Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į pasaką arba automobiliu po Europą 2010

QUOTE(Cobre @ 2011 04 16, 14:14)
O manes nevilioja nei sveicarija, nei norvegija. Man vien gamtos neuztenka, reikia ir griuvenos, kad butu, ir miestukai senove dvelkiantys, jura bei siluma irgi labai net pageidaujami. Jei kelione i sveicarija dar kazkiek atitiktu reikalavimus, tai norvegija absoliuciai ne  schmoll.gif 

Sveicarija, ko gero, labai nenuviltu mirksiukas.gif Juros, tiesa, nerasta (silumos irgi kaip kada rolleyes.gif), bet uztat kokie kalnu ezerai... wub.gif wub.gif Ir graziu miestuku netruksta, nors su griuvenom tai ko gero sunkiau... g.gif Buvau Sveicarijoj 2001-aisiais, ir paskui maniau, kad dar ilgai nereikes (kalnus myliu beprotiskai, bet ju ne tik Sveicarijoj yra), bet kai netycia vel ten pakliuvau 2007-uju vasara, isimylejau sia sali is naujo bigsmile.gif O Norvegija tai taip, pirmiausiai gamtos myletoju rojus - kol kas nieko grazesnio man Europoje neteko matyti (tiesa, Juodkalnijoj dar nebuvau biggrin.gif)

Net susimasciau dabar, jus visas paskaiciusi, kuri salis Europoje man mieliausia ir labiausiai sugrizti traukia... ko gero, visgi Prancuzija wub.gif Ji tokia didele ir grazi - jau ne karta buvau, o dar tiek visko nepamatyta... ax.gif
Atsakyti
Kaip idomu, kiekvienas randa kazka mielo sau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 17, 19:05)
Kaip idomu, kiekvienas randa kazka mielo sau  wub.gif

Nu jo, ne tik mielo, bet ir įdomaus - aš pirmą kartą nuvykus į Stokholmą ir pasijaučiau kaip savo gimtajame mieste - viskas pažįstama ir sava. Pradėjau galvoti apie tai kad, matyt, praeitam gyvenime vikingu buvau g.gif
Atsakyti
Aidluka,
labai labai ačiū už nuostabius reportažus. wub.gif
Vasarą gal pavyks išlėkti su automobiliu, tai jau po truputį ieškausi lankomų objektų.
Žinau tik vieną, kad Šveicariją būtina aplankyti, jei jau ne šiemet, tai kada kitą kartą, bet taip norisi.... wub.gif

Berlyne buvusi kokius 6 kartus. Labiausiai patiko Berliner Dom'as.. Sėdėčiau ant suoliuko ir žiūrėčiau. mirksiukas.gif Buvom užlipę į bokštus, tai smagu pažiūrėti ir vidus labai gražus.
Verta pastovėti ir eilėje prie Reichstago, kad pakilti į stiklinį kupolą.
Eilė pakankamai greitai juda, tad neverta baidytis jos ilgio.

Beje, Berlyne yra du zoologijos sodai. Vienas prie Wilhelmo bažnyčios (nukirstu stogu), o kitas zoo vadinasi berods Tiergarten (reikia pasitikslinti, bet jis tolokai nuo centro) Abiejuose buvau, abudu labai patiko. wub.gif
Ten kaip parke vaikštai, neskubant galima visą dieną prabūti.

Schwerinas vertas dėmesio miestelis, ypač tie rūmai.. wub.gif Taip pat yra labai neblogas zoo. Jei jau tektų pabuvoti Šiaurės Vokietijoje, tai labai rekomenduoju Riugeno salą (namuose turiu krūvas nuotraukų, tik tektų pasimokyti jas sukelti į supermama.lt). Maži miesteliai iš vis... wub.gif pasaka.. wub.gif

Drezdenas - miestas, į kurį grįžčiau ir grįžčiau.. wub.gif wub.gif

Beje, Aidluka, noriu pasiteirauti, o Tropic Island leido fotografuoti? Nes berods pati ir fotografavai... Ar čia paslapčiomis? mirksiukas.gif

Man atrodo teks ir man prisidėti prie jūsų visų ir sukurti temukę apie savo keliones. Žiauriai veža mane kelionės. wub.gif wub.gif Keliaučiau ir keliaučiau.. mirksiukas.gif

