QUOTE(pagyvenus @ 2010 11 10, 00:51)
Suprantu, kad kištis į svetimą pokalbį netaktiška, bet jei kreipsiuosi mandagiai "Jūs" - gal bus man atleista .
Yra žmonių, kurie mato alternatyvas. Ar gali jas pasiūlyti Jums. Deja ne. Jūsų per siauras mastymas alternatyvai - būtinai pasyvus, būtinai užsandarintas iki negalėjimo nuo atšiaurių lietuviškų vėjų. Prie tokio mastymo aišku, kad Jums nėra jokios kitos alternatyvos, tik rvs.
O man alternatyva yra kad ir kas nors tokio - jokio sandarumo ir nuostabus malonumas mėgautis švelniu okeano dvelksmu savo namuose.
Yra žmonių, kurie mato alternatyvas. Ar gali jas pasiūlyti Jums. Deja ne. Jūsų per siauras mastymas alternatyvai - būtinai pasyvus, būtinai užsandarintas iki negalėjimo nuo atšiaurių lietuviškų vėjų. Prie tokio mastymo aišku, kad Jums nėra jokios kitos alternatyvos, tik rvs.
O man alternatyva yra kad ir kas nors tokio - jokio sandarumo ir nuostabus malonumas mėgautis švelniu okeano dvelksmu savo namuose.
Mandagumas dar niekad nepakenke
Kazkodel vis tenka uzsiimti kai kuriu dalyviu auklejimu, man tai visai nepatinka.
Tam ir yra forumas, kad visi galetu pareiksti savo nuomoe, todel del kisimosi i pokalbi problemu nera. As ryt busiu lt ir jums parasysiu, jusu sprendimai yra labai idomus, manau galesiu patart ir pasidalint patirtim. Jusu ideta nuoroda atsidare lyg parduodamo namo skelbimu, arba cia nokia nemoka parodyt arba ne tai idejot?