tai va sugalvojau faina jungima ryt bandysiu
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 10 06, 22:33)
kiek laiko užtrukai kol viską nunarpliojai? ir kiek siūlų suėjo?
negaliu tiap tiksliai pasakyt. kiba praeitą ketvirtadienį pradėjau. ar dar praeitą? nebeatgaminu
siūlų tai irgi apytiksliai kokie 700gr bu iš babinos vyniojau (o ir babinos svorio nežinau nes svėrė dvi babinas iškart kai pirkau)
va jungimas KAAAAAIP DOMINA jei galėsi pafoto aaaaaaaaaaa
medalionas nr10 nepateisino lūkesčių-išardytas pusiau modifikuosim į mini varijantą, bet jau rytoj,nes jau kaip lova traukia,tiesiog dvigubinasi viskas
medalionas nr10 nepateisino lūkesčių-išardytas pusiau modifikuosim į mini varijantą, bet jau rytoj,nes jau kaip lova traukia,tiesiog dvigubinasi viskas
Labas rytas
kazkaip susidesciau vaizdo nera
kazkaip susidesciau vaizdo nera
LABAS RYTAS!nu mergos-jus mane ''sunervavojot''. ...nu vat tik koki pusdieni ''buk nerysio zonoj'' ir gryzus ka randi?! KA?!!!!!AS JUSU KLAUSIU?!!!! KAS CIA PER NEGATYVIOS MINTYS?! ...KAS CIA PER ''PROGRAMAVIMASIS NESEKMEI''?!PARODYKIT MAN TA LIGONI,KURIS PASKLEIDE CIA ''SITA NEGATYVU NESEKMIU VIRUSA'',AS JAM ...dabar taip, ,klausot manes-
JUS VISKA GALIT...JUMS VISKAS SEKAS...nu mergytes,mes gi LIETUVES...kaip pasake siandien vienas zymus radio vedejas ,MES IR MIRDAMI GRIUSIME I PRIEKI!!!!!!...greit man vaselius i rankas,sypsenas i dantis ir PIRMYYYN!!...''nesiseka...nera vaizdo...negrazu...nebenersiu...''KADDD NEGIRDECIAU!
DASKE,gal vakar vaseliu akis krapstei,kad ''vaizdo nera''? kaip gali is tavo siulu ''vaizdo nebut''?gal atsimerkt pamirsai?
JUS VISKA GALIT...JUMS VISKAS SEKAS...nu mergytes,mes gi LIETUVES...kaip pasake siandien vienas zymus radio vedejas ,MES IR MIRDAMI GRIUSIME I PRIEKI!!!!!!...greit man vaselius i rankas,sypsenas i dantis ir PIRMYYYN!!...''nesiseka...nera vaizdo...negrazu...nebenersiu...''KADDD NEGIRDECIAU!
DASKE,gal vakar vaseliu akis krapstei,kad ''vaizdo nera''? kaip gali is tavo siulu ''vaizdo nebut''?gal atsimerkt pamirsai?
rytas prasideda nuo šalto dušo ,ane,daske
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 07, 09:22)
nu jo
blyn pavaro moteris net nuotaika pakilo dar i 7 nuneriau kitoki baigiu paskutine ramaske ir eisiu atsimerkuss paziureti kas ten gausis
QUOTE(Daske @ 2010 10 07, 09:34)
nu jo
blyn pavaro moteris net nuotaika pakilo dar i 7 nuneriau kitoki baigiu paskutine ramaske ir eisiu atsimerkuss paziureti kas ten gausis
saunuole mergyte ..tavo ''geras ir tinkamas'' siulas...be to,graziai neri-krupsciai ir lygiai(CIA NE ''PADLAIZIAVIMAS'',O FAKTO KONSTATAVIMAS! )-taigi TAVO SALIS BUS TIKRAI GRAZUS! tiesiog ''paziureti i viska reikia tinkamai''
nemanau, kad aš dėliosiu pagal schemą jaučiu darysiu bardaką pagal save.
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 07, 09:47)
nemanau, kad aš dėliosiu pagal schemą jaučiu darysiu bardaką pagal save.
as irgi
QUOTE(Daske @ 2010 10 07, 07:25)
ei, merginos, raminkites !!!! o tai, net nebaigusi nerti as tuoj entuziazama prarasiu uzbaigineti
kaip tai gali nebuti vaizdo - tiek darbo idejus... o ypac tau, Daske, kai tavo siulai tokie dekingi siam neriniui ir darbas toks kruopstus
tu, mergyt, matyt buvai uzsukusi i kokia gretima palata ir pasigavai kita virusa anuka gulies in lova, vaseli i rankas - ir gydais
Papildyta:
QUOTE(tiklis @ 2010 10 07, 09:03)
as irgi
as didziuosius sudeliosiu pagal schemute, o likusius kaip kur ilys
Labas rytas
Na pas mane prasideda darbas ir aišku klausimai
Taigi pirmajam medalijonui tas burbuliukas per vidurį neriamas atskirai ir prisiūnamas ar ne?
Na pas mane prasideda darbas ir aišku klausimai
Taigi pirmajam medalijonui tas burbuliukas per vidurį neriamas atskirai ir prisiūnamas ar ne?