QUOTE(Atlantida* @ 2011 04 18, 11:53)
Aidluka,
labai labai ačiū už nuostabius reportažus.
Vasarą gal pavyks išlėkti su automobiliu, tai jau po truputį ieškausi lankomų objektų.
Žinau tik vieną, kad Šveicariją būtina aplankyti, jei jau ne šiemet, tai kada kitą kartą, bet taip norisi....
labai labai ačiū už nuostabius reportažus.
Vasarą gal pavyks išlėkti su automobiliu, tai jau po truputį ieškausi lankomų objektų.
Žinau tik vieną, kad Šveicariją būtina aplankyti, jei jau ne šiemet, tai kada kitą kartą, bet taip norisi....
Smagu, kad patiko Linkiu ir jums susidaryt širdžiai mielą maršrutą
Beje, Aidluka, noriu pasiteirauti, o Tropic Island leido fotografuoti? Nes berods pati ir fotografavai... Ar čia paslapčiomis?
Atlantida, Tropical Islands galima laisvai fotografuot - tikrai niekas nieko nedraudžia Daug žmonių lakstė su fotikais - tikriausiai dauguma įsivaizdavo patekę į tikrus tropikus
Man atrodo teks ir man prisidėti prie jūsų visų ir sukurti temukę apie savo keliones. Žiauriai veža mane kelionės. Keliaučiau ir keliaučiau..
Žinoma sukurkit fotoreportažą - juk smagu, kai planuojantis keliones galima rast kuo daugiau informacijos
Sėkmės Jums Aidluka ir smagių nepakartojamų įspūdingų artėjančių šv. Velykų! Laikau kumštukus, kad pavyktų įgyvendinti planus!
Laukiu nesulaukiu rytojaus - kelionių alkis tiesiog "žudo" Tikiuos, nors trumputės, bet smagios Velykinės kelionės