sveikos,
noriu issisaugot medalionu schemas. Praejusios temos pirmam puslapy kolekcioniere, berods, labai ryskias visas schemutes sukelus, o dabar man berodo 1,2 ir 4 medaliono schemas. Gal galetumet dar karteli ikelt tokias ryskias kitu medalionu schemutes
Is anksto dekinga
jei akys neišvarvės tai gyvensiu šimtą metų....
jau koks gražutis didysis mutantas dauginsiu vietoj pirmojo
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 04, 22:50)
jei akys neišvarvės tai gyvensiu šimtą metų....
nu nu,kas per mutantai jau pradejo veisti?
LABAS RYYTAS!
AS gerdama kava pradejau skaiciuoti,kiek metru siulo jau sunarpliojau i medaliukus,ir supratau,kad reik jau KILOMETRAIS SKAICIUOT ..NA JAU PREDE JAU 5 MATKIUKA SIULO,KURIO METRAZAS YRA 500M...nu dar biski ir jau nebedaug iki menulio liks
AS gerdama kava pradejau skaiciuoti,kiek metru siulo jau sunarpliojau i medaliukus,ir supratau,kad reik jau KILOMETRAIS SKAICIUOT ..NA JAU PREDE JAU 5 MATKIUKA SIULO,KURIO METRAZAS YRA 500M...nu dar biski ir jau nebedaug iki menulio liks
Labas rytas
nu blyn negalvojau kad tokia trenkta esu nu nemoku tos ramunes padaryt ir viskas
meskute turesi padet
nu blyn negalvojau kad tokia trenkta esu nu nemoku tos ramunes padaryt ir viskas
meskute turesi padet
QUOTE(Daske @ 2010 10 05, 07:03)
Labas rytas
meskute turesi padet
meskute turesi padet
trauk fotiką rėžk foto čia ir ligonės nustatys diagnozę,man nustatė tai dabar ramuniuojiuosi tik galo jai nėra
QUOTE(tiklis @ 2010 10 05, 09:00)
LABAS RYYTAS!
man tai be šansų ir tuos pačius metrus paskaičiuot, svorį nebent pasakyt galėsiu
Papildyta:
QUOTE(Daske @ 2010 10 05, 09:03)
Labas rytas
meskute turesi padet
meskute turesi padet
drąsiai
QUOTE(Daske @ 2010 10 05, 08:03)
Labas rytas
meskute turesi padet
meskute turesi padet
nu bliAM....daske,NESUPRANTU kuri vieta tau neiseina?NUOTRAUKOJ LYG IR GERAI VISKAS..TOKIA GRAZI..TIK sulankstyti ja reika ir apnert paskutine eile.
QUOTE(zaniatja @ 2010 10 04, 19:28)
sveikos,
noriu issisaugot medalionu schemas. Praejusios temos pirmam puslapy kolekcioniere, berods, labai ryskias visas schemutes sukelus, o dabar man berodo 1,2 ir 4 medaliono schemas. Gal galetumet dar karteli ikelt tokias ryskias kitu medalionu schemutes
Is anksto dekinga
Is anksto dekinga
pažiūrėk 2 šios temos psl.
QUOTE(tiklis @ 2010 10 05, 08:23)
nu bliAM....daske,NESUPRANTU kuri vieta tau neiseina?NUOTRAUKOJ LYG IR GERAI VISKAS..TOKIA GRAZI..TIK sulankstyti ja reika ir apnert paskutine eile.
tai va kad sulankstyt nemoku
kuriam mrj gale meskute gyveni
nu ka turiu1L,1S,3,4,5,6, einu kitus ziuret idekit kuri nunerta 8neta kaip atrodo
QUOTE(Daske @ 2010 10 05, 10:06)
tai va kad sulankstyt nemoku
nu ka turiu1L,1S,3,4,5,6, einu kitus ziuret idekit kuri nunerta 8neta kaip atrodo
mokoluose bazuojuos. visai prie aštuntukės.
aš tai nieko nelanksčiau. tiesiog pagal schemą žemą stulpiuką neriu į penktą nuo viršūnėlės (nu kur iš vieno trys išnerti) ir nuneriu penkis žemus stulpelius, toliau keturios pynelės kilpos ir vėl kartoju tą patį. nu ir kai viską jau nunėriau tada už viršūnėlių patampiau ir tik tada atsirado tas vaizdas, o tiap tai tik čigoniškas sijonas buvo