Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į pasaką arba automobiliu po Europą 2010

QUOTE(Aidluka @ 2011 01 07, 23:21)

[/b] lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Savo fantazijose svajonių kelionių turiu tiek,  kad ... geriau

Kaip man tai pažįstama biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vidiga @ 2011 01 08, 14:21)

Baltosios gulbės pilis irgi superinė pasirodė, truputį skaičiau Bavarijos forume, kad ten šalia yra dvi pilys: baltoji ir geltonoji (lyg tai tėvo ir sūnaus) ar Jūs abejose pabūvojote, nes nuotraukos kaip supratau  yra abiejų smile.gif ir jei atsimenat ar reikėjo mokėti už įėjimą, jei vaikšai tik po pilies kiemelius, bet neini į vidų (menes) ir ar būtinas gidas...

Abi pilys visai šalia- baltoji Liudvigo, o geltonoji tėvo. Po kiemus galima vaikščioti kiek nori be bilietų, o lankymas su bilietais, nustatytomis valandomis ir tik su gidu.
Papildyta:
QUOTE(vidiga @ 2011 01 05, 14:41)
  sakykit ar įmanoma kempinguose gauti "nameli" ar kambariuką ar ką nors panašaus, kad būtų galima nusiprausti ir pasigaminti valgyti? Jei taip, tai ar tai daug brangiau nei miegoti palapinėje? ar būna laisvų vietų ir pan...

Galima ir kempinguose gauti, bet jeigu lyginti kainas, tai tų namelių kainos paprastai nesiskiria nuo kainų pensionuose arba motorestuose arba jeigu nuomojiesi vadinamus butus- apartamentu.
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2011 01 08, 14:21)
Savo sūneliui jau parodziau Jūsų aplankytą dino parką (jei gerai atsimenu Lenkijoje), tai ziurejo issiziojes  biggrin.gif , labai patiko, jau laukia vasaros ir savo sutaupytus pinigelius kėsinasi i keliones kaupyklę įdėti... pagalvojau, kad pačiu laiku apie šiuos parkus sužinojau (kažkaip anksčiau nebuvau aprašymuose radusi), nes musu jaunuoliui jau 9 metai, tai gali greitu laiku dinozaurai ir neberūpėti  biggrin.gif , beje tai ypač tinka mūsų vaikui, nes jam net mašinyčių nelabai reikėjo, l. daug žaidė su visokiausiais dinozaurais ir be abejo lego...sakau, butu ir i legolenda neprošalį nuvažiuoti, bet tai jau visai į kitą pusę, o mus visgi traukia kur šilčiau  ax.gif

Tie dinozaurų parkai tikrai yra tikrai įspūdingi - net suaugusiems labai smagu po juos pasivaikščiot drinks_cheers.gif
Mūsiškis irgi buvo tiesiog pamišęs dėl lego - galėdavo per dienų dienas kažką konstruot - net kažkokiam konkurse esam laimėję lego advento kalendorių už kažkokį "kūrinį" iš lego thumbup.gif Žinodami vaiko aistrą lego kaladėlėm 2009 metais paskutinę akimirką iškeitėm Norvegiją į galimybę vaikui 12 gimtadienį sutikt Danijos Legolande thumbup.gif Labai tuo džiaugiuos - vaikinui labai patiko , bet galiu pasakyt kad vos vos spėjom į nuvažiuojantį traukinį - dar akimirka ir būtume pavėlavę, t.y. jį "išaugę" doh.gif Per tą pačią kelionę dar aplankėm Asterikso parką Paryžiui thumbup.gif Vaikinas džiaugės kad pirma važiavom į Legolandą, o tik po į Asteriksą - jei būtų buvę priešingai - Legolendas būtų buvęs nebeįdomus - tiesiog vaikiškas po "išgyventų" mirties kilpų doh.gif

