neriu 4virta nes 2tras nesigauna
uh kiek darbo ta ramaškė turbųt vis savaitę ją reiks nert
QUOTE(gerve @ 2010 10 03, 19:15)
Nu ir prineret groziu!! Tempai pas jus . Kaip sakant, Dievas prisake sventa diena svest, bet dirbt neuzdraude Turiu klausimuka zinovems- jei paemus truputi storesni vasa tiem patiem siulam, ir juos neriant lyg banguodavos su plonesniu, tai storesnis pataisytu situacija, ar tik pablogintu?
. Mastau as dabar, radau dar storesni vasa beturinti, bet jei su juo nersiu, tai ir i sonus, ne tik i auksti bus stambiau, tai gal dar labiau banguosis, kaip manot?
. Mastau as dabar, radau dar storesni vasa beturinti, bet jei su juo nersiu, tai ir i sonus, ne tik i auksti bus stambiau, tai gal dar labiau banguosis, kaip manot?
su storesniu vąšeliu ir siūlai storoki turėtų būti.
Tarkim manieji siūlai gal labiau 4 ar 5 numeriu labiau tinkami nerti, tačiau pabandžiau su Nr. 6 ir esu labiau patenkinta, tiek mažiau problemų neriant, tiek didesniais motyvais
ramiai tik. nunersit. aš išsimaudžiau ir jėgų atsirado tai kol MB muzikos pasauly (prie pc) aš neriu. jau penktukus varau, bet bus greitai tie septyni, nes gi mažiuliai visai
QUOTE(Daske @ 2010 10 03, 20:53)
neriu 4virta nes 2tras nesigauna
nu nufotkink ar paaiskink kas nesigauna-ir bendrom jegom nunersim ...
GERVUT- DEL RAMSKES BY ILAMKA - jei darai pagal jos aprasyma-tai lieka laaabai mazi tarpukai-patys lapuku galiukai...ir ramunele buna graziai prigludus...ir lapukai nesivarto niekur.. na jinai tokia ''tvarkinga''
na jums ziuriu pats darbymetis,o as jau begsiu i ''lovyte''-kazkoks ''parazitinas'' prie manes limpa..br...DASKE- as ryt beveik visa diena ''prie kompo kabesiu'' tai jei kas neaisku-gali i az ...gerrro darbo mergytes
išsidėliojau pirmą liniją ir nežinau net kaip pradėt sunert ar susiūt į vientisą gabaliuką visą gėrį jie toki skirtingi dydžiu ir tankumu
nunert medalijoną yr semkės,o vat sujungt .....
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 03, 17:27)
ačiūūūūūūūū už pagalbą pradėjau garbanotis
QUOTE(gerve @ 2010 10 03, 18:15)
as prisikisus ziurejau kaip ji jungia- o nera taip kad ji suneria visus lapeliu krastus kartu, nes jei neklystu, ju atviru nesimato
taip... as irgi taip suprantu, kad ji apneria aplinkui akute i akute - taigi jai nera laisvu galuneliu gal ir saunu - visada tvarkingai stoves
QUOTE(almara @ 2010 10 03, 21:52)
Atsiskaitau ir ėinu liu ,nežynau ar per savaitę pavyks paraizgyt ,bet savaitgali tęsiu tikrai
gavosi puikiai
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 03, 21:31)
būtent dėl tos priežasties aš jo ir nebaigiu..
Daugiau kaip pusę sujungiau tarpusavyje ir viskas, nutrenkiau į kampą iki nežinau kada..
Nei jo man reikia, nei jis man gražus..
nu nu nuu Bielra negasdink
nu va rytas už vakarą protingesnis (jei tik vakare visko neišardysiu )o jeigu tuos tvarkingus apskritimus iškarto vėžliuku pabaigt ir tada su adataaaaaaaaa
gaila kad tik vakare išbandysiu
nu va rytas už vakarą protingesnis (jei tik vakare visko neišardysiu )o jeigu tuos tvarkingus apskritimus iškarto vėžliuku pabaigt ir tada su adataaaaaaaaa
gaila kad tik vakare išbandysiu
Sveikos.
Prisiduodu, kad grįžau ir jau viską perskaičiau, bet nert dar laiko neturėjau
Šiandien dar namų ruoša ilga laukia, o rytoj irgi bus trukdžių... Bet kažkiek panersiu
Dar prisiduodu, kad kol kas turiu tik 8 medaliukus
Prisiduodu, kad grįžau ir jau viską perskaičiau, bet nert dar laiko neturėjau
Šiandien dar namų ruoša ilga laukia, o rytoj irgi bus trukdžių... Bet kažkiek panersiu
Dar prisiduodu, kad kol kas turiu tik 8 medaliukus