Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į pasaką arba automobiliu po Europą 2010

QUOTE(Cobre @ 2011 04 05, 12:45)
Apie Juodkalnija galeciau kalbeti ir kalbeti  wub.gif  ziureti ir ziureti  wub.gif na nebuvau akla, maciau ir negerumus visus ten, bet nezinau kas yra, isimylejau ta sali  rolleyes.gif Kol kas tai vienintele vieta, kur norisi grizti ir net ne tai, kad norisi, o tai tiesiog tapo svajone ( o i kitur labai nesvajoji, bet grizti ir grizti  doh.gif  biggrin.gif ).

Aš iš Juodkalnijos dar neišvažiavus svajojau į ją sugrįžti - nors jau praėjo keli metai dar dabar kankina nostalgija šiai šaliai - tikrai žinau, kad kada nors ten su didžiausiu malonumu dar kartą užsuksim jau vien dėl to, kad turėjom labai mažai laiko ir dar daug ko šioj šaly nepamatėm wub.gif O tie negerumai... kai pagalvoji kur jų nėra - nereikia toli ieškoti - man atrodo dabar Lietuvoj sniegui nutirpus šiukšlynai pas mus daug didesni nei ten blush2.gif Gal tik ten įspūdinga gamta juos labiau išryškina doh.gif Bet tai smulkmenos, į kurias mes keliaudami nelabai kreipiam dėmesį, o visa kita šioj šaly - tai be žodžių thumbup.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 04 05, 12:45)
Aidulka, o fotoreportazas apie Juodkalnija buvo?  g.gif

Cobre, nebuvo jokio fotoreportažo iš Juodkalnijos ax.gif Tada tik skaitydavau ir nieko niekada nerašydavau blush2.gif blush2.gif Išvis šis mano fotoreportažas - pirmasis mano gyvenime blush2.gif Praverčiau savo nuotraukų archyvus, radau kelias nuotraukas be "veidų" - tada dar keliaudavom be kompo , tai taupydavau kadrus ir neturėjau galimybės fotkint kiek širdis geidžia doh.gif Bet kadangi jau ir taip primakalavau (ir man atrodo, dar primakaluosiu blush2.gif ) šį fotoreportažą kitų kelionių nuotraukom, tai keliu kelias nuotraukas iš mūsų svajonių šalies Montenegro wub.gif

user posted image

user posted image

Kotoras... Tos žalios langinės wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Prasideda ilga kelionė aukštyn - noris pažvelgt į Kotoro įlanką iš viršaus wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Na ir dar keletas Juodkalnijos vaizdelių wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 13 balandžio 2011 - 22:57
Tai tiek tų "beveidžių" nuotraukų blush2.gif Žabljake išvis ištiko tragedija - fotiko akumuliatorius numiro doh.gif doh.gif doh.gif Tiems ką sužavėjo Juodkalnija, siūlau pažiūrėt rusų filmą "Graf Montenegro" - tikrai patiks drinks_cheers.gif Bent jau aš jį pusmetį iki kelionės vos ne kiekvieną savaitgalį žiūrėjau - man tada Juodkalnija kažkodėl atrodė nepasiekiama svajonių šalim - tikrai netikėjau, kad svajonė ją realybėj išvyst išsipildys schmoll.gif Bet svajonė išsipildė, liko begalinis noras ten sugrįžt, dar dabar karts nuo karto pasižiūriu šį filmą, bet jau kitom - ne svajojančio, o pabuvojusio ir norinčio ten sugrįžt žmogaus akimis wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2011 04 12, 15:58)
... Bet, manau, gal nepaskutinis kartas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aruna, linkiu smagaus vakaro - juk nieko nėra geriau, nei praleist laiką linksmoj bendraminčių kompanijoj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui drinks_cheers.gif
Sužadinai su Juodkalnijos vaizdais labai gerus prisiminimus. Tik prieš kelias dienas peržiūrėjom video savo kelionės po Juodkalniją..... wub.gif Kažkokie sutapimai- tau taip neatrodo? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 04 14, 00:38)
Tai tiek tų "beveidžių" nuotraukų