Jei norit aplankyt Legolandą nebūtina važiuot į Daniją - ir Vokietijoj - Bavarijoj netoli Miuncheno yra Legolendas thumbup.gif Nemanau kad jis prastesnis nei esantis lego tėvynėj Danijoj lotuliukas.gif

http://www.legoland.de/en/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 14 sausio 2011 - 23:10
QUOTE(Aidluka @ 2011 01 08, 04:43)
kažkaip vis prisimenu Zakopanę - jau tada seniai pasakiau, kad pas žmones daugiau niekada nenakvosim schmoll.gif

oi, zakopane ir mums siuo klausimu atsirugo, "pakrikstijo" doh.gif biggrin.gif po to net nebenorejome nei uz ka pas zmones apsistoti doh.gif kazkokia fobija buvo atsiradusi net. tai lapkriti Italijoje kai paskambinome i apartamentu duris, tai nervinausi labai, kas dabar per boba atidarys duris doh.gif biggrin.gif bet buvo liuks. O kempingai man labai patinka, mums kempinguose labai inteligentiski, mieli ir labai idomus "kaimynai" pasitaikydavo wub.gif dievinu kempingus, tikras atostogu jausmas juose, ypatingai su palapine apsistojus wub.gif
Atsakyti
[quote=Aidluka,2011 01 14, 22:50]
Tie dinozaurų parkai tikrai yra tikrai įspūdingi - net suaugusiems labai smagu po juos pasivaikščiot drinks_cheers.gif

ar dino parke buvote tik Lenkijoje ar ir Čekijoje, jei taip, tai kur labiau patiko?
o jei tiksliau, tai kuriame parke Jūsų jaunuolis dinozauro nasruose sedejo? bigsmile.gif

ir dar klausimėlis: kiek maždaug laiko reikia planuoti dino parkui?
Atsakyti
Net pamiršau, kad dabar viduržiemis ir kas aš su temperatūra guliu lovoje smile.gif ... Ačiū jums labai už nuostabų fotoreportažą.
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 01 08, 01:02)
Šiaip nors ir gėda prisipažinsiu - pats neištvermingiausias žmogus mūsų kompanijoj esu aš blush2.gif

Sunku tuo patikėti lotuliukas.gif Iš jūsų viso fotoreportažo - ir pasakojimo, ir įspūdžių pateikimo, jau nekalbu apie nuotraukas - jos išvis užburiančios wub.gif - sklinda tokia jėga ir energija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Abejoju, kad silpnas žmogus galėtų sukurti kažką panašaus schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Aidluka @ 2011 01 08, 01:42)
...mūsų vaikinas šiemet griežtai atsisakė Gardalando - matyt dar neišgaravo pernykštis Asterikso adrenalinas  lotuliukas.gif

Truputį nesupratau, kodėl vaikas nenorėjo į Gardalandą blush2.gif Maniškis jaučiu tikrai ten norėtų thumbup.gif
Atsakyti
Audiga, Nagucių_feja galit žiūrėt nuotraukas - sumokėjau, kad nereiktų tiek ilgai laukt, tai jau rodo smile.gif
Ačiū Jūrai, kad išmokė mane naudotis Photobucketo informacija 4u.gif Dabar galiu matyt kiek išnaudotas limitas - manau daug kas jau pradėjo planuotis kelionių maršrutus ir rinktis informaciją, per pirmas penkias sausio dienas jau net 50 proc. buvo išnaudotas mano Photobucketo peržiūrų limitas lotuliukas.gif Jeigu dar kada dingtų nuotraukos tai tikrai nuo kiekvieno mėn. pirmos dienos jas vėl rodys mirksiukas.gif Visiems linkiu susiplanuot ir įgyvendint po nuostabią savo svajonių kelionę wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 23 sausio 2011 - 16:27
Ačiū Aidluka 4u.gif ... Kaip tik baigėsi sesija, tai sakiau iškart pulsiu planuotis, turėsiu daugiau laiko, o čia žiūriu - nebėr nuotraukų...Tai jau šįvakar sodinsiu šeimyną ir planuosim...planuosim... širdis atsigauna...ačiū už nuostabų reportažą...
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2011 01 23, 17:40)
Ačiū Aidluka  4u.gif ... Kaip tik baigėsi sesija, tai sakiau iškart pulsiu planuotis, turėsiu daugiau laiko, o čia žiūriu - nebėr nuotraukų...Tai jau šįvakar sodinsiu šeimyną ir planuosim...planuosim... širdis atsigauna...ačiū už nuostabų reportažą...

