Esu nekokia rašytoja, bet noriu atiduoti duoklę Supermamų klubui, nes planuodama keliones visų pirmiausia perskaitau informaciją esančią šiame klube

Taip pat labai noriu padėkoti Ašai ir kitoms mergaitėms už praktinius patarimus ruošiantis kelionėms - ačiū labai
Kodėl pavadinau šią kelionę kelione į pasaką?

Gal todėl, kad įspūdžių tikėjaus daug mažiau, be to buvau susidarius įspūdį, kad kelionėje laukia nemažai sunkumų, bet realiai to neteko patirt

Be to, beveik visą kelionę lydėjo pasakiškas oras

Grįžę namo dar beveik mėnesį vaikščiojom kaip kokiam tranze - patys negalėjom patikėt kad tiek daug pamatėm ir patyrėm - atrodė kad sapnuojam

Iš tiesų aš kalnus sapnavau vos ne kas nakt kokius tris mėnesius prieš kelionę - svaigau kaip norėjau ten ir ne tik nuvažiuot

Taigi, pradedu,
1-2 dienos
Liepos 2 baigiam darbus, susipakuojam daiktus, duodam paskutinius nurodymus artimiesiems - juk beveik mėnesiui ruošiamės palikt namus, išgeriam po paskutinį puodelį kavos ir apie 20 val. pajudam iš namų - širdyje kaip visada truputį neramu, bet juk tai niekis,ne pirmi metai kelaiujam - kiekvienais metais visada prieš keliones širdis virpa

Jau tapo tradicija, susėdę į mašiną visi trys sudedam delnus ir palinkim viens kitam geros keliones, taigi lets go