Įkraunama...
Įkraunama...

Naujos pažintys :)

Sveikos mamytės smile.gif
Visas su Šventėmis clap.gif , aš tap pat iš Alytaus, auginu 6 metų mergaitę. Su malonumo susipažinčiau- kaip matau mūsų ratelis didėja, galėtume net gi susitikimą susiorganizuot smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 12 28, 09:49)
aišku su vežimuku patogiausiai būtų Akropolyje  ax.gif

mano masina pusnyje didziausioj, as neturiu kaip su vezimuku iki akropolio atvaziuot...
Atsakyti
QUOTE(mama_simona @ 2011 01 01, 13:58)
mano masina pusnyje didziausioj, as neturiu kaip su vezimuku iki akropolio atvaziuot...

Va as irgi iki bigo gal nusigauciau kaip nors su vezimu, o jau i Akropoli abejoju...
Atsakyti
user posted image
Sveikos, mielosios kiškės ir kiškienės, tikiuosi šie metai bus mums visoms laimingi, turtingi, sveiki, linksmi, gražūs.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera-mama: 01 sausio 2011 - 21:29
QUOTE(marina861 @ 2011 01 01, 19:09)
Va as irgi iki bigo gal nusigauciau kaip nors su vezimu, o jau i Akropoli abejoju...

tai tada jūs organizuokitės, o aš pagal situaciją gal irgi prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
Su atėjusiais kiškio metais smile.gif kaip jums metai prasidėjo?ko palinkėjot sau naujaisiais metais?
Kol kas esu tik krikšto mama,bet jau su stažu tai manau ir tai skaitosi smile.gif Esu iš Druskininkų manau naujos pažintys nepakenks
Atsakyti
sveikutes. as esu kauniete, turiu 2metu sunu. noreciau taip pat susirasti draugiu mamyciu, ne tik su vaikuciaisi pabendraut, bet ir siaip kavutes susitikus isgerti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 05 sausio 2011 - 08:35
labutis ... gal yra norinciu mamyciu susitikt Siauliuose .. smile.gif
ir su vaikuciais ir tik mamytes ...
jei domina neskubejimas , tai parasykit ...
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 09:34)
sveikutes. as esu kauniete, turiu 2metu sunu. noreciau taip pat susirasti draugiu mamyciu, ne tik su vaikuciaisi pabendraut, bet ir siaip kavutes susitikus isgerti smile.gif

sveikutes, ir as esu is kauno, auginu 1.9 men suneli, mielai ir as isgerciau kavutes kol mazyliai zais smile.gif
Atsakyti
Sveikute mamyte,gal yra mamyciu i radviliskio smagu butu pabendrauti ar ir kavos atigert pakalbet taip pat ir is kitu miestu galim pabendraut rasykit i az arba mano skaipa nemaniukai.4 laukiu jusu iki:) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edita Radviliskis: 06 sausio 2011 - 00:39
QUOTE(bituke83 @ 2011 01 05, 22:25)
sveikutes, ir as esu is kauno, auginu 1.9 men suneli, mielai ir as isgerciau kavutes kol mazyliai zais smile.gif

pati pasiuliau, ale maniskis tai i darziuka keliauja kasdien, tai kaip ir gaunuosi dabar be vaiko smile.gif taip tai tikrai mielai, nes dienom esu namie ir nera kas veikti, bet kaip sakiau, viena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 06, 11:24)
pati pasiuliau, ale maniskis tai i darziuka keliauja kasdien, tai kaip ir gaunuosi dabar be vaiko smile.gif taip tai tikrai mielai, nes dienom esu namie ir nera kas veikti, bet kaip sakiau, viena blush2.gif

o is kurios kauno vietos esat wink.gif mes is eiguliu ax.gif
Atsakyti