turiu atskirą sąskaitą, kuri yra skirta "būsimai" kelionei - šeima žino, kad ir kas atsitiktų - tų pinigėlių liesti negalima Šiaip Alpėse buvom pirmą kartą (bet tikrai ne paskutinį ), manau kad kaip pirmam kartui tai tikrai nemažai pamatėm Aš irgi sergu nepagydoma kalnų ir "kelionių manija" Nors daug kas to nesupranta - manau kad tai liga visam gyvenimui Atvirai pasakius, šia liga yra "apsikrėtus" visa mano šeima Bet mes net nesiruošiam gydytis , todėl vis giliau "klimpstam"
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 10 12, 20:03)
Mane irgi zavi Alpes, issiziojusi seku kelione
Ir finansai idomus, bet teks pakenteti
Simet varem i Tatrsu, tai tikrai, jie negali lygintis su Alpem bent jau pagal nuotraukas
Ir finansai idomus, bet teks pakenteti
Simet varem i Tatrsu, tai tikrai, jie negali lygintis su Alpem bent jau pagal nuotraukas
Kiek Šveicarijoj lankytos mokamos vietos kainavo jau rašiau auksčiau, o pasikėlimas į Aguille du Midi mums trims kainavo 425 Lt. Nors pakankamai brangu , bet tikrai nebuvo gaila nei vieno išleisto lito Nuo tokių vaizdų gyvenimas tampa nuostabus Be to, nuotraukos tikrai neperduoda nei pusės viso to ką iš tikro išgyveni realybėje būdamas TEN