Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į pasaką arba automobiliu po Europą 2010

Pritariu dėl kompanijos ir auto gedimo... drinks_cheers.gif Mums irgi geriausia kompanija - sava šeimyna rolleyes.gif Nors su auto tai gali būt kuriozų - mums pradurtą padangą suremontavo už 160 lt doh.gif , na tiesą pasakius net rato nuėmę nebuvo servise, tik šniūrą įvėrė, kai pas mus toks remontas kainuoja 6 litus...tai jeigu kas rimčiau? g.gif ...bet kas nerizikuoja tas negeria šampano drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2010 12 05, 20:50)
Pritariu dėl kompanijos ir auto gedimo...  drinks_cheers.gif  Mums irgi geriausia kompanija - sava šeimyna rolleyes.gif  Nors su auto tai gali būt kuriozų - mums  pradurtą padangą suremontavo už 160 lt  doh.gif , na tiesą pasakius net rato nuėmę nebuvo servise, tik šniūrą įvėrė, kai pas mus toks remontas kainuoja 6 litus...tai jeigu kas rimčiau?  g.gif

Be abejo - geriausia, kad automobilio gedimų, bent jau rimtesnių, kelionėje nebūtų thumbup.gif Bet nei vienas nuo to nesam apsaugoti - čia paprasčiausiai kaip loterija - arba pasiseks, arba ne... drinks_cheers.gif O remonto kainos, tai sutinku, kad kosminės... doh.gif Bet ką darysi, reikia rizikuoti, juk negalima atsisakyti tokio nuostabaus keliavimo būdo schmoll.gif

QUOTE(audiga @ 2010 12 05, 20:50)
...bet kas nerizikuoja tas negeria šampano drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Būtent drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 05 gruodžio 2010 - 21:49
QUOTE(ARDUTE @ 2010 11 18, 21:28)
Kaip manote, ar mūsų planas važiuoti keliomis mašinomis yra įmanomas g.gif , nes dabar kažkaip nelabai įsivaizduojame kaip visa tai turėtų vykti, gal geriau mikroautobusiuką išsinuomoti g.gif

Su mikroautobusiuku kelionė gausis pigesnė - degalai, kelių mokesčiai, stovėjimo aikštelės- viskas vienam auto.
O norus visada galima suderinti. Mes -jei važiuojam su kompanija- nusiunčiam kelionės planą, nakvynės vietas (didesnei kompanijai tikrai reikia iš anksto užsisakyti, kad paskui laiko negaišti paieškoms), piniginę kelionės išraišką nakvynei, degalams, kelių mokesčiams ir viskas. O atvykus į vietą, tai kas kur nori, ten tas ir eina. Būna, kad vaikšotm visą kompaniją, būna, kad iš karto išsibarstom, sutarę susitikimo laiką ir kiekvienas veikia ką nori. Aišku, ir kelionės metu, būna, kad pakoreguojam maršrutą ar lankomą objektą, bet niekada nebuvo jokių nepasitenkinimų, nes kompanija išbandyta, nekonfliktiška ir labai tolerantiška biggrin.gif
Dėl auto gedimo, tai niekas niekada neapsaugotas nuo to, bet jei važiuojam savo auto, tai visada gerai pasitikrinam prieš kelionę, jeigu kas kliūna iš karto pasiremontuojam, kad paskui nebūtų bėdos. Galų gale galima su savo važiuojant nusipirkti ALTO kortelę techninei pagalbai, kuri galioja ir Lietuvoje, ir užsienyje visus metus - bent jau Lietuvoj teko naudotis, tai likau patenkinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 07 gruodžio 2010 - 09:28
esam keliavę ir 3 mašinomis, ir 2, tai kažkaip viskas normaliai, tik reikia prisitaikyti vieniems prie kitų truputį na ir kelyje truputį ne tik savęs žiūrėti, bet ir kolegų.
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2010 12 05, 19:30)
Ardute, jūs minėjote, kad irgi esat keliavus po Slovakiją - tai kaip jūs keliavot - ar vieni, ar su kompanija? Manau, kad pati jaučiate kaip jums smagiau keliaut thumbup.gif Žmonės labai skirtingi - vieniems kompanija būtina, kitiems kelionėj daug smagiau pabūt tik su šeima drinks_cheers.gif

