Sveikos mamytės
Visas su Šventėmis , aš tap pat iš Alytaus, auginu 6 metų mergaitę. Su malonumo susipažinčiau- kaip matau mūsų ratelis didėja, galėtume net gi susitikimą susiorganizuot )
QUOTE(bbrigitux @ 2010 12 28, 09:49)
aišku su vežimuku patogiausiai būtų Akropolyje
mano masina pusnyje didziausioj, as neturiu kaip su vezimuku iki akropolio atvaziuot...
QUOTE(mama_simona @ 2011 01 01, 13:58)
mano masina pusnyje didziausioj, as neturiu kaip su vezimuku iki akropolio atvaziuot...
Va as irgi iki bigo gal nusigauciau kaip nors su vezimu, o jau i Akropoli abejoju...
QUOTE(marina861 @ 2011 01 01, 19:09)
Va as irgi iki bigo gal nusigauciau kaip nors su vezimu, o jau i Akropoli abejoju...
tai tada jūs organizuokitės, o aš pagal situaciją gal irgi prisijungčiau
labutis ... gal yra norinciu mamyciu susitikt Siauliuose ..
ir su vaikuciais ir tik mamytes ...
jei domina neskubejimas , tai parasykit ...
ir su vaikuciais ir tik mamytes ...
jei domina neskubejimas , tai parasykit ...
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 09:34)
sveikutes. as esu kauniete, turiu 2metu sunu. noreciau taip pat susirasti draugiu mamyciu, ne tik su vaikuciaisi pabendraut, bet ir siaip kavutes susitikus isgerti
sveikutes, ir as esu is kauno, auginu 1.9 men suneli, mielai ir as isgerciau kavutes kol mazyliai zais
Sveikute mamyte,gal yra mamyciu i radviliskio smagu butu pabendrauti ar ir kavos atigert pakalbet taip pat ir is kitu miestu galim pabendraut rasykit i az arba mano skaipa nemaniukai.4 laukiu jusu iki:)
QUOTE(bituke83 @ 2011 01 05, 22:25)
sveikutes, ir as esu is kauno, auginu 1.9 men suneli, mielai ir as isgerciau kavutes kol mazyliai zais
pati pasiuliau, ale maniskis tai i darziuka keliauja kasdien, tai kaip ir gaunuosi dabar be vaiko taip tai tikrai mielai, nes dienom esu namie ir nera kas veikti, bet kaip sakiau, viena
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 11:24)
pati pasiuliau, ale maniskis tai i darziuka keliauja kasdien, tai kaip ir gaunuosi dabar be vaiko taip tai tikrai mielai, nes dienom esu namie ir nera kas veikti, bet kaip sakiau, viena
o is kurios kauno vietos esat mes is eiguliu