sveikos sergancios as jau senai sergu.. bet vis kas nors sutrugdo pradeti..
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 04, 12:32)
vo mintis !!! gali katiniuk ir į du kamuoliukus, ypač į ta kur pradėta nert, kad gerokai nusiardytų
CHA PANOS-''NE TUO AdRESU PRASYMUS RASOT'' .. jus geriau MB paprasykit ,kad ''laisva pasiimtu'',ir su berniuku susitarkit,kad i mokykla neitu...VAT TADA TAI ..kurmi,as per savaitgali,kai jie visi namie ,tiek ''prisidirbu ir prisilakstau'',kad ...kai su mergyte bunam-tai mes ''pasiilsim'' ...
QUOTE(tiklis @ 2010 10 04, 12:14)
DASKE,GAUDVILE-geros jusu ramaskes ..NESINERVUOKIT...as kai dariau ir tokias ir tokias-tai GALIU PASAKYTI JUNGIANT PAGAL ILAMKA ,ir darant jas ''ilgesnes'',jos gaunasi ''tvarkingesnes''ir nesiraito ir nesivarto..zodziu-man graziau pagal ILAMKA ..
dar nenėriau ramunėlės Tikiuosi viskas bus akei
QUOTE(Daske @ 2010 10 04, 12:16)
bet ir kaina grazi matkelis 10 litu
tai gal metražas geras? Va dėl ko pergyvenu, tai ar užteks siūlų. Ir taip visą paskutinį pundą iš lentynos paėmiau, jei neužteks, teks graudžiai verkt
QUOTE(Inga-Monika @ 2010 10 04, 11:42)
sveikos sergancios as jau senai sergu.. bet vis kas nors sutrugdo pradeti..
ka sutrukdo pradeti ?? sveikti ?!! no broblems - junkis ir mes tau pirmaja gydomaja tabletike imesim
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 10 04, 11:45)
dar nenėriau ramunėlės Tikiuosi viskas bus akei
tai gal metražas geras? Va dėl ko pergyvenu, tai ar užteks siūlų. Ir taip visą paskutinį pundą iš lentynos paėmiau, jei neužteks, teks graudžiai verkt
as tai jau uzsisakiau dar viena poka siulu, nes jau tie baiginejasi (nei puses nenuneriau dar), tikiuosi spes pareit, kol situos uzbaigsiu
buvau pasiemusi 1 kg - 1000 m ... bet as neriu is dvigubo... tai ir tirpsta jis pas mane dvigubai
QUOTE(asta30a @ 2010 10 04, 12:50)
ka sutrukdo pradeti ?? sveikti ?!! no broblems - junkis ir mes tau pirmaja gydomaja tabletike imesim
Papildyta:
as tai jau uzsisakiau dar viena poka siulu, nes jau tie baiginejasi (nei puses nenuneriau dar), tikiuosi spes pareit, kol situos uzbaigsiu
buvau pasiemusi 1 kg - 1000 m ... bet as neriu is dvigubo... tai ir tirpsta jis pas mane dvigubai
Papildyta:
NET ZAGTELEJAU ..(klausyk,tu kai kitas ramaskes nersi-tai varyk jas IS VIENGUBO SIULO,ir su uzmetimu ..tai jinai bus mazdaug tokio dydzio kaip kiti medaliukai,tik siulo maziau sueis...ir salis tada lengvesnis bus.. NU NES KITAIP PRISLEGS JIS TAVE PRIE ZEMES...nors ,jei tu,kaip lietuviu makenekes-40 kg svorio-tai gal ir pliusas ,vejas nuo zemes nepakels su tookiu balastu )
QUOTE(tiklis @ 2010 10 04, 11:54)
NET ZAGTELEJAU ..(klausyk,tu kai kitas ramaskes nersi-tai varyk jas IS VIENGUBO SIULO,ir su uzmetimu ..tai jinai bus mazdaug tokio dydzio kaip kiti medaliukai,tik siulo maziau sueis...ir salis tada lengvesnis bus.. NU NES KITAIP PRISLEGS JIS TAVE PRIE ZEMES...nors ,jei tu,kaip lietuviu makenekes-40 kg svorio-tai gal ir pliusas ,vejas nuo zemes nepakels su tookiu balastu )
man ir nejuokinga ... bet, dabar prineriau didziausiu medaliu, kurie daugiausia siulu ''sueda'', tai vviliuosi, kad likusios dalys daugiau, kaip 0,5 kg nebesuvalgys
o is likusiu siulu, nusinersiu riesines ir blauzdines prie to salio
QUOTE(asta30a @ 2010 10 04, 12:58)
man ir nejuokinga ... bet, dabar prineriau didziausiu medaliu, kurie daugiausia siulu ''sueda'', tai vviliuosi, kad likusios dalys daugiau, kaip 0,5 kg nebesuvalgys
laikysim kumscius.. o cia ''medalinis tortas''
Tikli,
kaip skaaaaniai atrodo
kaip skaaaaniai atrodo
QUOTE(asta30a @ 2010 10 04, 13:04)
ai ,vat matot,apacioj tos CERNOBILINES RAMUNES BY iILAMKA,tai cia matosi,kad pacios lapuku virsuneles yra nejungtos... nors is virsaus ziurint atrodo,kad jinai visa ''aklinai ''sujungta...ir jos ne tokios ''atsiknoja'' kaip jungtos pagal originala
gal kam ''pades apsisprest'' kaip ir ka daryt..
QUOTE(tiklis @ 2010 10 04, 12:00)
aaaaaaaaaa, rėksiu tuoj, negana kad skaičių pasakė tai dar visą vaizdinę medžiagą sudėjo, jūs 5 šalius nunersit kol aš vieną
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 04, 13:20)
aaaaaaaaaa, rėksiu tuoj, negana kad skaičių pasakė tai dar visą vaizdinę medžiagą sudėjo, jūs 5 šalius nunersit kol aš vieną
cia tau uz katiniuka .....o jei rimtai-tai manes gi dar vienas salis laukia ..liksim mes cia abidvi-ir plepesim
QUOTE(tiklis @ 2010 10 04, 13:00)
laikysim kumscius.. o cia ''medalinis tortas''
oi, betrūksta tik vanilinio padažo, kelių braškyčių ir mėtos lapelių
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 10 04, 13:20)
niu niu, aš į parą tik vieną mutantą medalį sugebu nunert ( laiko trūkumas), taip kad nesinervuojam, tiktai nesinervuojam