San Marino suvenyrai Nors pats San Marinas ir priminė turgų, bet tikrai niekas netempė už skvernų į savo parduotuvėles Pats galėjai rinktis, kur nori užsukti ir ką nori pirkti - tikrai niekas nepiršo savo prekių kaip kad "informavo" kai kurie ten buvusieji O, beje, ten kainos tai tikrai lyginant su visa Italija labai "neblogos"
Paskutinis žvilsnis nuo San Marino kalno ir važiuojam toliau
Vėl važiuojam prie jūros, įsikuriam kempinge ir maudomės iki "susiraukšlėjimo" Šiandien paskutinė diena kai galime pamirkti nuostabioje Adrijos jūroje Vyrai randa pramogą - "krabiavimą", su savo nardymu mane baisiausiai prinervino - kelis kartus galvojau, kad paskendo
Atia Adrija
Atia Adrija
sveikute dar karta ddėkoju už tokia super ekskursiją po Europą.Esam sužavėti ir sekam kas dieną Jūsų reportažą, ir taip noris vis sakyti : dar, dar, dar....
taigis: DARRRRR........
taigis: DARRRRR........
Aidluka, fantastiskas reportazas! Daugumoje jusu aplankytu vietu teko pabuvoti, ir labai smagu buvo vel po jas pasidairyti. Tik mums prireike daugybes kelioniu, kad visa tai pamatyti, o jus per viena kelione sitiek aplanket Marsrutas labai ispudingas, ir nuotraukos puikios - akivaizdu, kad tikrai esate, kaip sakete, pamisusi del fotografavimo (Beje, mano vyras lygiai ta pati galvoja apie mano fotografavimo iprocius, kaip ir jusiskis apie jusu - tokie jau matyt tie vyrai )
O jau kalnai, kalnai... sitoks grozis Dievinu kalnus... Alpese visur teko buti - Prancuzijoj, Italijoj, Sveicarijoj, Austrijoj, ir ko gero, Sveicarijoj man vis tik graziausia buvo. Na isskyrus Aguille du Midi - fantastiska vieta Ir tie alpinistai... ar jums nesinorejo prie ju prisijungti? Man tai labai...
Ir dar labai smagu buvo vel "aplankyti" Manarola , ir Isimylejeliu taku pasivaikscioti
Labai lauksiu reportazo tesinio!
O jau kalnai, kalnai... sitoks grozis Dievinu kalnus... Alpese visur teko buti - Prancuzijoj, Italijoj, Sveicarijoj, Austrijoj, ir ko gero, Sveicarijoj man vis tik graziausia buvo. Na isskyrus Aguille du Midi - fantastiska vieta Ir tie alpinistai... ar jums nesinorejo prie ju prisijungti? Man tai labai...
Ir dar labai smagu buvo vel "aplankyti" Manarola , ir Isimylejeliu taku pasivaikscioti
Labai lauksiu reportazo tesinio!
20 diena.
Atvirai pasakius labai bijojau šios dienos Bijojau nusivilti dar viena svajone Bet ką gi, mes visai nebetoli savo tikslo - Venecijos Tik šį kartą viskas vyksta kitaip nei kitom dienom - pirma susirandam kempingą - didelis dėkui Ašai už rekomenduotą Rialto kempingą Įsikuriam ir autobusu važiuojam į Veneciją Pirmieji vaizdai tikrai palieka neblogą isspūdį
Papildyta:
O jau kaukių gražumas - jau įsivaizduoju koks grožis aplink turėtų būti Venecijos festivalio metu
Atvirai pasakius labai bijojau šios dienos Bijojau nusivilti dar viena svajone Bet ką gi, mes visai nebetoli savo tikslo - Venecijos Tik šį kartą viskas vyksta kitaip nei kitom dienom - pirma susirandam kempingą - didelis dėkui Ašai už rekomenduotą Rialto kempingą Įsikuriam ir autobusu važiuojam į Veneciją Pirmieji vaizdai tikrai palieka neblogą isspūdį
Papildyta:
O jau kaukių gražumas - jau įsivaizduoju koks grožis aplink turėtų būti Venecijos festivalio metu
Pasiekiam Rialto tiltą
"Kamštis" gondolų autostradoj
"Kamštis" gondolų autostradoj
Sprendžiam dilemą - niekaip negalim apsispręsti ką daryt - ar plaukti gondola ar laiveliu Kažkaip 100 eur už mažiau kaip pusvalandžio pasiplaukiojimą gondola pasirodė per brangu Perkam bilietus 12-kai valandų ir plaukiam laiveliu - autobusu
Papildyta:
Priplaukiam San Marko aikštę
Venecija iš varpinės bokšto
Papildyta:
Nuvylė San Marko aikštės balandžiai - bandelė jiems pasirodė neverta dėmesio
Diena praleista šitam nuostabiam mieste prabėgo kaip viena akimirka Ką gi , vėl lipam į laivelį ir plaukiam į autobusų stotį ir į kempingą
Nuostabi diena baigėsi
21 diena.
