QUOTE(ARDUTE @ 2010 12 11, 20:20)
Man dar truputį neaišku dėl maisto
Gal galėtutumėte parašyti ką tuose Lidl'uose konkrečiai galima nusipirkti pavalgyti
Ar tų Lidl'ų yra visose šalyse 

Lid'l yra normalūs dideli prekybos centrai, bet pigūs. Pavalgyti galima nusipirkti absoliučiai viską. Taip kaip pirktumėte pas Norfoj ar maksimoj, tik asortimentas kitoks, o tai juk įdomiau. Taip pat normalūs prekybos centrai- Kaufland, Tesco, Aldi ir t.t. Į kurį benuvažiuosit, visur visko pavalgyt ir nusipirksit

Papildyta:
QUOTE(Aidluka @ 2010 12 12, 17:24)
Rašydama, kad man ta pilis nepadarė įspūdžio, aš turėjau galvoje pilies vidų - kažkaip tikėjaus kitokį vaizdą pamatyt, be to galvojau, kad galima bus išeit į pilies balkonus, nes pro langus matėsi tiesiog fantaštiški vaizdai
Bet visi langai ir balkonai buvo uždaryti - nebuvo galimybės pasigrožėt nuostabiomis Alpėmis
O pilis iš išorės, nuo Marijos tiltelio, ją supantys Alpių vaizdai buvo tiesiog NUOSTABŪS

Iš tikrųjų aplink vaizdai nuostabūs. Rekomenduočiau grįžtant nusileisti takiuku link krioklio - pamatysit papildomų nuostabių vaizdų

QUOTE(audiga @ 2010 12 05, 20:50)
Pritariu dėl kompanijos ir auto gedimo...
Mums irgi geriausia kompanija - sava šeimyna
Nors su auto tai gali būt kuriozų - mums pradurtą padangą suremontavo už 160 lt
, na tiesą pasakius net rato nuėmę nebuvo servise, tik šniūrą įvėrė, kai pas mus toks remontas kainuoja 6 litus...tai jeigu kas rimčiau?
...bet kas nerizikuoja tas negeria šampano

o mum kazkada ir 1200 lt kainavo

QUOTE(ARDUTE @ 2010 12 11, 20:20)
Man dar truputį neaišku dėl maisto
Gal galėtutumėte parašyti ką tuose Lidl'uose konkrečiai galima nusipirkti pavalgyti
Ar tų Lidl'ų yra visose šalyse 

QUOTE(Aruna @ 2010 12 13, 10:46)
Lid'l yra normalūs dideli prekybos centrai, bet pigūs. Pavalgyti galima nusipirkti absoliučiai viską. Taip kaip pirktumėte pas Norfoj ar maksimoj, tik asortimentas kitoks, o tai juk įdomiau. Taip pat normalūs prekybos centrai- Kaufland, Tesco, Aldi ir t.t. Į kurį benuvažiuosit, visur visko pavalgyt ir nusipirksit 

Kaip Aruna ir atsakė, Lidl ir kituose prekybos centruose galima ką tik norit nusipirkt

Papildyta:
Daržoves ir vaisius bent jau Italijoj patarčiau pirkti iš ūkininkų

QUOTE(kubiliaus NEdraugas @ 2010 12 09, 16:31)

Tikiuosi ir as ateityje ko nors panasaus

Dėkui už komplimentus

QUOTE(_Night_ @ 2010 12 12, 23:48)
Vienas geriausių fotoreportažų, labai įdomu ir gražu. Temos autorė turi talentą fotografuoti... ! Negaliu apsakyti, kaip patiko 

QUOTE(rapugis @ 2010 12 12, 23:10)
Aciu uz fantastiska fotoreportaza
super
"Rijom" su MB apsiseilije, mes tokie pat sedam, i auto vaikus ir pirmyn
. Pradzia Tatrai - matyt visu startas
.
Nukniauksim Jusu kaikuriuos epizodus keliones - Sveicarija, gal Monaka. Iki Prancuzijos gal ne, jei su dukryte teks vel vaziuoti. Italiskas Alpes matem, norim leistis siek tiek zemyn.

"Rijom" su MB apsiseilije, mes tokie pat sedam, i auto vaikus ir pirmyn

Nukniauksim Jusu kaikuriuos epizodus keliones - Sveicarija, gal Monaka. Iki Prancuzijos gal ne, jei su dukryte teks vel vaziuoti. Italiskas Alpes matem, norim leistis siek tiek zemyn.
Džiaugiuos, mergaitės, kad patiko

Rapugis, patarčiau ir Prancūzijos neatsisakyt - bent jau į Aquille du Midi pakilkit - jis yra visai šalia Šveicarijos sienos- patikėkit nuotraukos tikrai neatskleidžia nei pusės realybėje matomo Montblano ir visų Alpių grožio

QUOTE(rapugis @ 2010 12 12, 23:10)
Oj kaip smalsu ka siai vasarai planuojate. Ar jau planuojate marsruta?
Kažkas man užplaukė - visai nekyla rankos nieko planuot