...nuo kuriu net silpna darosi. ACIU
Atsakyti
Aidulka, aciuuuu wub.gif 4u.gif
Atrodo ir maciusi ta pati, ir nuotrauku panasiu turiu, o stai pamatau dar karta ir vel negaliu patiketi, kad cia buvau wub.gif Aciu, kad nepatingejai sukelti 4u.gif
O siaip labai gera tema sukurei, tik metus be reikalo irasei, butu tavo nesibaigianti tema, nes iki siol visos nuotraukos labai i tema thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 14 balandžio 2011 - 09:46
QUOTE(Cobre @ 2011 04 14, 10:45)
Aidulka, aciuuuu  wub.gif  4u.gif
Atrodo ir maciusi ta pati, ir nuotrauku panasiu turiu, o stai pamatau dar karta ir vel negaliu patiketi, kad cia buvau  wub.gif  Aciu, kad nepatingejai sukelti  4u.gif

QUOTE(rapugis @ 2011 04 14, 10:44)
...nuo kuriu net silpna darosi. ACIU

Koks čia vargas, džiaugiuos, kad patiko aciuks.gif Smagu ir pačiai buvo prisiminti akimirkas iš šios nuostabios šalies wub.gif

QUOTE(Aruna @ 2011 04 14, 08:07)
Sužadinai su Juodkalnijos vaizdais labai gerus prisiminimus.

Man irgi, kol atrinkinėjau nuotraukas, tiek gerų prisiminimų užplūdo, kad silpna daros wub.gif Vakar vaikas pamatęs nuotraukas pradėjo tyčiotis iš manęs - atsiminė kaip lipom į viršų Kotoro įlanka pasigrožėt lotuliukas.gif ...Tai buvo viena iš pirmųjų mūsų tolimesnių kelionių - patirties labai mažai doh.gif Kotore aš kažkaip įsivaizdavau, kad reiks tik su kokiu funikulierium truputį pasikelt ir visas Kotoro įlankos grožis kaip ant delno atsivers lotuliukas.gif Ieškom ieškom kur čia tas funikulierius, galų gale suvenyrų parduotuvėj paimu atviruką su Kotoro įlankos vaizdu ir pardavėjui aiškinu, kad noriu šį vaizdą realybėj pamatyt - tai tas išėjo į lauką ir mostelėjo ranka į kalno viršūnėj beplėvesuojančią vėliavą lotuliukas.gif Mano vyrukai iškart apsidžiaugė, kad reiks taip aukštai į kalnus pakilt, o mane neramina beprotiškas karštis - dar ankstus rytas, o termometro stulpelis rodo jau 35 laipsnius - bijau kad saulės smūgis neištiktų doh.gif Na bet vistiek kylam į viršų, karštis beprotiškas, beveik jokios užuovėjos doh.gif Vyrui jau seniai nusibodo paskui mane vilktis, tai jis jau toli į priekyje, o man širdis maskatuojas, smilkiniuos taip tvinkčioja, kad atrodo smegenai tuoj iš galvos iššoks doh.gif doh.gif Sūnus, bijodamas kad aš nesupasuočiau, sugalvojo žaidimą - pabėga po kelis metrus į priekį, o mano tikslas jį pasiekt thumbup.gif Taip mano vaikinas kaip per kokias rungtynes įsijautęs su visokiais komentarais visaip mane viliojo į viršų lotuliukas.gif Tik žiūriu pavėsiuky sėdi vyras su moterim ir kad juokias kad juokias - pasirodo lietuviai - sužavėti vaiko išradingumu lotuliukas.gif Na, o kuo viskas baigės - vaikas nustraksėjo į viršų pas tėvą, o mes su tais lietuviais kokią valandą apie Juodkalniją prapliurpėm - atrodė kalbom galo nebus drinks_cheers.gif ... O viršūnė taip ir liko nepasiekta blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2011 04 14, 08:07)
Tik prieš kelias dienas peržiūrėjom video savo kelionės po Juodkalniją.....  wub.gif Kažkokie sutapimai- tau taip neatrodo?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Na vat aš irgi galvoju, kas čia daros g.gif Įtariu, ar tik ne Juodkalnija šaukia sugrįžt mirksiukas.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jauciu teks kada susitikima JUodkalnijoje daryti biggrin.gif o tai man taip neramu, tarsi ten ka palikusi buciau biggrin.gif
I Juodkalnija uzsinorejau pamaciusi Kavenskos nuotraukas. Po keliones as jai rasiau, nes turejau klausimu siokiu tokiu. Tuo paciu ir padekojau, kad jos deka ten atsiduriau. Tada ji man pasake, kad taip, Juodkalnija grazi, bet tikrai yra ir daug grazesniu vietu europoje. Na atrodo ir matai tas beprotiskai grazias vietas, bet mane kol kas tik ten traukia sugrizti ir pakartoti ta pati ir dar daugiau, ko nespejau pirma karta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 14, 10:45)
O siaip labai gera tema sukurei, tik metus be reikalo irasei, butu tavo nesibaigianti tema, nes iki siol visos nuotraukos labai i tema  thumbup.gif