Išaušta rytas, keliamės Žiūriu, vaikštom visi "susisukę", kažkas negerai Dėl ko man blogai aš žinau, bet kas vyrukams net neįsivaizduoju Vyras neapsikentęs pareiškia, kad mes šiandien niekur nevažiuojam - pasiliekam dar vienai dienai kempinge ir vėl varom į Veneciją Abu su vaiku pasikabinam savo brangiausiam ant kaklo - pasirodo išsiaiškinom visos šeimos blogos nuotaikos priežastį Pasirodo visiems mums reikėjo dar vienos dienos Venecijoje Vaikas jau kuria planus kaip išlandžios visas Venecijos gatveles, lesins balandžius ir plaukios laiveliu Visi patenkinti pritariam tam , pietaujam ir vėl traukiam į savo pasakų miestą
Taigi, vėl Venecija, antras dublis
Pasirodo, mūsų laukia dar vienas siurprizas - vyras stovi prie kasos, nori vėl nusipirkti bilietus laiveliui-autobusui, aš tuo metu plavinėju aplinkui, tik žiūriu, kad visi lipdami į laivelį pasižymi bilietus, galvoju kažkas ne taip , juk vakar kai nusipirkau bilietus net nepagalvojau kad reikia juos pasižymėt Imu vakarykščius bilietus, irgi kišu į aparatą, pasirodo nuo šios valandos jie galioja 12 valandų Na, kaip paskutiniai "kaimiečiai" pasijautėm Kokia gėda būtų, jei būtų patikrinę bilietus - per savo kvailumą kiek rūpesčių būtume turėję Beje, antrą dieną net tris kartus tikrino... Na, nebūtumėm lietuviai, džiaugiamės - tikrai verta buvo Venecijoj pasilikt dar vieną dieną - juk vėl kiek grožio pamatysim ir visą dieną dar ""nemokamai" plaukiosim
Išlipam San Marko aikštėj
Išaušta rytas, keliamės Žiūriu, vaikštom visi "susisukę", kažkas negerai Dėl ko man blogai aš žinau, bet kas vyrukams net neįsivaizduoju Vyras neapsikentęs pareiškia, kad mes šiandien niekur nevažiuojam - pasiliekam dar vienai dienai kempinge ir vėl varom į Veneciją Abu su vaiku pasikabinam savo brangiausiam ant kaklo - pasirodo išsiaiškinom visos šeimos blogos nuotaikos priežastį Pasirodo visiems mums reikėjo dar vienos dienos Venecijoje Vaikas jau kuria planus kaip išlandžios visas Venecijos gatveles, lesins balandžius ir plaukios laiveliu Visi patenkinti pritariam tam , pietaujam ir vėl traukiam į savo pasakų miestą
Taigi, vėl Venecija, antras dublis
Pasirodo, mūsų laukia dar vienas siurprizas - vyras stovi prie kasos, nori vėl nusipirkti bilietus laiveliui-autobusui, aš tuo metu plavinėju aplinkui, tik žiūriu, kad visi lipdami į laivelį pasižymi bilietus, galvoju kažkas ne taip , juk vakar kai nusipirkau bilietus net nepagalvojau kad reikia juos pasižymėt Imu vakarykščius bilietus, irgi kišu į aparatą, pasirodo nuo šios valandos jie galioja 12 valandų Na, kaip paskutiniai "kaimiečiai" pasijautėm Kokia gėda būtų, jei būtų patikrinę bilietus - per savo kvailumą kiek rūpesčių būtume turėję Beje, antrą dieną net tris kartus tikrino... Na, nebūtumėm lietuviai, džiaugiamės - tikrai verta buvo Venecijoj pasilikt dar vieną dieną - juk vėl kiek grožio pamatysim ir visą dieną dar ""nemokamai" plaukiosim
Išlipam San Marko aikštėj
Vėl balandžių tik vienas kitas vaikštinėja
Bet mes traukiam maišelį perlinių kruopų, tai suveikia kaip "narkotikas" - vaizdas akimirksniu pasikeičia, vaikas visas subraižytas nuo sparnuočių atakos, bet labai linksmas - va būtent taip ir įsivaizdavo Veneciją
Papildyta:
Papildyta:
Grožybės iš murano stiklo
Bet mes traukiam maišelį perlinių kruopų, tai suveikia kaip "narkotikas" - vaizdas akimirksniu pasikeičia, vaikas visas subraižytas nuo sparnuočių atakos, bet labai linksmas - va būtent taip ir įsivaizdavo Veneciją
Papildyta:
Papildyta:
Grožybės iš murano stiklo
Superine kelione Aciu kad dziaugiates ir mums pasipasakojate ispudzius O galeciau jusu paklausti kaip nakvynes rasdavot ar is anksto buvot susiplanave ar tik vakare ieskodavot. Laukiu tesinio ir nuostabiu nuotrauku
QUOTE(zasa @ 2010 10 23, 18:40)
O galeciau jusu paklausti kaip nakvynes rasdavot ar is anksto buvot susiplanave ar tik vakare ieskodavot.
Realiai tik vieną nakvynę buvom suplanavę Rialto kempinge Mestreje prie Venecijos , o visos kitos vyko ekspromtu, nes net neturėjom griežto plano, kurią dieną ką turim pamatyt ir kur turim atvažiuot Šiaip kempingų visose mūsų aplankytose šalyse tikrai yra labai daug
Papildyta:
Na ir Venecijos gatvelės ir kanalai
Papildyta: