QUOTE(PЄTRVS @ 2011 01 03, 07:57)
Mano įrenginio aprašyme aš matau, kad 20 Pa skirtumas pareikalauja + 32 W. Man šis pokytis yra ženklus.. Ir tai tikriausiai tik tol, kol šildytuvas naujas... kiek slėgis padidės po metų, po dviejų? juk pro jį eina nefiltruotas lauko oras...
Kas su jūsų įrenginiu bus ji teks "prapūsti" anglies riebalinius ar rimtesnius hepa filtrus? Anglies filtras duoda 120Pa tai ką elektra šoktels 120/20x32= 192W??? Tingiu gilintis į jūsų įrenginį, bet +32W nuo 20Pa atrodo nerealiai, neįtikėtinai. Tiek to, paliksiu tai jums pačiam...
Papildyta:
QUOTE(litunas @ 2011 01 03, 09:03)
rekuperatoriaus nera , ortakiu irgi , valdymo dezutes irgi kolkas.
kiek ir kokiu gyslu kabeliuka nutemt i numatoma rekuperatoriaus valdymo vietaa PULTA , kad paskui netektu vadovautis: vat butum 5 gyslu nutempes tai....
kiek ir kokiu gyslu kabeliuka nutemt i numatoma rekuperatoriaus valdymo vietaa PULTA , kad paskui netektu vadovautis: vat butum 5 gyslu nutempes tai....
Kiekvienas įrenginys valdomas skirtingo valdiklio, todėl gal jau esate numatęs kokį instaliuosite? Man teko matyti iki 8 gyslų valdiklio pajungimą. Dar klausimas ar kabelio ilgis irgi nėra ribotas (jei valdymas žemų įtampų/silpnų srovių) todėl reiktų konsultuotis su įrenginio gamintoju/atstovu/montuotoju.