NJU suskaiciavau ir as savo medalius-turiu 22 ir dar 5 eksperimentinius,kurie man ..jie 100 proc nepateks i mano sali..
QUOTE(Daske @ 2010 10 04, 10:48)
mano ramaske irgi tokia
nu negobsi as rasiau kad merino vilna neriu 3,5 vaseliu
jo 7 negrazus ardysim
jo 7 negrazus ardysim
QUOTE(Daske @ 2010 10 04, 11:48)
pala tuoj ramune nufotkinsiu
labai graži spalva ir pats siūlas patinka
QUOTE(asta30a @ 2010 10 04, 12:02)
as...
QUOTE(tiklis @ 2010 10 04, 11:01)
septintukas man NEPATINKA VISAI -AS JO NEDARYSIU keisiu kokiu kitu..jis pats ''is saves'' negrazus...
man irgi 7 nepatiko.... as ji truputuka perdariau
QUOTE(tiklis @ 2010 10 04, 11:02)
NJU suskaiciavau ir as savo medalius-turiu 22 ir dar 5 eksperimentinius,kurie man ..jie 100 proc nepateks i mano sali..
nu blyn sunervinai , ji visa diena čia sedi ir dar prinert speja, greit sakai kas uz tave neria? tuos 5 tai pati sunerpliojai berasinedama todel jie ir brokuoti ane? o kas kitus 22 pavare a? greit ataskaitą duodi
DASKE,GAUDVILE-geros jusu ramaskes ..NESINERVUOKIT...as kai dariau ir tokias ir tokias-tai GALIU PASAKYTI JUNGIANT PAGAL ILAMKA ,ir darant jas ''ilgesnes'',jos gaunasi ''tvarkingesnes''ir nesiraito ir nesivarto..zodziu-man graziau pagal ILAMKA ..
Papildyta:
SUPRANTI-as NAKTI NEMIEGU IR PICOS NEVALGAU ( kaip kai kurios )
Papildyta:
BLIAAAM..mano katiniukas ka tik bande papugas ''islukstent is narvelio'' ....rezultatas toks-PAPUGOS SU VISU NARVELIU ANT ZEMES ,KATINIUKAS, uz bausme ,lauke istremtas,O MANES LAUKIA DARBAS SU ''SIURBIMO MASINA'' ,nes plunksnu pilnas kambarys
Papildyta:
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 04, 12:06)
nu blyn sunervinai , ji visa diena čia sedi ir dar prinert speja, greit sakai kas uz tave neria? tuos 5 tai pati sunerpliojai berasinedama todel jie ir brokuoti ane? o kas kitus 22 pavare a? greit ataskaitą duodi
Papildyta:
BLIAAAM..mano katiniukas ka tik bande papugas ''islukstent is narvelio'' ....rezultatas toks-PAPUGOS SU VISU NARVELIU ANT ZEMES ,KATINIUKAS, uz bausme ,lauke istremtas,O MANES LAUKIA DARBAS SU ''SIURBIMO MASINA'' ,nes plunksnu pilnas kambarys
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 04, 12:03)
labai graži spalva ir pats siūlas patinka
bet ir kaina grazi matkelis 10 litu
QUOTE(tiklis @ 2010 10 04, 11:14)
DASKE,GAUDVILE-geros jusu ramaskes ..NESINERVUOKIT...as kai dariau ir tokias ir tokias-tai GALIU PASAKYTI JUNGIANT PAGAL ILAMKA ,ir darant jas ''ilgesnes'',jos gaunasi ''tvarkingesnes''ir nesiraito ir nesivarto..zodziu-man graziau pagal ILAMKA ..
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
katiniuk buk geras, iškrėsk dar ką nors kai tave namo įleis, kad ji taip greit nenertų
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 04, 11:22)
katiniuk buk geras, iškrėsk dar ką nors kai tave namo įleis, kad ji taip greit nenertų
jo jo !!! i siulu kamuolika ten jai isisuk
QUOTE(asta30a @ 2010 10 04, 11:28)
jo jo !!! i siulu kamuolika ten jai isisuk
vo mintis !!! gali katiniuk ir į du kamuoliukus, ypač į ta kur pradėta nert, kad gerokai nusiardytų