QUOTE(Aidluka @ 2010 12 16, 20:59)
....Kadangi per vieną kelionę mes dažniausiai aplankom daug šalių, tai tik įvažiavę į šalį, visada sustojam pirmam pasitaikiusiam Lidl'e - labai įdomu pamatyt kaip keičias prekių asortimentas kiekvienoje šalyje
Tai tavo savotišku žaidimu
Šiemet mums kažkaip labiausiai įspūdį prekių įvairove paliko Italijos Lidlai

Gal atsimenate esminius skirtumus tarp skirtinguose šalyse esančių Lidl'ų prekių? Ar Šveicarijoje buvo šio tinklo parduotuvių?
QUOTE(ARDUTE @ 2010 12 19, 12:33)
Gal atsimenate esminius skirtumus tarp skirtinguose šalyse esančių Lidl'ų prekių? Ar Šveicarijoje buvo šio tinklo parduotuvių?
Skirtumai tokie, kad nelietuviškos prekės, o to regiono. Pvz yra sūris Lietuvoj, nuvažiuokit į Lenkiją ten irgi sūris ( tik pasirinkimas kur kas didesnis), bet jau kitoks ir taip kiekvienoj šaly. Esminis skirtumas- kitas gamintojas, kitoks ir produktas.
Yra Lidl ir Šveicarijoj. Taip pat kitas pigus tinklas Aldi. Apskritai, jei norit nusipikrti maisto, geriausia prekintis didžiuosiuose prekybos centruose, nes kainos palankiausios.. Galite per google susirasti kokie prekybso centrai yra tuose miestuose, kur lankysitės. Mes tuose miestuose, kur nakvojam, visada pasižiūrim, kur artimiausi prekybcentriai, kad nesiblaškyti ir iki kelių dirba.
Iš šio puslapio galit atsisiųsti netgi nuolaidas, kokios yra tą savaitę
http://www.lidl-info...l/lidl-info.htm
Pas mus iki šiol eina Tesco- vis neprisiruošiam atsisakyti

O mes Lenkijoje tik Carrefour, kartais Auchan. Auchan ir Kaufland -Cekija, Slovakija.Kitose salyse lieka TESCO, Lidl,Eleclerc
Mums irgi patinka Tesco
Jau vien dėlto, kad kelionėse labai tingis užsiimt maisto gaminimu, o ten gausus pasirinkimas karštų patiekalų
Mano vyrų užduotis vakare yra pastatyt palapinę, o mano paruošt vakarienę
Jei yra galimybė, aš stengiuos nusimuilinti
Dažnai už mane šį darbą atlieka Tesco (aišku ir kiti prekybcentriai) - man lieka tik padengti stalą
Kiek prisimenu, Lidluose nėra karštų patiekalų (nesu tuo tikra - gal klystu, bet kažkaip neprisimenu, kad mes būtume pirkę
)
Be to Tesco gausus pasirinkimas rūbų ir kitų prekių
Šiemet liepos pabaigoj net 70 proc. nuolaidos buvo vaikiškiems drabužėliams - tai tiek grožybių savo laukiančioms mergytėms pripirkau - kainos labai juokingos pasirodė
Iš vis pastebėjau, kad Tesco prekių (bent jau rūbų, kanceliarinių prekių, kuprinių) kokybė daug geresnė nei mūsų Maximų ar Rimi

Be to Tesco gausus pasirinkimas rūbų ir kitų prekių

QUOTE(ARDUTE @ 2010 12 07, 22:19)
Visada važiuodavome vienu automobiliu keturiese - aš su vyru ir mano brolis su žmona
Mes esam visi kaip viena šeima
Šiais metais pasiėmėme ir sūnų - tai tiek problemų turėjome
Visą kelią prazyzė kad nori į kaimą pas senelius
To tai tikrai kelionėje nesitikėjome, galvojome, kad džiaugsis kalnus pamatęs, bet deja...
Viena iš priežasčių kodėl norime važiuoti ne tik su brolio šeima, bet ir su draugais, yra sūnus
Manome, jei keliaus daugiau vaikų, tai jam kelionėje bus daug smagiau 

Kaip supratau nelabai pasirūpinot vaiko užimtumu, ar ne

Šiaip jei nėra planuose jokių pramogų parkų, bent vaikų maudynėmis reikia pasirūpint

QUOTE(Aidluka @ 2010 12 26, 20:01)
Labai gėda, bet tikrai apie vaiką nelabai pagalvojome - galvojome kad kalnų jam užteks, bet deja

QUOTE(Aidluka @ 2010 12 26, 20:01)
Jau vien Lenkijoje yra keli dinozaurų parkai, kuriuose tikrai verta sustoti - vaikai tikrai liks sužavėti

Apie dinozaurų parkus nieko nebuvau girdėjusi, kol neperskaičiau Jūros fotoreportažo iš Čekijos