Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į pasaką arba automobiliu po Europą 2010

QUOTE(ARDUTE @ 2011 04 03, 10:51)
Aidluka, rašėte, kad įkelsite daugiau Vokietijos nuotraukų - labai visa šeima laukiame  4u.gif

Man atrodo kažką maišote g.gif Žadėjau įkelt Berlyno nuotraukas, tai jas jau seniai įkėliau ax.gif Daugiau lyg nieko nežadėjau g.gif Bet jei jau primakalavau šį fotoreportažą prieš tai buvusių kelionių nuotraukomis, galiu įkelt ir dar kelis palikusius įspūdį Vokietijos vaizdelius - gal kam pravers smile.gif

Šiaurės Vokietija, Schwerin - labai graži pilis - ji man patiko net labiau nei Bavarijos gulbė wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 04 balandžio 2011 - 21:20
Mes irgi mielai perkam kelioniu vadovus, jau neber ju kur deti blush2.gif Labiausiai megstam nukainuotus, bet jei nerandam, tai ir naujus perkam. Pravercia ir pries kelione, ir jos metu. Ypac jei staiga atsiranda pora valandu laiko (arba ir pora dienu netycia ax.gif) ir ekspromtu reikia sugalvoti, ka nuveikti. Ir miestuose labai gerai. Ir isvis geris tie kelioniu vadovai, nors ir interneto tikrai nepeikiu - bet kol mobilus internetas netaps tikrai greitas, pigus ir bet kur bet kada prieinamas, as naudosiuosi kelioniu vadovais drinks_cheers.gif

Vienas mano mylimiausiu kelioniu vadovu - Rough Guide Europe. Jau tiek suskaitytas, tiek juo naudotasi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 04 04, 22:06)
Vienas mano mylimiausiu kelioniu vadovu - Rough Guide Europe. Jau tiek suskaitytas, tiek juo naudotasi...  thumbup.gif

Labai gaila, kad nelabai moku anglų kalbą, todėl galiu rinktis tik lietuviškus kelionės vadovus - o jų pasirinkimas palyginti nedidelis ax.gif ax.gif Mūsų kompanijoj tik mūsų vaikinukas laisvai kalba ir skaito angliškai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O aš kelionėse tik duodu jam nurodymus kai reikia ką nors išsiaiškint blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 04 balandžio 2011 - 21:50
Na ir dar viena labai patikusi Vokietijos vieta - Mozelio slėnis wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Žavingi slėnį supantys miesteliai wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Pst. Ardute, na turiu tau padėkot, kad privertei išsitraukti primirštus vaizdelius 4u.gif
Kažkaip nelauktai aplankė širdžiai malonūs prisiminimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 03 28, 22:48)
Aruna, ir mane jau lomkės kamuoja doh.gif  doh.gif  doh.gif Išgyvenom beprotiškai sunkią žiemą, tai dabar kokia kelionė kad ir trumputė būtų tiesiog atgaiva sielai thumbup.gif Tikuos per Velykas nors trumpam kur nors išlėkti (tiksliau žinau, kur planuoju važiuot - tik nesinori garsiai svajoti - nes visada suveikia "zakon podlasti" - kai tik prieš laiką išsižioju - niekas neišsipildo doh.gif

Aš ir turiu vieną filmą, kurį net nežinau kiek kartų esu žiūrėjus  lotuliukas.gif Vyras prieš važiuojant į Juodkalniją parsiuntė "Grafą Montenegro", tai prieš kelionę gal pusę metų kiekvieną savaitgalį jį žiūrėdavau  lotuliukas.gif Man ta Juodkalnija kaip kokia nepasiekiama svajonė atrodė wub.gif  wub.gif  wub.gif

Įsivaizduoji koks sutapimas- savaitgaly kaip tik savo kelionę po Juodkalniją pažiūrėjom biggrin.gif Mergina mano tada dar mokyklinukė buvo lotuliukas.gif
O per Velykas jei kur neišlėksi,( žinai, kuriam forume ) organizuojam keliautojų susitikimą Klaipėdoj. Ten su tokiu stažu yra , kad net pavydu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 04 05, 12:49)
Įsivaizduoji koks sutapimas- savaitgaly kaip tik savo kelionę po Juodkalniją pažiūrėjom  biggrin.gif Mergina  mano tada dar mokyklinukė buvo  lotuliukas.gif
O per Velykas jei kur neišlėksi,( žinai, kuriam forume ) organizuojam keliautojų susitikimą Klaipėdoj. Ten su tokiu stažu yra , kad net pavydu  biggrin.gif

Apie Juodkalnija galeciau kalbeti ir kalbeti wub.gif ziureti ir ziureti wub.gif na nebuvau akla, maciau ir negerumus visus ten, bet nezinau kas yra, isimylejau ta sali rolleyes.gif Kol kas tai vienintele vieta, kur norisi grizti ir net ne tai, kad norisi, o tai tiesiog tapo svajone ( o i kitur labai nesvajoji, bet grizti ir grizti doh.gif biggrin.gif ).
Aidulka, o fotoreportazas apie Juodkalnija buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 04 04, 22:47)
Pst. Ardute, na turiu tau padėkot, kad privertei išsitraukti primirštus vaizdelius 4u.gif
Kažkaip nelauktai aplankė širdžiai malonūs prisiminimai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aidluka, atsiprašau, matyt susimaišiau ax.gif Bet verta buvo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jau kokių grožių vėl parodėte wub.gif wub.gif

QUOTE(Aidluka @ 2011 04 04, 22:47)

Susiginčijom su MB - šioje nuotraukoje vynuogynai ar kokie kiti augalai?
Atsakyti
QUOTE(ARDUTE @ 2011 04 06, 21:03)
Susiginčijom su MB - šioje nuotraukoje vynuogynai ar kokie kiti augalai?

