na ka mergytes ligonytes-TEESIAM!
http://www.supermama...?...645652&st=0
SORRY,NU DAR NELABAI MOKU TEN SENA TEMA
AS esu is situ mezgus-man jie ...siaip gana malonus siulas..(tamsus grazesni ) IR SVEIKA ''APSIRGUS IR ATGULUS I SUNKIUJU LIGONIU PALATA
Jau narplioju savo pirmuką ,bet jis man šiek tiek riečiasi įtariu gal reikia iškarto nert 9 lapelius tada bus gerai
I aš iš tamsių pradėjau ištikro jie dar gražesni
I aš iš tamsių pradėjau ištikro jie dar gražesni
oi kaip mani veža pramoginiai šokiai o kooks Butkus
o kaip mani veža ,,baronkytė,, ir vašelis trečio numario
ir kada ją pabaigsiu ,,numūčyt,,
sveikos
prisiduodu, kad sveika gyva... tik laaabai su neriniais atislikusi
siandien teko diena paaukoti shoping'ams - juk negali atsisakyti, kai vyras siulo... bo kito karto greitu laiku gali nebebut
taigi, atsiraitoju rankoves ir kimbu i nerinius
Almara, sie siulai tikrai tinka tam saliui... tik, as rinkciausi sviesesnius - juos lengviau priderinti prie drabuziu tamsi spalvike grazesne, bet ryski ji - sudetinga bus derint prie turimos aprangos cia tik mano nuomone
prisiduodu, kad sveika gyva... tik laaabai su neriniais atislikusi
siandien teko diena paaukoti shoping'ams - juk negali atsisakyti, kai vyras siulo... bo kito karto greitu laiku gali nebebut
taigi, atsiraitoju rankoves ir kimbu i nerinius
Almara, sie siulai tikrai tinka tam saliui... tik, as rinkciausi sviesesnius - juos lengviau priderinti prie drabuziu tamsi spalvike grazesne, bet ryski ji - sudetinga bus derint prie turimos aprangos cia tik mano nuomone
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 02, 19:59)
oi kaip mani veža pramoginiai šokiai o kooks Butkus
as irgi vaseliu i takta ''soku'' o butkus-be konkurencijos...( siaip tie pramoginiu sokiu sokejai vyrai man tookie ''moteriski'' ,''saldus'' kai kada iki sleikstulio ..nu bet BUTKUS-isimtis is taisykles-toks vyriskas ...nu aisku po MB
ASSSTUUUTTT!LAABAS ...zinok pasiguosiu ir as-ir as neturejau nerimui laiko ...spaudem obuoliu sulti,tvarkemes lauke,vedziojom ir sukavom sunis,sodinom silauoges,tvarkemes namus( o kur dar pietu ir vakarienes gaminimas ),vat dabar pasoviau pyraga i orkaite-tai jau ramiai prisedau ir kibsiu i daaarba ...
QUOTE(asta30a @ 2010 10 02, 20:11)
sveikos
Jau mintyse derinu ir jaučiu kiek su vienu tiek ir su kitu rėiks pildyti garderoba,pas mane dabar raudona ir juoda ant bangos
QUOTE(almara @ 2010 10 02, 20:16)
Jau mintyse derinu ir jaučiu kiek su vienu tiek ir su kitu rėiks pildyti garderoba,pas mane dabar raudona ir juoda ant bangos
hi hi ..o pas mane arba balta-arba dzinsai
vaje tu mano su akiniais nematau mezginio,o be jų- teliko
Papildyta:
QUOTE(tiklis @ 2010 10 02, 20:13)
...spaudem obuoliu sulti,tvarkemes lauke,vedziojom ir sukavom sunis,sodinom silauoges,tvarkemes namus( o kur dar pietu ir vakarienes gaminimas ),vat dabar pasoviau pyraga i orkaite-tai jau ramiai prisedau ir kibsiu i daaarba ...
reaktyvinė motera,nu nekitap
QUOTE(tiklis @ 2010 10 02, 19:13)
ASSSTUUUTTT!LAABAS ...zinok pasiguosiu ir as-ir as neturejau nerimui laiko ...spaudem obuoliu sulti,tvarkemes lauke,vedziojom ir sukavom sunis,sodinom silauoges,tvarkemes namus( o kur dar pietu ir vakarienes gaminimas ),vat dabar pasoviau pyraga i orkaite-tai jau ramiai prisedau ir kibsiu i daaarba ...
ir cia tiek spejai per viena diena ?!!?!?!
aina sau matyt, turbina pas tave buvo ijungta
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 02, 20:21)
vaje tu mano su akiniais nematau mezginio,o be jų- teliko
Papildyta:
reaktyvinė motera,nu nekitap
nu zinok kartais tenka ''prasisukt'' mano visa seimyna TOOKIE nenuoramos ...nu bet is tikruju-tai visos moterys tokios .mes visos,jei reikia ir labai norim,bunam ''INTERHIPERSIAUTULYNGAI REAKTYVINES''
Papildyta:
ASTUT- zinai -visa savaite medaliukus mezgiau,kai MB dirbo-tai nors savaitgali reikia ''padirbet is peties'' ir namu labui