Sėkmės Jums Aidluka ir smagių nepakartojamų įspūdingų artėjančių šv. Velykų! Laikau kumštukus, kad pavyktų įgyvendinti planus! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes irgi planuojame vasara pasivazineti po Europa, turesime medaus menesi, truputi paveluota biggrin.gif bet geriau veliau, negu niekada ax.gif

Aciu uz si reportaza ir info 4u.gif

Na mes i Sveicarija nevaziuosime, nes kalnus kiekviena diena matome pro langus, mes Norvegijoje gyvenam, saloje ir aplink mus jura (vandenynas) ir kalnai rolleyes.gif Bet labai noriu pamatyti Ispanija ir Prancuzija wub.gif Jau nusipirkau kempingu nuolaidu kortele, kuri galioja po visa Europa, tik reikia ziureti, kuris kempingas kokias nuolaidas turi tuo metu smile.gif jeigu bent i 2 vietas iseitu patekti su nuolaida, kortele man atsipirks smile.gif
Po truputi sudarineju marsruta, kolkas google pagalba, bet dar reikes nusipirkti normalius zemelapius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2011 04 18, 13:00)
Sveikos  4u.gif
Mes irgi planuojame vasara pasivazineti po Europa, turesime medaus menesi, truputi paveluota  biggrin.gif bet geriau veliau, negu niekada  ax.gif

Aciu uz si reportaza ir info  4u.gif

Na mes i Sveicarija nevaziuosime, nes kalnus kiekviena diena matome pro langus, mes Norvegijoje gyvenam, saloje ir aplink mus jura (vandenynas) ir kalnai  rolleyes.gif Bet labai noriu pamatyti Ispanija ir Prancuzija  wub.gif Jau nusipirkau kempingu nuolaidu kortele, kuri galioja po visa Europa, tik reikia ziureti, kuris kempingas kokias nuolaidas turi tuo metu smile.gif jeigu bent i 2 vietas iseitu patekti su nuolaida, kortele man atsipirks smile.gif
Po truputi sudarineju marsruta, kolkas google pagalba, bet dar reikes nusipirkti normalius zemelapius  ax.gif

OOO gal galima placiau apie kempingu nuolaidu kortele????
Atsakyti
QUOTE(eimė @ 2011 04 18, 21:20)
OOO gal galima placiau apie kempingu nuolaidu kortele????

Placiau cia mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglele @ 2011 04 17, 22:16)
Nu jo, ne tik mielo, bet ir įdomaus - aš pirmą kartą nuvykus į Stokholmą ir pasijaučiau kaip savo gimtajame mieste - viskas pažįstama ir sava. Pradėjau galvoti apie tai kad, matyt, praeitam gyvenime vikingu buvau    g.gif

Aš taip pasijaučiau Kroatijoje, Šibeniko miestelyje 4u.gif irgi sakiau, kad matyt praeitam gyvenime ten gyvenau smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad gal ne vietoj lendu, bet ax.gif turiu šiek tiek nuotraukų, kurias norėčiau pasirodyti, bet nerandu temos blush2.gif Prie kurios temos tiktų? (o gal geriau nereikia?)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
P.S. Tik kaip sumažinti???????? doh.gif
Atsakyti
Skulpturos is geliu fantastiskos wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif O cia kokioj saly,kokiam mieste sitas grozis randasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(makka @ 2011 04 21, 15:22)
Atsiprašau, kad gal ne vietoj lendu, bet  ax.gif turiu šiek tiek nuotraukų, kurias norėčiau pasirodyti, bet nerandu temos  blush2.gif Prie kurios temos tiktų? (o gal geriau nereikia?)

Makka, nerealios gėlių skulptūros wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rinann @ 2011 04 21, 18:17)
O cia kokioj saly,kokiam mieste sitas grozis randasi? smile.gif

Drįsčiau spėti, kad šios nuostabios skulptūros Olandijoj - Keukenhofe - juk ten kasmet vyksta gėlių paradas g.gif Ech, kaip norėtūs kada nors realybėj šį grožį išvysti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jei jau vaizdai pakrypo šia tema ir aš įmetu kelias Olandijos sostinės - Amsterdamo nuotraukas wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image