nu atvare drauge sake grazu
bet jus man ai nieko
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 10 07, 10:05)
tikrai, Daske, parodyk kas ten negerai pas tave
Papildyta:
Kokio dydžio turi būti pirmasis medalis didelis? aš jau jį baiginėju tai rezultate bus apie 15cm, kažin ne per mažas?
Papildyta:
Kokio dydžio turi būti pirmasis medalis didelis? aš jau jį baiginėju tai rezultate bus apie 15cm, kažin ne per mažas?
ivairiai, kaip kam... juk priklauso nuo siulu
pas mane 30 cm
Papildyta:
Prisiduodu... mano savaites darbas
1 m 40 cm ilgio... dar reikia dvi stambes detales nunerti ir daaaaug mazyciu zadu daryti apie 1 m 80 cm ilgio...
Rodausi. gavosi 18cm
Papildyta:
nežinau aš gal ko nesuprantu, bet man čia viskas labai gražiai atrodo, dar kaip ir pati sakei įsidės mažos detalės, viskas susijungs ir bus nepakartojama
Papildyta:
QUOTE(asta30a @ 2010 10 07, 10:52)
1 m 40 cm ilgio... dar reikia dvi stambes detales nunerti ir daaaaug mazyciu zadu daryti apie 1 m 80 cm ilgio...
nežinau aš gal ko nesuprantu, bet man čia viskas labai gražiai atrodo, dar kaip ir pati sakei įsidės mažos detalės, viskas susijungs ir bus nepakartojama
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 10 07, 11:03)
o as ir nesiskundziu cia Daske, mergyte labai pesimistiskai nusiteikusi del savo darbuko, ne as turbut akys atbuko nuo tu medaliuku ir nebeizvelgia grozio savo
Jurate... as turiu toki klausimuka ... kaip tu priespaskutineje eileje darai tuos 6 stulpeliu su uzmetimu sukabinimus ? toks vaizdas, kad tu juos isneri neuzbaigdama ir po to vienu kartu istrauki ? ... pabandyk kita varianta, mes anktesneje temuteje apie ji diskutavom - labai graziai tada tie burbuliukai iskyla as irgi jo nezinojau, bet kai pabandziau - nebenustoju ju visur kisti... kur reikia ir kur nereikia
o siaip laaabai dailiai nunarpliojai... matosi, kad ir tavo siulai dekingi siam modeliukui
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 10 07, 12:03)
Blogai darei pumpurėlius, kaip ir aš beje, kol merginos nepaprotino...
Reikia visus stupelius išnert iki galo, tada ištraukt vašelį, vašeliu kabint už paskutinio stupelio pynutės, tada kišt į pirmą, tą laisvą neišnertą pynutės akį ir ištraukt per šitas dvi...
Taip sumaliau, kad tikrai nesuprasi... Gal kas turi išsisaugojęs tą pavyzdį, kur man buvo įdėjus tiklis?
Jei nesupratai, tai pavartyk praeitos temos pirmuose puslapiuose, turėtum rast...
jei nerasi - parašyk, aš paieškosiu
Ai visgi paieškojau
http://club.osinka.r...49387?&start=90
QUOTE(asta30a @ 2010 10 07, 11:12)
o as ir nesiskundziu cia Daske, mergyte labai pesimistiskai nusiteikusi del savo darbuko, ne as turbut akys atbuko nuo tu medaliuku ir nebeizvelgia grozio savo
Jurate... as turiu toki klausimuka ... kaip tu priespaskutineje eileje darai tuos 6 stulpeliu su uzmetimu sukabinimus ? toks vaizdas, kad tu juos isneri neuzbaigdama ir po to vienu kartu istrauki ? ... pabandyk kita varianta, mes anktesneje temuteje apie ji diskutavom - labai graziai tada tie burbuliukai iskyla as irgi jo nezinojau, bet kai pabandziau - nebenustoju ju visur kisti... kur reikia ir kur nereikia
o siaip laaabai dailiai nunarpliojai... matosi, kad ir tavo siulai dekingi siam modeliukui
vaje, kažkaip buvau įsitikinus kad čia Daskė foto įkėlė bet pasikartosiu viskas labai gražu
taip pumpurėlius dariau neišnerdama iki galo. einu ardyt
QUOTE(aaagnex @ 2010 10 07, 11:13)
Blogai darei pumpurėlius, kaip ir aš beje, kol merginos nepaprotino...
Reikia visus stupelius išnert iki galo, tada ištraukt vašelį, vašeliu kabint už paskutinio stupelio pynutės, tada kišt į pirmą, tą laisvą neišnertą pynutės akį ir ištraukt per šitas dvi...
Taip sumaliau, kad tikrai nesuprasi... Gal kas turi išsisaugojęs tą pavyzdį, kur man buvo įdėjus tiklis?
Jei nesupratai, tai pavartyk praeitos temos pirmuose puslapiuose, turėtum rast...
Ai visgi paieškojau
Ai visgi paieškojau
Ačiū
QUOTE(asta30a @ 2010 10 07, 10:52)
ivairiai, kaip kam... juk priklauso nuo siulu
pas mane 30 cm
Papildyta:
pas mane 30 cm
Papildyta:
pavydu žiūrėt kai tiek guli, aš per dieną turiu apie 1 val laiko nėrimui
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 10 07, 11:03)
neardyk tu pumpureliu, tik kitam kartui pasitaisysi
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 07, 11:33)
pavydu žiūrėt kai tiek guli, aš per dieną turiu apie 1 val laiko nėrimui
viskas jau nuardžiau, baiginėju jau tuos pumpurus
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 10 07, 11:35)
viskas jau nuardžiau, baiginėju jau tuos pumpurus
ir kaip rezume ? geresnis vaizdelis ?
laba diena mergytes-as trumpam ..VISKAS LABAI GERAI,SVEIKIMAS- VISDELTO-(nepaisant kai kuriu AASMMENNU ''nenuotaikos'' DASKE- ar girdejai ,kaip as ''pro dantis kosiau'' zodi'' ASSMMENNU''.. cia ''puntukas'' i tavo DARZAAA!!!!!!) vyksta
VISO GERO!
p.s. dar truputi gryztu ...vaziuoju su anglu mokytoja biski ..TAI TUREKIT OMENYJE-JEI KA...
VISO GERO!
p.s. dar truputi gryztu ...vaziuoju su anglu mokytoja biski ..TAI TUREKIT OMENYJE-JEI KA...
vis ikisu nosi pasiciekavinti laukiu kada jau pasipils foto su pabaigtais darbeliais,net idomu,kaip atrodys