QUOTE(Veivas @ 2011 02 01, 23:51)
Pritariu del Gps...ismaisiau visa Europa, greit bus desimtmetis kai keliaujame su zmona dviese ir be GPS butu sunku..kas be ko , popierini varianta irgi reikia tureti...
QUOTE(Veivas @ 2011 02 02, 17:50)
Tikrai aš nieko neturiu prieš GPS Tai yra tikrai nuostabus kelionių pagalbininkas Na, bet aš tikriausiai esu keistuolė - man tiesiog BEPROTIŠKAI patinka šturmanaut - tikriausiai dėl to ir nepasigendu GPS-o Kad jūs žinotumėt kokį kaifą jaučiu dirbdama "šturmano" darbą Neįsivaizduojat, koks jausmas apima kokiam didžiuliam mieste, pvz. Paryžiui , "nuvairuot" šeimą ten kur reikia Tai toks adrenalinas Vien dėl to fantastiško pasitenkinimo jausmo nenoriu "parduot" savęs GPS Mes irgi automobiliu apkeliavom daugiau nei pusę Europos ir mano pagalba dar niekada "nepaklydom" Aš paprasčiausiai nenoriu atimt iš savęs galimybės patirt tą malonumą, kurį pajauti SAVO JĖGOM kelionėje atradęs tai ko ieškojai, nes tikrai žinau, jei įsigyčiau GPS - pasiduočiau jo įtakai - aptingčiau ir likčiau tik keleiviu, sėdinčiu šalia vairuotojo
Paskaičiau ką parašiau ir pagalvojau, kad žmonės isivaizduos kad reikalų turi su mazochiste, kuri pati save kankina šturmanavimu Patikėkit, tikrai aš savęs nekankinu - tikraja ta žodžio prasme aš KAIFUOJU nuo šio darbo