Aidluka,
labai labai ačiū už nuostabius reportažus.
Vasarą gal pavyks išlėkti su automobiliu, tai jau po truputį ieškausi lankomų objektų.
Žinau tik vieną, kad Šveicariją būtina aplankyti, jei jau ne šiemet, tai kada kitą kartą, bet taip norisi....
Berlyne buvusi kokius 6 kartus. Labiausiai patiko Berliner Dom'as.. Sėdėčiau ant suoliuko ir žiūrėčiau.

Buvom užlipę į bokštus, tai smagu pažiūrėti ir vidus labai gražus.
Verta pastovėti ir eilėje prie Reichstago, kad pakilti į stiklinį kupolą.
Eilė pakankamai greitai juda, tad neverta baidytis jos ilgio.
Beje, Berlyne yra du zoologijos sodai. Vienas prie Wilhelmo bažnyčios (nukirstu stogu), o kitas zoo vadinasi berods Tiergarten (reikia pasitikslinti, bet jis tolokai nuo centro) Abiejuose buvau, abudu labai patiko.
Ten kaip parke vaikštai, neskubant galima visą dieną prabūti.
Schwerinas vertas dėmesio miestelis, ypač tie rūmai..

Taip pat yra labai neblogas zoo. Jei jau tektų pabuvoti Šiaurės Vokietijoje, tai labai rekomenduoju Riugeno salą (namuose turiu krūvas nuotraukų, tik tektų pasimokyti jas sukelti į supermama.lt). Maži miesteliai iš vis...

pasaka..
Drezdenas - miestas, į kurį grįžčiau ir grįžčiau..
Beje, Aidluka, noriu pasiteirauti, o Tropic Island leido fotografuoti? Nes berods pati ir fotografavai... Ar čia paslapčiomis?
Man atrodo teks ir man prisidėti prie jūsų visų ir sukurti temukę apie savo keliones. Žiauriai veža mane kelionės.

Keliaučiau ir keliaučiau..
Sėkmės Jums Aidluka ir smagių nepakartojamų įspūdingų artėjančių šv. Velykų! Laikau kumštukus, kad pavyktų įgyvendinti planus!