QUOTE(Cobre @ 2011 04 14, 10:45)
Aidulka, aciuuuu
Atrodo ir maciusi ta pati, ir nuotrauku panasiu turiu, o stai pamatau dar karta ir vel negaliu patiketi, kad cia buvau

Aciu, kad nepatingejai sukelti
QUOTE(rapugis @ 2011 04 14, 10:44)
...nuo kuriu net silpna darosi. ACIU
Koks čia vargas, džiaugiuos, kad patiko

Smagu ir pačiai buvo prisiminti akimirkas iš šios nuostabios šalies
QUOTE(Aruna @ 2011 04 14, 08:07)
Sužadinai su Juodkalnijos vaizdais labai gerus prisiminimus.
Man irgi, kol atrinkinėjau nuotraukas, tiek gerų prisiminimų užplūdo, kad silpna daros

Vakar vaikas pamatęs nuotraukas pradėjo tyčiotis iš manęs - atsiminė kaip lipom į viršų Kotoro įlanka pasigrožėt

...Tai buvo viena iš pirmųjų mūsų tolimesnių kelionių - patirties labai mažai

Kotore aš kažkaip įsivaizdavau, kad reiks tik su kokiu funikulierium truputį pasikelt ir visas Kotoro įlankos grožis kaip ant delno atsivers

Ieškom ieškom kur čia tas funikulierius, galų gale suvenyrų parduotuvėj paimu atviruką su Kotoro įlankos vaizdu ir pardavėjui aiškinu, kad noriu šį vaizdą realybėj pamatyt - tai tas išėjo į lauką ir mostelėjo ranka į kalno viršūnėj beplėvesuojančią vėliavą

Mano vyrukai iškart apsidžiaugė, kad reiks taip aukštai į kalnus pakilt, o mane neramina beprotiškas karštis - dar ankstus rytas, o termometro stulpelis rodo jau 35 laipsnius - bijau kad saulės smūgis neištiktų

Na bet vistiek kylam į viršų, karštis beprotiškas, beveik jokios užuovėjos

Vyrui jau seniai nusibodo paskui mane vilktis, tai jis jau toli į priekyje, o man širdis maskatuojas, smilkiniuos taip tvinkčioja, kad atrodo smegenai tuoj iš galvos iššoks

Sūnus, bijodamas kad aš nesupasuočiau, sugalvojo žaidimą - pabėga po kelis metrus į priekį, o mano tikslas jį pasiekt

Taip mano vaikinas kaip per kokias rungtynes įsijautęs su visokiais komentarais visaip mane viliojo į viršų

Tik žiūriu pavėsiuky sėdi vyras su moterim ir kad juokias kad juokias - pasirodo lietuviai - sužavėti vaiko išradingumu

Na, o kuo viskas baigės - vaikas nustraksėjo į viršų pas tėvą, o mes su tais lietuviais kokią valandą apie Juodkalniją prapliurpėm - atrodė kalbom galo nebus

... O viršūnė taip ir liko nepasiekta
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2011 04 14, 08:07)
Tik prieš kelias dienas peržiūrėjom video savo kelionės po Juodkalniją.....

Kažkokie sutapimai- tau taip neatrodo?
Na vat aš irgi galvoju, kas čia daros

Įtariu, ar tik ne Juodkalnija šaukia sugrįžt