[quote=tiklis,2010 10 03, 14:01]
[quote=Kolekcionierė,2010 10 03, 14:54]
o kuri čia schema tos ramaškes?
nr 2
[/quote]
čia iš tų mano chemų nr2 ?
taip-nr2
ir pas tave plonas siulas?tai varyk su uzmetimu
ir pas tave plonas siulas?tai varyk su uzmetimu
QUOTE(tiklis @ 2010 10 03, 14:07)
su uzmetimu butinai varysiu, nes uzsiknisciau be uzmetimo
nu ir kodėl neėmiau dvigubo siūlo
kolekcioniere,tai margutis bus
Papildyta:
lakiu laukan,o tai
kolekcioniere,tai margutis bus
Papildyta:
lakiu laukan,o tai
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 03, 16:02)
nesigauna man ta ramaske, kazkokia nesamone
Papildyta:
nu va čia jau pirmoj eilėj klostes gaunasi,o as trecia neriu ir jokiu klosciu nesidaro
Papildyta:
nu va čia jau pirmoj eilėj klostes gaunasi,o as trecia neriu ir jokiu klosciu nesidaro
o tai ar nors banguojasi/
nes jokiu klosciu ir nebuna kol nenumezgi paskutines eiles...tik atrodo nerinys kaip sambos sokiu sijonas( daaug ''gvarbatku'' )
trecia eile ko?stulpeliu ar viso nerinio?
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 03, 16:12)
tu blogai darai eile virs gelytes pumpuriniu lapuku(kur stulpelis su uzmetimu ir 2 pyneles kilpos .tu ju darai per mazai...tu neri juos tik i 2 akiu pynele tarp lapuku,o turi nert ir i lapuku viduri ..ar supratai?)
taip,ramunė mažesnė
QUOTE(tiklis @ 2010 10 03, 16:26)
tu blogai darai eile virs gelytes pumpuriniu lapuku(kur stulpelis su uzmetimu ir 2 pyneles kilpos .tu ju darai per mazai...tu neri juos tik i 2 akiu pynele tarp lapuku,o turi nert ir i lapuku viduri ..ar supratai?)
tu apie 3 eile kalbi? as ten pynele dariau net po 4, nes po du per maza pasirode
QUOTE(almara @ 2010 10 03, 16:56)
Panos jaučiu kad šššš bus man be užmetimo ,neriu jau 7 ėilę ir jis man labai jau mažas atrodo.o kokio skersmens daug maž pas jus ar labai skiriasi didžiu nuo 1S
na jei pagal schema neriant-tai pas mane gaunasi beveik tokio pat dydzio..(kaip 1s ..bet tu gi gali biski pakeist pagal save- nu pvz. tarp zemu stulpeliu,imaisyti kelias eiles stulpeliu su uzmetimu.. ..(2 eiles zemu-1 eile su uzmetimu i t.t.)..visai grazu ir ziedukai pailgeja )