QUOTE(green_tea @ 2010 10 27, 21:14)
Labai smagus fotoreportazas su daug graziu nuotrauku

Man labai patinka tokie reportazai, kur nuotrauku nepagaileta

Tik vis delto truksta veidu...

Pati kelionese fotografuoju ir ne visi pakeleiviai tuo dziaugiasi, taciau ismokiau juos nors kartais ir mane nufotografuoti. Ne ypatingai megstu buti kadre, taciau man mieliau ziureti i tas savo keliones nuotraukas, kuriose esu as. Veliau jas ir atsispausdinu bei pasikabinu
O
Visos nuotraukos, kurias atsirenku darytis yra su "veidais"

Turiu įprotį iš kiekvienos "didžiosios" metų kelionės pasidaryt po albumą gražiausių nuotraukų - jau atsirinkau 300 - laukiu kada eurokosas paskelbs akciją nuotraukoms

O po to vis žiūriu ir žiūriu - popierinis variantas man patinka daug labiau nei nuotraukos kompe

O į fotoreportažą labiau tinka vaizdai - be to ir pačiai proga buvo peržiūrėt kokius vaizdus pavyko pagaut

Praėjusių metų kelionės vaizdus išvis galtik kelis kartus žiūrėjau, kai po ilgo laiko atsiverčiau net nepatikėjau kad tokiose gražiose vietose teko pabuvot
O kokia pas jus palapine? Kur isigijote?
Kadangi , važiuojant į Kroatiją, Slovakijoj prasidėjo audra ir lūžusi medžio šaka pradūrė mūsų senosios palapinės prieškambarį, tai pernai sau kalėdoms pasidovanojom naują - ją pirkom iš pigu.lt. esam labai patenkinti
http://pigu.lt/palap...tra_4?id=367637
Be to, kaip minėjau, vežiojamės ir mažutę, tokią kur maximoj 20-30 kainuoja - kartais praverčia kai tingim kempingo ieškot
Dar butu idomu suzinoti, kokius daiktus imates su savimi? Nesu keliavusi dar automobiliu, todel neisivaizduoju, ka imti i tokia kelione?
Būtiniausi daiktai palapinė, miegmaišiai, čiūžinys, viryklė, elektrinis virdulys, o visa kita beveik kaip važiuojant į eilinę kelionę - drabužiai, higienos priemonęs, maistas, vaistai - man atrodo pagrindinius vaiktus išvardinau, kažkur internete mačiau yra labai smulkus sąrašas kelionei reikalingų daiktų
O važiuodami ilgus maršrutus mes labai mėgstam klausytis muzikos ir paprasčiausiai kalbėtis - juk kai pagalvoju kaip retai būnam visi trys kartu - tėtis ištisai komandiruotėse - grįžta namo tik savaitgaliais

Mums kelionės yra galimybė visai šeimai pabūti kartu, todėl mums visai nereikalinga kompanija - visada važiuojam vieni patys
Papildyta:
QUOTE(almaklp @ 2010 10 29, 21:48)
atrodo as turiu Austrijos kempingu zemelapi. na ten ne tikras zemelapis, bet Austrijos kempingu leidinyje labai geras zemelapis su visais kempingais idetas. Jei ka - pabandysiu paieskoti, gal tiktu
O siaip tiek daug visko pas mus jau yra, kad net nebezinome ka ir beturime. Sysyk vel vaziuodami i kelione nusipirkome dar Cekijos zemelapi, o pasirodo toki viena jau turime
Ačiū labai

, aš savo Atlase su markeriu susižymėjau visus kempingus iš šio puslapio
http://www.eurocampi...o.uk/en/europe/
Tai juokiuos, kad dabar turiu Atlasą su "kempingais"

Beje, visai neblogai gavos - tikrai galėjau kelionėj juo pasiklaut

Tik pikta buvo, kad iš karto jie nebuvo sužymėti, kelias dienas sugaišau, kol "savo maršrute" sudėliojau "taškiukus"
Mums su Čekija irgi panašiai gavos - kažkaip buvau užmiršus kad jau vieną žemėlapį turiu ir nusipirkau kitą

- gerai kad jie nors nevienodi buvo