Aciu Jau itraukiau sia vieta i keliones plana
Super Ačiū autorei už pabudintą norą leistis kelionėn
Aidluka, "baaaaaikit" su savo reportažais, nes vienos keliones dar nesulaukus šia vasara, jau noris leistis i kita puse O,Dievuliau, šventas kiek gražių vietu Tu mums parodai.Žemai lenkiuos su visa pagarba
QUOTE(vidal @ 2011 05 15, 18:48)
Aidluka, "baaaaaikit" su savo reportažais, nes vienos keliones dar nesulaukus šia vasara, jau noris leistis i kita puse O,Dievuliau, šventas kiek gražių vietu Tu mums parodai.Žemai lenkiuos su visa pagarba
Aš paskaičiau apie kelionės įspūdžius ir antrą dieną svaigstu apie kelionę į kažkurią Alpių šalį. Tik gaila, kad B nepasirašys, nebent per agentūrą, o ir tokios patirties sau susiplanuoti kelionę neturiu. Aišku čia tiek daug informacijos yra, gal ir galima paplanuoti, bet tikriausiai pritrūkčiau drąsos. Aišku dar ir kalbos barjeras, nes antra kalba tai rusų, o anglų jau silpnai.
Tikrai aciu uz patarimus nuotraukos nuostabios taip jau galvojau, kad reikia dar i Antverpena uzlekt, tik nezinau kiek laiko vienai apzvalgai skirt Prancuzijos miestuka tai tikrai itrauksiu Ar manot visur spesim per 15 dieneliu?Nusprendziau tik belgijoj ir prancuzijoj zvalgytis, dar valandele madurodame, o visas kelias i prieki su trumpais sustojimais
QUOTE(Amiala @ 2011 05 15, 19:50)
Aš paskaičiau apie kelionės įspūdžius ir antrą dieną svaigstu apie kelionę į kažkurią Alpių šalį. Tik gaila, kad B nepasirašys, nebent per agentūrą, o ir tokios patirties sau susiplanuoti kelionę neturiu. Aišku čia tiek daug informacijos yra, gal ir galima paplanuoti, bet tikriausiai pritrūkčiau drąsos. Aišku dar ir kalbos barjeras, nes antra kalba tai rusų, o anglų jau silpnai.
Amiala, nenukabinkit nosies - svarbiausia ryžtas. Juk visi kažko kažkada nemokėjome. Susiplanuoti kelionę nėra sunku - tiek visokių patarimų šiame forume... Dėl kalbos - yra universali turistų kalba (šiek tiek anglų, šiek tiek gestų ir viskas OK). Žinoma, jei JB nepasirašo važiuoti su savo auto, tikrai ne pats blogiausias variantas - agentūros. taigi, kaip matosi, noras yra, belieka pridėti truputį ryžto - ir noras taps kūnu. Sėkmės kelionėse!
Na. o Aidlukai - Jūs tikrai mokat kitus užkrėsti. Dar neįvyko šių metų kelionė, o po Jūsų paskutinių nuotraukų jau pasiryžau kitais metais įgyvendinti savo seną svajonę - pamerkti kojas į Atlanto vandenyną
QUOTE(Arturas15 @ 2011 05 15, 20:02)
Amiala, nenukabinkit nosies - svarbiausia ryžtas. Juk visi kažko kažkada nemokėjome. Susiplanuoti kelionę nėra sunku - tiek visokių patarimų šiame forume... Dėl kalbos - yra universali turistų kalba (šiek tiek anglų, šiek tiek gestų ir viskas OK). Žinoma, jei JB nepasirašo važiuoti su savo auto, tikrai ne pats blogiausias variantas - agentūros. taigi, kaip matosi, noras yra, belieka pridėti truputį ryžto - ir noras taps kūnu. Sėkmės kelionėse!
Motyvuoja, kad pertempimas iš kitos šalies gali daug kainuoti (tipo neatlaikys)
O aš jam sakau, numesim ir paliksim jei kas. Aišku čia juokais.
Bet susidariau nuomonę iš jūsų (kitoje temoje skaičiau) ir Aidlukos, kad vis tik su savo automobiliu yra fainiausia, aišku tik susiplanavus iš anksto.
O čia forume tiek patarimų pamenu prieš skrendant į Egiptą SM forume kasdien skaičiau ir gilinausi, net rašiausi patarimus, tai nuskridus aš "profė" buvau, chebrai vadovavau
vis tik su savo automobiliu yra fainiausia, aišku tik susiplanavus iš anksto.
