QUOTE(Cobre @ 2011 04 05, 12:45)
Apie Juodkalnija galeciau kalbeti ir kalbeti ziureti ir ziureti na nebuvau akla, maciau ir negerumus visus ten, bet nezinau kas yra, isimylejau ta sali Kol kas tai vienintele vieta, kur norisi grizti ir net ne tai, kad norisi, o tai tiesiog tapo svajone ( o i kitur labai nesvajoji, bet grizti ir grizti ).
Aš iš Juodkalnijos dar neišvažiavus svajojau į ją sugrįžti - nors jau praėjo keli metai dar dabar kankina nostalgija šiai šaliai - tikrai žinau, kad kada nors ten su didžiausiu malonumu dar kartą užsuksim jau vien dėl to, kad turėjom labai mažai laiko ir dar daug ko šioj šaly nepamatėm O tie negerumai... kai pagalvoji kur jų nėra - nereikia toli ieškoti - man atrodo dabar Lietuvoj sniegui nutirpus šiukšlynai pas mus daug didesni nei ten Gal tik ten įspūdinga gamta juos labiau išryškina Bet tai smulkmenos, į kurias mes keliaudami nelabai kreipiam dėmesį, o visa kita šioj šaly - tai be žodžių
QUOTE(Cobre @ 2011 04 05, 12:45)
Aidulka, o fotoreportazas apie Juodkalnija buvo?
Cobre, nebuvo jokio fotoreportažo iš Juodkalnijos Tada tik skaitydavau ir nieko niekada nerašydavau Išvis šis mano fotoreportažas - pirmasis mano gyvenime Praverčiau savo nuotraukų archyvus, radau kelias nuotraukas be "veidų" - tada dar keliaudavom be kompo , tai taupydavau kadrus ir neturėjau galimybės fotkint kiek širdis geidžia Bet kadangi jau ir taip primakalavau (ir man atrodo, dar primakaluosiu ) šį fotoreportažą kitų kelionių nuotraukom, tai keliu kelias nuotraukas iš mūsų svajonių šalies Montenegro
Kotoras... Tos žalios langinės
Papildyta:
Prasideda ilga kelionė aukštyn - noris pažvelgt į Kotoro įlanką iš viršaus
Papildyta:
Na ir dar keletas Juodkalnijos vaizdelių