QUOTE(Aidluka @ 2011 05 14, 22:35)
Arūna, grįžęs namo toje kavinukėj ant stogo mano vyras pažadėjo kitąkart man paskirt pasimatymą :
Aš kaip tik apie tiaiir pagalvojau, kad be galo tinkanti vietą pasimatymamas. Reiks saviškiui užrodyt

, kaip tik proga į Prahą grįžt
Le Treport- oi kaip mėgstu tokius atoslūgius
Papildyta:
QUOTE(almaklp @ 2011 05 20, 15:43)
noriu patarimo. Ar nepadarysime dideles nuodemes jei atsisakysime kelimosi i Zugspitze. (Bavarija). Nes mes daug kur kalnuose esame buve, noretume ir cia, bet kad tam regionui turime tik viena dienele. Kaip suprantu nuo ten atsiveria vaizdai i keturias valstybes

Kiek skaiciau, i ja vaziuojama traukinuku nuo garmisch partenkirche. Tai va, galvoju, gal geriau daugiau laiko skirti Fusenui, "baltajai gulbei", Miunchenui.
Irgi patarčiau rinktis antrąjį variantą .t.y. Fussen,Baltoji gulbe ir Hohenswangau . Miunchenui šiaip jau skirti reiktų kelias dienas.
Ir dar patarimas, jeigu, būsit prie Baltosios gulbės, patarčiau po pasivaikščiojimo Marienbruko tiltu leistis laiptukais žemyn prie krioklio- grįšit link automobilio nuostabiu gamtos keliu.
Papildyta:
QUOTE(almaklp @ 2011 05 15, 22:09)
Kadangi musu kelione ne uz kalnu, iskilo klausimas, kaip pakuojates kelionei daiktus
Šiaip jau kai važiuoja tik šeima ir automobiliu, tai manau, tikrai nėra problemos su vieta, kur kas sunkiau, kai reikia daugiau žmonių daiktų sutalpinti. Tokiu atveju- ne kietiems lagaminams ir
svarbiausia neprisikrauti daiktų - - juk jei keliaujat per Europą, skalbimo mašiną tikrai bent vienoj vietoj galima rasti ir tiesiog prasiskalbt esant reikalui . Kadangi paskutiniu metu kempingai mums atkrenta- jau norisi kiek didesnio komforto, tai nebereikia vežtis palapinių ir viryklių . Tai paprastai būna minkštas krepšys dviems- jei dukra važiuoja- ima sau krepšį. Batus sukraunam į tokią kuprinę , o maistą sudedam į šaltrepšį ir pasistatom salone- pas mus tam vietos yra. Taip ir gėrimai, ir maistas išlieka vėsūs visą dieną, o tai ką pakeliui iš maisto nusiperkam, tai jei nereikia kraut šaltai sudedam į bagažinę