Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

QUOTE(bituke83 @ 2011 01 06, 15:23)
o is kurios kauno vietos esat wink.gif mes is eiguliu  ax.gif

mes prie Megos 4u.gif
Atsakyti
sveikutes visos as is silutes turiu dukryte Aukse-Marija, jai 5 metukai 4u.gif noreciau bendrauti is silutes ir kitu miestu mamytes aciu mirksiukas.gif lauksiu jusu rolleyes.gif
Papildyta:
labutis Edita radviliskis o ce nerasai? ar tik per skaipa?
Atsakyti
QUOTE(gintas-aukse @ 2011 01 10, 13:08)
sveikutes visos as is silutes turiu dukryte Aukse-Marija, jai 5 metukai  4u.gif  noreciau bendrauti is silutes ir kitu miestu mamytes aciu  mirksiukas.gif lauksiu jusu  rolleyes.gif

sveika 4u.gif aš iš Klaipėdos ( ne tiek ir toli) smile.gif jei norėtum pabendraut, parašyk man skype - bbrigite
Atsakyti
sveikute o kodel per skaipa? ok labai malonu jo ce netoli!!!
Papildyta:
bbrigituk as dabar prisijunkti prie skaipo negaliu tai truputi veliau ok!
Papildyta:
bbrigitux priimk mane per skaipa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintas-aukse @ 2011 01 10, 13:37)
sveikute o kodel per skaipa? ok labai malonu jo ce netoli!!!
Papildyta:
bbrigituk as dabar prisijunkti prie skaipo negaliu tai truputi veliau ok!
Papildyta:
bbrigitux priimk mane per skaipa  4u.gif

patvirtinau 4u.gif buvau trumpam pasitraukus nuo kompo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 07, 09:09)
mes prie Megos  4u.gif

Mes netoli megos esam,mielai pabendrauciau smile.gif Gal kaip nors per skaipa susirasom?
Atsakyti
4u.gif kur visos dingot?
Atsakyti
koks bjaurus šiandien oras... nieko nesinori, tik palyst po kaldra ir miegot visą dieną...
Atsakyti
Sveikos mamytes,
pritariu,kad orai tikrai bjaurus,nelabai norisi su vaikais ir i lauka iseit...o kaip klaipedietes vis dar organizuojat susitikima?
Atsakyti
QUOTE(New mummy @ 2011 01 12, 19:12)
Sveikos mamytes,
pritariu,kad orai tikrai bjaurus,nelabai norisi su vaikais ir i lauka iseit...o kaip klaipedietes vis dar organizuojat susitikima?

tikrai būtų faina kada susitikt smile.gif reikia organizuot rolleyes.gif
Atsakyti
labas mielosios 4u.gif Esu mamyte is pnvz.raj. Ieskau draugiu smile.gif su kuriomis butu lb faina bendrauti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,na bet orelis tikrai nekoks kai sitaip dregna lauke g.gif na bet vasaros as dar nelaukiu doh.gif
Atsakyti