Ne tik šioje, bet ir visose kitose Mozelio slėnio nuotraukose vynuogynai - tiesiog kiekvienas kampelis ten užsodintas vynuogėmis - vos ne kiekviename name galima nusipirkti vietinio vyno thumbup.gif Siūlau paskaityt interviu su vyndariu iš šio krašto smile.gif
http://www.vynogidas...=63,144,0,0,1,0
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 04 09, 09:39)
Ne tik šioje, bet ir visose kitose Mozelio slėnio nuotraukose vynuogynai - tiesiog kiekvienas kampelis ten užsodintas vynuogėmis - vos ne kiekviename name galima nusipirkti vietinio vyno thumbup.gif  Siūlau paskaityt interviu su vyndariu iš šio krašto  smile.gif
http://www.vynogidas...=63,144,0,0,1,0

Peržvelgiau nuostabias nuotraukas iš Mozelio slėnio vynuogynų, ir užplūdo šilti prisiminimai iš mūsų pačios pirmos kelionės prieš penkioliką metų. Gyvenom pas pažįstamus Reino-Pfalco žemėje netoli Karlsruhes. Vokiečiai suorganizavo kelionę palei Reiną ir Mozelį. Kadangi keliavom spalio mėnesį, kai visur vyksta vyno šventės, taip pat pravažiavom ir vadinamu vyno keliu bigsmile.gif Ech, jaunas vynas, karšti kaštonai, mes patys dar pakankamai jauni blush2.gif ... Tokia nostalgija užplūdo, negaliu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2011 04 09, 16:33)
Peržvelgiau nuostabias nuotraukas iš Mozelio slėnio vynuogynų, ir užplūdo šilti prisiminimai iš mūsų pačios pirmos kelionės prieš penkioliką metų. Gyvenom pas pažįstamus Reino-Pfalco žemėje netoli Karlsruhes. Vokiečiai suorganizavo kelionę palei Reiną ir Mozelį. Kadangi keliavom spalio mėnesį, kai visur vyksta vyno šventės, taip pat pravažiavom ir vadinamu vyno keliu bigsmile.gif  Ech, jaunas vynas, karšti kaštonai, mes patys dar pakankamai jauni blush2.gif ... Tokia nostalgija užplūdo, negaliu... ax.gif

Mane irgi nostalgija apima prisiminus šias vietas (nors Mozelio slėnį aplankėm dar galima sakyt neseniai, jau primiršus buvau, kad teko tokį nuostabų Vokietijos kampelį aplankyt ax.gif) Tai buvo viena iš paskutiniųjų mūsų aplankytų vietų per 2009 metų didžiąją vasaros kelionę thumbup.gif Kai Liuksemburgo kempinge planavau kelionę namo, tai net negalvojau kad tokia nuostabi kelionės pabaiga bus wub.gif Labai pavargę buvom nuo miestų doh.gif Labai norėjos pasidžiaugt gamtos stebuklais, tai pasiūliau namo keliaut Mozelio slėniu thumbup.gif Visus mus sužavėjo šis slėnis wub.gif wub.gif wub.gif Įsivaizduoju, koks jausmas apima keliaujant šiuo slėniu rudenį, bet... ir vasarą buvo smagu thumbup.gif Vienam miestely vyko šventė, tai viskas atrodė kaip toj reklamoj - nelabai atsimenu ką reklamavo - ar indų ploviklį Fairy ar skalbimo miltelius - miestely nutiestos ilgiausios eilės stalų, visi geria alų ir valgo keptas dešreles, groja vokiška muzika - ach, norėčiau kad tai pasikartotų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 04 05, 11:49)
O per Velykas jei kur neišlėksi,( žinai, kuriam forume ) organizuojam keliautojų susitikimą Klaipėdoj. Ten su tokiu stažu yra , kad net pavydu  biggrin.gif

Mačiau, įsivaizduoju, kaip faina jums bus wub.gif Ir pasakojimai ten tokie ... kad tokiems keliautojams kaip aš tik slėptis lieka blush2.gif Mes įtariu, bandysim per Velykas atidaryt šių metų kelionių sezoną ax.gif Aišku ,čia tik svajoju, bet svajonės juk kartais ir pildosi wub.gif Norėčiau, kad ir ši išsipildytų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip tik tavęs ten labai ir trūks, nes patirties irgi turi oho kiek . bigsmile.gif Bet, manau, gal nepaskutinis kartas.
Iš visos širdies linkiu, kad tavo Velykinė svajonė išsipildytų biggrin.gif
Atsakyti