aciuks.gif Na kai kūriau šią tema norėjau aprašyt tik paskutiniąją kelionę wub.gif wub.gif wub.gif O kažkaip savaime gavos, kad prisiplakė ir prieš tai buvusios doh.gif Kad parodyt kelias nuotraukas nesinorėjo kurt naujų temų jau vien dėl to, kad ne keliautojui naudinga informacija, o tik nuotraukomis galiu ją pailiustruot - juk daug kas su laiku užsimiršta ax.gif Taip ir gavos, kad pavadinimas išliko netikslus blush2.gif
Ir dabar kabso keli prašymai AŽ įkelt nuotraukų iš 2009 metų kelionės, esu pažadėjus tai padaryt, bet paprasčiausiai trūksta laiko atrinkt nuotraukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 16, 13:47)
Jauciu teks kada susitikima JUodkalnijoje daryti  biggrin.gif o tai man taip neramu, tarsi ten ka palikusi buciau  biggrin.gif

Matyt tai neišvengiama drinks_cheers.gif Na nežinau kas yra, bet aš lygiai taip pat galėčiau įvardyt savo būseną - dalelę širdies pasigriebė ta Juodkalnija - reiks važiuot ją susigrąžint lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

I Juodkalnija uzsinorejau pamaciusi Kavenskos nuotraukas.

Aš irgi Juodkalniją įsimylėjau pamačius Kavenskos fotoreportažą wub.gif Prieš tai kažkaip net nežinojau kad tokia šalis kaip Montenegro išvis egzistuoja blush2.gif blush2.gif Po to dar vyras parsiuntė filmą "Grafas Montenegro" - tada išvis išsilydžiau wub.gif Jei dar nematei būtinai pažiūrėk - tikrai liksi sužavėta wub.gif wub.gif wub.gif Jis visas tiesiog alsuoja juodkalnietiška dvasia thumbup.gif Nemažai filmų mačiau, kurie nufilmuoti ten kur esu buvus, bet po kol kas nei vienas tiek neveža kaip šis drinks_cheers.gif

... Tada ji man pasake, kad taip, Juodkalnija grazi, bet tikrai yra ir daug grazesniu vietu europoje. Na atrodo ir matai tas beprotiskai grazias vietas, bet mane kol kas tik ten traukia sugrizti ir pakartoti ta pati ir dar daugiau, ko nespejau pirma karta  wub.gif