Mes jau tris kartus aplankėme Slovakiją - labai traukia tie kalnai wub.gif Tik po jūsų nuostabios pasakos Tatrai nublanko - labai norime į Alpes wub.gif wub.gif wub.gif
Visada važiuodavome vienu automobiliu keturiese - aš su vyru ir mano brolis su žmona thumbup.gif Mes esam visi kaip viena šeima thumbup.gif Šiais metais pasiėmėme ir sūnų - tai tiek problemų turėjome doh.gif Visą kelią prazyzė kad nori į kaimą pas senelius doh.gif To tai tikrai kelionėje nesitikėjome, galvojome, kad džiaugsis kalnus pamatęs, bet deja... schmoll.gif Viena iš priežasčių kodėl norime važiuoti ne tik su brolio šeima, bet ir su draugais, yra sūnus smile.gif Manome, jei keliaus daugiau vaikų, tai jam kelionėje bus daug smagiau ax.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif Aciu jums labai..net praverkiau blush2.gif wub.gif wub.gif
Nes mes vasara irgi patyrem nerealiu ispudziu..prakeliavom po Europa 6000 km su masina) Davaziavom iki Neapolio .Taigi aciu jums labai dar karta drinks_cheers.gif
Kaip tik sedziu rengiu fotoknyga is atostogu nuotrauku)po eglute wub.gif ...labai grazu gaunasi) Tikiuosiu mano vyrukams patiks ir bus siurprizas)
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 12 07, 23:07)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Aciu jums labai..net praverkiau blush2.gif  wub.gif  wub.gif
Nes mes vasara irgi patyrem nerealiu ispudziu..prakeliavom po Europa 6000 km su masina) Davaziavom iki Neapolio .Taigi aciu jums labai dar karta  drinks_cheers.gif
Kaip tik sedziu rengiu fotoknyga is atostogu nuotrauku)po eglute  wub.gif ...labai grazu gaunasi) Tikiuosiu mano vyrukams patiks ir bus siurprizas)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Džiauguos, kad sužadinau prisiminimus smile.gif Labai gerą idėją parengt fotoknygą sugalvojot (aš irgi kartais apie tai pamąstau, tik kažkaip laiko stygius neleidžia to įgyvendint) thumbup.gif Manau, jei šeima nežino, tai tikrai nuostabų siurprizą jiems padarysit thumbup.gif Aš irgi tik dabar pasidariau kelionės nuotraukas - ir tikrąją ta žodžio prasme jas parsinešus apsiblioviau - net negalėjau patikėt, kad mano fantazijų vaisius iš tikrųjų yra tapęs realybe wub.gif
Pasielgsiu nekorektiškai ir truputį pateršiu fotoreportažą - tikuos sūnelis labai nesupyks - šią nuotrauką pasidariau didelę ir įsirėminau ax.gif Visgi didžiausią įspūdį mums paliko Aquille du Midi - neveltui ji buvo mūsų kelionės "vinis" wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 08 gruodžio 2010 - 00:03
rolleyes.gif Vienas geriausiu mano matytu fotoreportazu, maciau thumbup.gif super kelione, net seiles pradejo varveti beziurint drinks_cheers.gif Linkiu dar daug tokiu ir dar ispudingesniu kelioniu thumbup.gif
Tikiuosi ir as ateityje ko nors panasaus 4u.gif Didelis Aciu uz ispudziu pasidalinima, nes paciam tenka mazai keliauti, visa tai dar bus tik ateityje , tai kol kas gyvenu tik virtualiomis kelionemis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2010 10 27, 20:07)
...Kitose šalyse maistą daugiausia pirkdavom Lidl prekybos centruose - kainos pakankamai normalios, ir pasirinkimas nemažas  drinks_cheers.gif

Man dar truputį neaišku dėl maisto blush2.gif Gal galėtutumėte parašyti ką tuose Lidl'uose konkrečiai galima nusipirkti pavalgyti smile.gif Ar tų Lidl'ų yra visose šalyse g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2010 10 04, 22:19)
O vaikui realybeje isvysta svajone patiko? Nenusivyle?
Vaiko pilis tai nenuvylė, truputį buvo nuliūdęs, nes tikėjos kad galės visus pilies užkaborius išlandžiot ir į pilies bokštą užlipt, bet deja  verysad.gif Man tai pilis didelio įspūdžio nepaliko - pilis kaip pilis  smile.gif

QUOTE(Aidluka @ 2010 10 04, 20:35)

Baltoji gulbė visu gražumu nuo Marijos tiltelio thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Jei ne paslaptis, kodėl ta nuostabioji gulbė (bent iš nuotraukų man ji pasirodė fantastiška wub.gif wub.gif wub.gif ) jums įspūdžio nepadarė g.gif
Atsakyti
QUOTE(ARDUTE @ 2010 12 11, 20:58)
Jei ne paslaptis, kodėl ta nuostabioji gulbė (bent iš nuotraukų man ji pasirodė fantastiška wub.gif  wub.gif  wub.gif ) jums įspūdžio nepadarė g.gif

Rašydama, kad man ta pilis nepadarė įspūdžio, aš turėjau galvoje pilies vidų - kažkaip tikėjaus kitokį vaizdą pamatyt, be to galvojau, kad galima bus išeit į pilies balkonus, nes pro langus matėsi tiesiog fantaštiški vaizdai wub.gif Bet visi langai ir balkonai buvo uždaryti - nebuvo galimybės pasigrožėt nuostabiomis Alpėmis ax.gif O pilis iš išorės, nuo Marijos tiltelio, ją supantys Alpių vaizdai buvo tiesiog NUOSTABŪS thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 12 gruodžio 2010 - 16:30
Aciu uz fantastiska fotoreportaza 4u.gif super wub.gif
"Rijom" su MB apsiseilije, mes tokie pat sedam, i auto vaikus ir pirmyn biggrin.gif . Pradzia Tatrai - matyt visu startas biggrin.gif .
Nukniauksim Jusu kaikuriuos epizodus keliones - Sveicarija, gal Monaka. Iki Prancuzijos gal ne, jei su dukryte teks vel vaziuoti. Italiskas Alpes matem, norim leistis siek tiek zemyn.
Oj kaip smalsu ka siai vasarai planuojate. Ar jau planuojate marsruta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapugis: 12 gruodžio 2010 - 22:11