QUOTE(Cobre @ 2011 04 16, 14:14)
O manes nevilioja nei sveicarija, nei norvegija. Man vien gamtos neuztenka, reikia ir griuvenos, kad butu, ir miestukai senove dvelkiantys, jura bei siluma irgi labai net pageidaujami. Jei kelione i sveicarija dar kazkiek atitiktu reikalavimus, tai norvegija absoliuciai ne
Sveicarija, ko gero, labai nenuviltu Juros, tiesa, nerasta (silumos irgi kaip kada ), bet uztat kokie kalnu ezerai... Ir graziu miestuku netruksta, nors su griuvenom tai ko gero sunkiau... Buvau Sveicarijoj 2001-aisiais, ir paskui maniau, kad dar ilgai nereikes (kalnus myliu beprotiskai, bet ju ne tik Sveicarijoj yra), bet kai netycia vel ten pakliuvau 2007-uju vasara, isimylejau sia sali is naujo O Norvegija tai taip, pirmiausiai gamtos myletoju rojus - kol kas nieko grazesnio man Europoje neteko matyti (tiesa, Juodkalnijoj dar nebuvau )
Net susimasciau dabar, jus visas paskaiciusi, kuri salis Europoje man mieliausia ir labiausiai sugrizti traukia... ko gero, visgi Prancuzija Ji tokia didele ir grazi - jau ne karta buvau, o dar tiek visko nepamatyta...