Visai man nieko ir su agentura, bet istisas lekimas gaunasi, tai tik gali minimalu vaizda pamatyt Su auto gali poilsiaut, ziopsot kur ir kiek patinka Tikros atostogos
Visai man nieko ir su agentura, bet istisas lekimas gaunasi, tai tik gali minimalu vaizda pamatyt Su auto gali poilsiaut, ziopsot kur ir kiek patinka Tikros atostogos
QUOTE(zasa @ 2011 05 15, 20:31)
vis tik su savo automobiliu yra fainiausia, aišku tik susiplanavus iš anksto.
Dar yra alternatyva kelionės traukiniais ir autobusais - galima pasiderinti grafikus ir pasirinkus "teisingas" šalis bei panagrinėjus vietines akcijas/nuolaidų korteles gana pigiai prasisukti
Vel sirdziai mieli ir matyti vaizdai.... Pamenu ir mes prie vandenyno kriaukles ir kriauklytes rinkom net 5 valandas prisivezeme du mazuosius "maxima" maisus
O del nakvynes masinoje,,,,maniau kad mes vieni del laiko taupymo ilgiems pervaziavimams tolimesnese kelionese kartais miegame per kelione 1 nakti (be pirmosios nakties vykstant per Lenkija)... ot kaip man geda buna masinoje miegoti - visada ropsciuos i gala, nes langai tamsinti, bet uztat privalumas didelis masinoje miegoti, nes visada anksti atsikeli ir daugiau pamatai, nei kol issikuisi is viesbucio, ypatingai jei tik viena nakvyne jame turi.
Nes siai kelionei planuojam 1 nakti vykstant is Gardos i Slovenijos Triglava parka, kur pervaziavimas 400+ km taupant laika miegoti auto kur nors aiksteleje
Aciu dar uz viena nuostabu reportaza, suzadinusi keliu metu senumo prisiminimus
O del nakvynes masinoje,,,,maniau kad mes vieni del laiko taupymo ilgiems pervaziavimams tolimesnese kelionese kartais miegame per kelione 1 nakti (be pirmosios nakties vykstant per Lenkija)... ot kaip man geda buna masinoje miegoti - visada ropsciuos i gala, nes langai tamsinti, bet uztat privalumas didelis masinoje miegoti, nes visada anksti atsikeli ir daugiau pamatai, nei kol issikuisi is viesbucio, ypatingai jei tik viena nakvyne jame turi.
Nes siai kelionei planuojam 1 nakti vykstant is Gardos i Slovenijos Triglava parka, kur pervaziavimas 400+ km taupant laika miegoti auto kur nors aiksteleje
Aciu dar uz viena nuostabu reportaza, suzadinusi keliu metu senumo prisiminimus
Kadangi musu kelione ne uz kalnu, iskilo klausimas, kaip pakuojates kelionei daiktus pas mus yra du budai: bandome talpintis (3 asmenys) viska i viena lagamina - chaosas kelioneje, nes niekas netelpa, o praverus lagamina vos uzdarome. arba kiekvienas imame po atskira lagamina Bet tada toks susipakavimas visa bagazine uzima, + maisto tase, + pirkiniai, + atskiras maisas panaudotiems rubams. O kai isjudame su 3 lagaminais + maistu i viesbuti - tai
O kai keliaujame rudeni, kai jau buna salta, tai ir siltesni rubai bei miegmasiai nemazai vietos uzima. Nu nemokam susipakuoti ir viskas, nes kyla: o jei silta, o jei salta, o jei lis ir t.t.
Siai kelionei jau planuojame net bagazine ant stogo det. MB pajuokauja, grisime per Vengrija, reik taupyt vieta pigiam vyneliui
Gal galima geru patarimu is patirties.
O kai keliaujame rudeni, kai jau buna salta, tai ir siltesni rubai bei miegmasiai nemazai vietos uzima. Nu nemokam susipakuoti ir viskas, nes kyla: o jei silta, o jei salta, o jei lis ir t.t.
Siai kelionei jau planuojame net bagazine ant stogo det. MB pajuokauja, grisime per Vengrija, reik taupyt vieta pigiam vyneliui
Gal galima geru patarimu is patirties.
QUOTE(almaklp @ 2011 05 15, 22:09)
Žiūrėjau kažkada laidą per nereales namų šeimininkes http://www.makalius....ktus-i-kelione/