QUOTE(artemide23 @ 2011 06 05, 18:08)
Aciu
Reiskias masinoje gal ir mes miegosime tada
Nes ziurejau, kad kaip ir sakei kempingai toliau nuo vandens, o noretusi kur arciau pernakvoti
Manau, kad ištroškusiems romantikos, tai idealiausias spendimas Etretate miegoti automobilyje
Jeigu tektų kada nors gyvenime atsidurti šioj vietoj vėlgi be jokių dvejonių rinktumėmės nakvynę automobilyje
Gaila kad vakare nenufotkinau vaizdo -visa pakrantė iki pat sutemų buvo pilna žmonių - visi rengė piknikus, gėrė vyną, mėgavosi vandenynu ir jį supančiais vaizdais
O vėliau matyt dauguma sulindo į savo automobilius - nes kažkaip vakare net neįtariau, kad kas nors be mūsų miegos pačiam miestely automobilyje
Jei kas paklaustų koks vakaras per visą mano gyvenimą buvo pats romantiškiausias jaučiu net nedvejodama įvardinčiau šį - praleistąjį ant vandenyno kranto
Artemide23, linkiu tau smagios ir nepakartojamos kelionės
QUOTE(AŠA @ 2011 06 05, 18:31)
Įsiterpsiu ir aš... Kažkokiame prancūzų tinklalapyje užsiprašiau kempingų kainų liepai, tai dabar gaunu pasiūlymus ir... jie manęs visai nedžiugina... pasirodo, kad po liepos 10 d. pas juos pačios didžiausios kainos, o nakvynė palapinėje kainuoja tiek pat, kiek hostelyje ar vos pigiau nei Etape/Formulėj, todėl manau, kad kartais neverta atsisakyt ir reikia pasismalsauti ne kempingų kainų... Nors, visai įmanoma, kad yra ir pigesnių kempingų, kurie mažiau reklamuojasi, nes nakvynė kempinge man visada mielesnė nei viešbutyje
aišku, išskyrus tada, kai pliaupia lietus
Aidluka, vis dar deduosi į galvą kiekvieną žodį ir vaizdą, turėtų labai pravesti... AČIŪ
Aša, man irgi kainos kempinguose Prancūzijoj (kaip ir Italijoj) liepą kosminės pasirodė
Kai prisimenu, Berlyne už gana prabangų viešbutį su karališkais pusryčiais sumokėjom tik truputį daugiau nei 100 eur, o San Mishelio kempinge už paprasčiausią trivietį namelį su dušu virš 60 eur, tai nelabai supranti už ką moki
Bet, ką darysi - negi lietui pliaupiant statysies palapinę (už nakvynę palapinėj tam pačiam kempinge būtų tekę mokėt dvigubai pigiau)
Na, bet kokiu atveju, mums nakvynė kempinguose yra neatsiejama visų kelionių dalis
Vyras tyčiojos per Velykas ar nereikia keliaujant į Prahą pasiimt palapinės - su malonumu būčiau sutikus - tik gaila kad tuo metu kempingai nedirbo
Nakvojom pensione - lyg ir viskas gerai, bet ... vistiek palapinėj smagiau