Nėr už ką lotuliukas.gif Linkiu susiplanuot patį nuostabiausią savo svajonių kelionės maršrutą thumbup.gif Juk kelionės planavimas yra toks gėris wub.gif wub.gif wub.gif Aš kažko per savo asmenines problemas šiuo klausimu šiais metais esu pastrigus ax.gif ax.gif ax.gif Bet po truputį ir mano svajonių maršrutas dėliojasi, galbūt pavyks jį įgyvendint - jau dabar svaigstu kaip noriu kur nors pakeliaut wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 23 sausio 2011 - 20:43
Tikrai saunus reportazas, fantastiskos foto ir puiki kelione. Mums reikejo 4 kelioniu, kad tiek apvaziuotume ax.gif Ir tai ne viska. Ir dar man labai patiko, kad nebuvot grieztai apsibreze pagal grafika - patiko Venecija ir buvot kiek norejot. Sito reikes is jusu pasimokyti. Sekmes jums sekanciose kelionese. Ir lauksim tolimesniu ispudziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2011 01 19, 13:53)
ar dino parke buvote tik Lenkijoje ar ir Čekijoje, jei taip,  tai kur labiau patiko?
o jei tiksliau, tai kuriame parke Jūsų jaunuolis dinozauro nasruose sedejo?  bigsmile.gif
ir dar klausimėlis: kiek maždaug laiko reikia planuoti dino parkui?

Dinozaurų parkams aplankyt pilnai užtenka 2-3 valandų thumbup.gif
Mes buvom tik Lenkijos dinozaurų parkuose smile.gif Tie nasrai yra Baltowo dinoparke - jis yra į apačią nuo Varšuvos už Radomo
http://www.geo.uw.ed...ALTOW/index.htm

Čia to dinoparko puslapis
http://www.juraparkb...pl/index_en.php

Kitas yra Solec Kujawsky šalia Torunės - patogu jį aplankyti važiuojant link Vokietijos - mes jame pabuvojom važiuodami į Berlyną - buvo puiki tarpinė stotelė thumbup.gif
http://www.juraparks...dex.php?go=mapa

O kuris labiau patiko net negalėčiau pasakyt g.gif Bent jau mums tai jie abu patiko - paprasčiausiai kuris pakeliui tą ir rinkitės thumbup.gif

Jei nepakeliui galit rinktis dinoparkus Čekijoj - manau visi tie parkai yra panašūs - juk pagrindiniai veikėjai juose - dinozaurai lotuliukas.gif
Čia Čekijos dinoparkų puslapis
http://www.dinopark.cz/

Daugiau informacijos apie Čekijos dinoparkus gali suteikt Jūra (paskaitykit jos fotoreportažą iš Čekijos thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2010 10 31, 00:39)
Net nustebau, kiek cia daug keliaujanciu "senoviskai", su zemelapiais  smile.gif Mes jau keli metai beveik tik su GPS keliaujam, nors zemelapis visada yra masinoje, ranka pasiekiamas, jei prireiktu. Bet maltis po miestus be GPS, ieskant reikalingos gatves, o dar jei vienpusio eismo sistema... ne uz ka nebenoreciau! Ir ilgus atstumus vaziuojant GPS pravercia, zinai, kiek nuvaziuota, kiek dar laiko, ir apie eismo problemas pranesa, jei pvz autostradoj kamstis, gali laiku pamatyti ir pasirinkti kita marsruta... zodziu, as tai labai dziaugiuosi siuo navigacijos isradimu  thumbup.gif  Tiesa, musu GPS Lietuvoje kazkodel daznai "grybauja". (Nesistebekit, mes i Lietuva kaip turistai atvaziuojam, tai mums ir GPS prireikia  blush2.gif  biggrin.gif)

Bet va simet kaledinems atostogoms susiruosem pasivazineti po pietini Tunisa, tai zemelapiu, tinkamu musu GPS, nepavyksta rasti. Teks man vel sturmanu dirbti...  doh.gif  mirksiukas.gif

O stai veidu nuotraukose man kazkaip netruksta...  g.gif Ypac jei gamtos nuotraukos, tai beveik geriau, kai veidai demesio neblasko...  ax.gif  smile.gif

Pritariu del Gps...ismaisiau visa Europa, greit bus desimtmetis kai keliaujame su zmona dviese ir be GPS butu sunku..kas be ko , popierini varianta irgi reikia tureti... thumbup.gif
Atsakyti