Aš dar vieną šalį atradau, kuri užvaldė lygiai taip pat kaip Juodkalnija - tai Šveicarija wub.gif Tikiuos, kad šį sąrašą kada nors dar papildys ir Norvegija wub.gif Juk visose šiose šalyse TOKIE GAMTOS STEBUKLAI, kad nenuostabu keliautotojai - gamtos mylėtojai eina iš proto dėl jų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 04 16, 16:01)
Matyt tai neišvengiama drinks_cheers.gif Na nežinau kas yra, bet aš lygiai taip pat galėčiau įvardyt savo būseną - dalelę širdies pasigriebė ta Juodkalnija - reiks važiuot ją susigrąžint lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš irgi Juodkalniją įsimylėjau pamačius Kavenskos fotoreportažą  wub.gif   Prieš tai kažkaip net nežinojau kad tokia šalis kaip Montenegro išvis egzistuoja  blush2.gif  blush2.gif Po to dar vyras parsiuntė filmą "Grafas Montenegro" - tada išvis išsilydžiau wub.gif Jei dar nematei būtinai pažiūrėk - tikrai liksi sužavėta  wub.gif  wub.gif  wub.gif Jis visas tiesiog alsuoja juodkalnietiška dvasia thumbup.gif Nemažai filmų mačiau, kurie nufilmuoti ten kur esu buvus, bet po kol kas nei vienas tiek neveža kaip šis drinks_cheers.gif
Aš dar vieną šalį atradau, kuri užvaldė lygiai taip pat kaip Juodkalnija - tai Šveicarija wub.gif  Tikiuos, kad šį sąrašą kada nors dar papildys ir Norvegija wub.gif Juk visose šiose šalyse TOKIE GAMTOS STEBUKLAI, kad nenuostabu keliautotojai - gamtos mylėtojai eina iš proto dėl jų  lotuliukas.gif

Paziuresiu butinai, jau youtubeje apziurejau jo istraukas 4u.gif
O manes nevilioja nei sveicarija, nei norvegija. Man vien gamtos neuztenka, reikia ir griuvenos, kad butu, ir miestukai senove dvelkiantys, jura bei siluma irgi labai net pageidaujami. Jei kelione i sveicarija dar kazkiek atitiktu reikalavimus, tai norvegija absoliuciai ne schmoll.gif Manau, kad gamtos groziu buciau suzaveta, bet vat kazin kaip su istoriniu palikimu, oru, zmonemis ir maistu ten butu g.gif Maisto ragavimas yra privalomas kelionese, gurmane neesu, bet labai idomu ragauti kita, nei musiskas, maista. Mano didziosios svajones kol kas dvi, viena is ju Europoje - Korsika. Manau, kad ir ji uzkariaus mano sirdi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 16 balandžio 2011 - 14:17
O mano širdis-Italijoj. Labai norėčiau dar kartą ten pabūt, tik kitose vietose. Manau, kad svajonė išsipildys, bent labai labai norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2011 04 17, 17:33)
O mano širdis-Italijoj. Labai norėčiau dar kartą ten pabūt, tik kitose vietose. Manau, kad svajonė išsipildys, bent labai labai norėčiau ax.gif

As buvau trumpai, pamaciau ne per daugiausia, viskas labai patiko, ale dusia parsiveziau su savim biggrin.gif Noreciau i Graikija. Siandien apie Atenus ziurejau, na patiko wub.gif
Tiesa, vyras grizo siandien paryciais is Lenkijos. Tai pakeliui buvo uzsuke i Torune. Mes pernai vasara ja pravaziavom nestodami, tai siemet jis bent jau sau pliusiuka uzsidejo. Tai sake labai verta nuvykti savaitgalio kelionei. Grazu, yra kur slampineti, gyvenimas savaitgali ten virte verda. Jei kam norisi velykiniu atsotogu, tai manau gera mintis. Ir kastonai ten jau pradeda zydeti, medziai jau pamazu zaliuoja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 17 balandžio 2011 - 15:55