Kiek jums medaliukų maždaug išeina iš vieno 100gr matkiuko?
Man kažkaip neįtikėtinai daug išeina... Pvz., pirmi 8 medaliukai išėjo iš vieno matkiuko ir dar truputėlis liko Aišku medaliukai siūlų rijikai nebuvo, bet tarp jų ir nr. 3 buvo, kuris lyg ir daugiau siūlų suvalgo...
NA KAIP MATAU-IS SIOS PALATOS dar ne greit ligoniai issiskirstys ...
kad vis kam nors ko nors prireikia.. tai man ta nuvelk, tai man ta numegzk.. tai kai tik uzsibaigsiu ketinu apsirgti cia o kaip pirma tablete imeskit zinia is kokiu siuliuku neriat, kad kaip skaiciau nebutu prie ZEMES slegiantis
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 10 04, 13:30)
kad vis kam nors ko nors prireikia.. tai man ta nuvelk, tai man ta numegzk.. tai kai tik uzsibaigsiu ketinu apsirgti cia o kaip pirma tablete imeskit zinia is kokiu siuliuku neriat, kad kaip skaiciau nebutu prie ZEMES slegiantis
tai tas prie zemes slegiantis - mano
siulai 80 proc acrilo ir 20 proc vilnos... 100 g - 280 m... bet as neriu is dvieju siuliuku su 6 nr vaseliu
o mano tai bus ''pukelis'' pagal astos
siulai- ANGORA RAM
40 proc. mocheros,60 proc (kazko sintetinio )...
Papildyta:
JEZAU,mergos,vel ta ''baisu'' filma rodys-''palikti sniegynuose'' bliam..reiks kazka sugalvot,kad vaikai nematytu,nes mazyle vel verks visa nakti ...ir vel prasides''haskiu mada''
siulai- ANGORA RAM
40 proc. mocheros,60 proc (kazko sintetinio )...
Papildyta:
JEZAU,mergos,vel ta ''baisu'' filma rodys-''palikti sniegynuose'' bliam..reiks kazka sugalvot,kad vaikai nematytu,nes mazyle vel verks visa nakti ...ir vel prasides''haskiu mada''
labos.
jau penktukus baigiau. tačiau negreit iš čia išeisiu ir aš. tik po piankis perdien nuvarau-tyčia dozuotai, nes pašalinių norų melejonas. dar dabar užrodė keletą esminių pamokėlių su mezgimo mašinka tai užkepalis rūksta viską išmokt, išbandyt
jau penktukus baigiau. tačiau negreit iš čia išeisiu ir aš. tik po piankis perdien nuvarau-tyčia dozuotai, nes pašalinių norų melejonas. dar dabar užrodė keletą esminių pamokėlių su mezgimo mašinka tai užkepalis rūksta viską išmokt, išbandyt
QUOTE(meskute231 @ 2010 10 04, 15:07)
labos.
TU NORI PASAKYTI 5 RAMUNES PER DIENA?
o is medvilnes jauciu nelabai jau siltas butu, ane? kaip manot?
QUOTE(tiklis @ 2010 10 04, 16:10)
TU NORI PASAKYTI 5 RAMUNES PER DIENA?
nu jos te keturios ar trys priklausė, ale tai buvo da penki center ball tai ir tuos tądien pavariau oką? ja nivinovataja.
ir šeštukai žiūriu kad uikės visai. reik tik trijų tai jau kiton dienon nekelsiu. nukraštau mygam ir siūlas kaip tik baigias. reiks rytojui prisivyniot
QUOTE(meskute231 @ 2010 10 04, 14:07)
tik po piankis perdien nuvarau-tyčia dozuotai,
mergos, gal jus nezinot kur stabdziai ?!?! isijubgusios 6 begi - deda visu gazu
na ir greiciai pas jus
Papildyta:
Merginos, o kaip jus tuos bumbuliukus pridedat ? laisvai ar prigludusius ? as tai prisiuvu su adata, kad netabaluotu
tų bumbuliukų dar netvirtinau. siūsiu kai jau viską turėsiu. nu šeštukai baigti. oki reik siūlų pasivyniot, o paskui dar MB į reisą išlydėt tai nebenersiu šian
jetumano ,koks gražutis antrasis
bumbulis mano laisvas,ale ryškiai perdidelis,lyginant su taviškiu
jau vėl nusigrybavau
bumbulis mano laisvas,ale ryškiai perdidelis,lyginant su taviškiu
jau vėl nusigrybavau